СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 092
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ааа, ти да видиш!
Те за това са листинги, а не списъци.
Закодирани термини ще ми ползват... Joy
При това, с различни цветове маркирани.
И това от тук са заимствали. Nerd

# 481
  • София
Божкеее, сега се сетих!! Ами г- жа Кастрева като е в отпуска, кой ще ни напише обръщението  за третото класиране от сайта на РУО? Нали винаги тя любезно ни информира и с уважение се подписва?Е сега наистина се стъписах! КОЙ?

Joy
Обръщението е без подпис.
Никой не е поел отговорност.

# 482
  • София

[/quote]
Значи второто ми предположение се оказа вярно. Grinning

Напълно възможно е. И при това положение, може да има два варианта:
1. Всички да могат да подават само в училище-гнездо;
2. Вече записаните, които изтеглят документите си - само в училище-гнездо, а некласираните и/или незаписаните никъде на първо и второ - и по електронен път.

[/quote]
Санака, да не си  ти авторът на неподписаното писмо-указание-пожелание от сайта на РУО Joy

# 483
Оставете я Синеоката дама! Кой щеше да бродира отпусното? Вместо училищно отпусно, зографисайте отпусно от кандидатгимназиалната кампания. Вашата свърши, на ход е набор 2005, който ви очаква в своята тема - засега "Бъдещи седмокласници". ЩАСТЛИВО ЛЯТО, безценни майки! Страхотни бяхте, научихте ни, разсмяхте ни, ядосвахме се с вас, пустосвахме с вас, вдигахме наздравици с вас. Честити ви гимназисти и на добър час! А госпожа Министърката (с неприета оставка)  ще обяснява поединично на всеки проспал, недоразбрал, истерясал или почерпен със студен чай от хмел коя Наредба, кой член, коя алинея какво урежда. Щастливо лято!

# 484
Шарлот, мерси!
Приятна почивка и на вас преди Старта Misc Zzz

# 485
  • София
Видяхте ли? В СМГ има 4 свободни, а паралелката Каменоделство в БУЗЕМА е пълна! Хайде сега, кое е по-доброто училище?
За съжаление по-скоро е закрита след първо класиране. Simple Smile
Абсурд да е закрита!
Дидева, завиждаш, че не те огря Бузема!
JoyJoyJoy

А кой се бореше за цветарството?  Още има шанс, някой се е объркал при подрежадането и са останали свободни бойки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
  • Sofia
В списъка в първия пост сме вече, благодарим много, НСЧ Kiss Kiss Kiss

Висто, стискаме палци цялото форумно войнство да влезете в 51 СУ сега на трето класиране! С вас сме! Flowers Four Leaf Clover  Успех Flowers Four Leaf Clover  и Късмет от нас Flowers Four Leaf Clover  Местенцето свободното чака твоята дъщеря!

Разбира се, желаем успех и късмет на трето класиране на всички, които ще участват в него! Flowers Four Leaf Clover

# 487
  • София
Имам обяснение за някои свободни бройки (за съжаление там където май най-искаше нашият младежа има 1 бр., но няма да рискуваме, съседна паралелка).
Та едното свободно място в 73 е на дете (момче), което познавам. Единият родител (и не  майката, ако някой се чуди Simple Smile ): "Ако не е 1 НЕГ, ще е ... (частното у-ще, където досега е учило)"  (съжалявам, за което, детето искаше друго, т.е. не там където беше, добро училище, но... ) Sad
За други като в Прогресивното, може би е и деца които не са от София.

# 488
Desem, аз бях слънце, с цветарския магазин, ама ако ни обединят с трактУритО (Дидева Joy) ще стане веселба Bowtie

# 489
За други като в Прогресивното, може би е и деца които не са от София.
В едната освободеното място със сигурност е от софийско дете.
Desem, аз бях слънце, с цветарския магазин, ама ако ни обединят с трактУритО (Дидева Joy) ще стане веселба Bowtie
Значи, аз празни приказки не приказвам. Брой ги обединени.

# 490
  • София
Mandarinka, не бива да те чопли нищо, ...
 и мен не ме чопли, защото гол. разочарование  е табличката с места за Варна- няма елитни и желани от мен  в нея.

Според мен, немски и френски са сериозно изпитание, няма да им е лесно на тези, захванали се с два трудни езика, неизучавани до момента.
При вас, Мандаринка, немският и френският неизучавани ли са до момента?
Не, не е, така че определено ми беше притеснение. До се е учил АЕ и ИЕ, сега ще учи в испанската ИЕ/ФЕ. Мисля, че е по-добрата комбинация. Мисля, че сбъсъкът с ФЕ ще бъде челен удар с товарния влак - подценява го, а втори език не е като първия, но той да му мисли. Извади едни неоспорими аргументи, как бил "езикът на европейския съюз" и покрай Брекзита ще стане особено търсен и ценен и млъкнах...Аз съм доволна от изхода на кампанията.

Да се оплача - току що се прибра от басейна на Панчарево. Утре чакам гнона ангина, най-малко. Не успях да го разубедя, че е студено, че има вятър - поведе 4 съученички, имаха среща в 8.30 (!) на обръщалото на незнамкоиси автобуси. Отворили са и са затворили басейна. Цял ден звъня през 30 мин - не вдига. Накрая му написах смс, че успя да изпита лимита на моята либералност и се оказва, че не я заслужава. Обади се след няма и 5мин - телефоните били в някакви шкафчета и тъкмо решил да види али някой не му е звънял...да, бе, да. Ама аз бях на йога и съм ОМММ, сега ще проведем от онези разговори - спокойно и разумно, как добиването на права и свободи е правопропорционално на добиване и на нови отговорности...

# 491
  • София

Ааа, на цветарството и аз се бях наточила и ти обеща да ме включиш. Форумът помни! Bowtie Кой знае, на трето класиране може и да ни огрее. Heart Eyes

# 492
  • София
Мандаринка, значи не си сама, шЪ знаЙш.
Моят, два дни по ред е на рождени дни. Онзи ден стана и излезе. Даже очите не му видях. Цял ден звъня, обади ми се на .....найстото позвъняване. Шумно било, бла, бла....
Вчера нов рожден ден, в една от Арените. Пак, след 3 часа звъня, предполага се, че филма е свършил. Дръжкиииии..... Става 19 ч., аз бях пенясала вече. Като му написах едно съобщение, че в момента влиза наказание, което ще важи до края на ваканцията, обади се до 3 мин, ама аз не му вдигнах. След 15 мин. беше вкъщи. Днес съм му сърдита. Не го закачам и му казах, че очаквам различно отношение, а не като към куче-касичка!... Rage

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 21:27 от Слънчевата

# 493
Санака, ама аз пусках заявление, а ти? Joy
Нищо де, ще праим бузинес Wink

# 494
  • София
Аз пък ще си хваля детето! Ми тъй де, не може само да го хокам! Нали е при нашите на гости...Баща ми е с три инсулта, на легло - мъка голяма😢 Майка ми каза, че детето толкова много й е помагало тези няколко седмици, че не знае как би се оправила без него...Малкото и то. Единият пазарувал, другият помагал за дядо. Златни са ми децата, да знаете!😍🤗
Е, Дон Кихот до никъде не е, ама има по-важни неща в крайна сметка...

Общи условия

Активация на акаунт