Разкрий тайната и спечели със "Захира"

• 16 167
  • 199
  •   1
Отговори
# 165
  • Sliven, Bulgaria
Моята тайна е любов, желание и търпение! Смятам, че всичко направено с с любов става вкусно и красиво.

# 166
Мисля си, че моята тайна е:
Когато не ми се прави някакво ястие, въобще не го започвам. Имам желание и започвам.
Само тогава се получава!

# 167
  • EU
Винаги готвя с усмивка и желание за любими хора. Обичам да опитвам и ако има нужда да добавям подправки.

# 168
Желанието е една от най-важните съставки на яденто няма ли я нея колкото и захар да сложиш по-вкусно няма да стане.

# 169
  • Сливен
Тайната е да имаш желание и всичко да приготвяш с много любов!

# 170
  • Бургас
Добро настроение и качествени продукти.

# 171
  • София
За да се сготви вкусно ястие е необходимо търпение и желание. Разбира се и необходимите продукти.

# 172
моята е тайна е любовта и желанието да твпря.Спокойна ли съм и имам ли вдъхновение-правя чудеса Simple Smile

# 173
Моята тайна - качествени и възможно най-естествени съставки на храната.

# 174
За да "убия" киселостта на доматите в "домати с ориз" или "доматения сос", когато ги готвя добавям лъжица захар Wink Peace

# 175
Моята тайна е че убожавам разнообразните вкусове, затова използвам много и различни подправки, и при сладките и при манджите.

# 176
моята тайна е , че най-добър резултат има , когато се включи цялото семейство , дори палачинки да правим, а това е всеки уикенд , ако всички се включат , става страшно вкусно Simple Smile

# 177
  • Габрово
Тайната се крие във вдъхновението и желанието за кулинарно творчество 😋😍

# 178
Нямам специален трик.. Много обичам да готвя и го правя с любов, заради любимите ми хора. Не гледам рецепти, всичко слагам на око и правя всичко, което знам от майка ми и понякога добавям неща, които на мен са ми хрумнали и с които смятам, че ястието ще стане бомба.. Обичам да експерентирам.. Получава ми се! Simple Smile

# 179
  • Елхово
Готвя, котога съм в настроение и тогава храната става вкусна и с много любов! На повечето ястия слагам лъжичка захар!

Общи условия

Активация на акаунт