СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 062
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Лоренца, в училище-гнездо ли го пусна или по електронен път? Wink
Ако ще правим бизнес, ти като си пуснала за цветарството, аз да пусна за онова с тракторите. Да затворим производствения цикъл, така  да се каже. Smirk

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 10:36 от sanaka

# 496
Аз също ревах за цветарство в Бузема, аналите на форума помнят, тъй че -  не се пререждайте, аз съм с по-висок бал от вас и ще ви отвея на третия тур! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, Мандаринка, ще кажа на щерката за френския и неговия възход след Брекзита, щото и за нея ФЕ вероятно ще е сблъсък челен с товарния влак, ще й трябва стимулиране за сериозно учене.

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 23:33 от *Камея

# 497
  • София
То се е видяло, че "Бузема" ще става девическо училище. От класа ни, девойките в "Бузема", момците са в Прогресивното. Дайте малко момичета и там, не се стискайте, дееее!

# 498
Знае ли някой какъв е балът на трето класиране по - нисък или по-висок от второ класиране

# 499
Знае ли някой какъв е балът на трето класиране по - нисък или по-висок от второ класиране
Тук няма закономерности. Може да е много по-нисък, може и да е много по-висок .Зависи колко деца и с какъв бал са се престрашили да играят за дадена паралелка.

# 500
  • 1st floor
Започвате да ме плашите с този френски. И на моят младеж ще му е втори език, абсолютно нов за него и у нас никой не го говори и не може да му удари едно рамо, ако потрябва. Освен да сядам да уча с него... Joy Joy Joy

# 501
Тук няма закономерности. Може да е много по-нисък, може и да е много по-висок .Зависи колко деца и с какъв бал са се престрашили да играят за дадена паралелка.

благадаря ви
чета ви отдавна виждам че сте добре запозната с всичко момче с бал 296 и записано в 18 СУ заслужава ли си да рискувам на трето класиране за друго училище много се колебая и незнам как да постъпя

# 502
  • На черешата
За третото класиране, имаше ли значение кое подред е желанието или пак се гледа само бала?

# 503
Трето е като първо. Просто се играе само за останалите свободни места.

чета ви отдавна виждам че сте добре запозната с всичко момче с бал 296 и записано в 18 СУ заслужава ли си да рискувам на трето класиране за друго училище много се колебая и незнам как да постъпя
Решението за участие в трето класиране не е лесно. Ако в паралелката, в която е записано детето има свободни места за трето класиране и ако има свободни места в паралелка, която то много желае - аз бих рискувала.

# 504
Трето е като първо. Просто се играе само за останалите свободни места.

Решението за участие в трето класиране не е лесно. Ако в паралелката, в която е записано детето има свободни места за трето класиране и ако има свободни места в паралелка, която то много желае - аз бих рискувала.

Благодаря ще го мисля в неговата паралелка няма свободни места

# 505
sanaka, online де Simple Smile
Договорилис, затваряме цикъла.
Зимата прескачаме до Прогресивното, и без това няма работа, да е щастлива Слънчевата, само младежът да не завлича момите до късни доби в Парадайза (че и тренинг има със съученички гледам) Joy
Дидева, за бал е ясно, че няма закономерност, а статистика колко играят на трето, има ли?

# 506
Дидева, за бал е ясно, че няма закономерност, а статистика колко играят на трето, има ли?
Няма начин да няма. През системата може да се извлече всякаква информация, но тя не стига до широката публика.Simple Smile

# 507
Белинда,браво на децата!Добре си си свършила работата досега явно.

Ай, наздраве!

# 508
Ииии, смятам, че е време да хакнем несиТо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
JoyАз стигнах много далеч, но потребителско име и парола  сериозно ще ме улеснят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт