Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес бях на една от лекциите и споменаха, че вече в обновеното отделение стайте са с по 2 легла и единични стаи, няма такива с 4 легла и можете да взимате бебето при вас през целият престой ако разбира се желаете!

# 271
Днес бях на една от лекциите и споменаха, че вече в обновеното отделение стайте са с по 2 легла и единични стаи, няма такива с 4 легла и можете да взимате бебето при вас през целият престой ако разбира се желаете!
Странно, днес ми е надявам се последна вечер в новото отделение на петия етаж. В четворка съм, но съм сама вече втора вечер. До късмет е, но честно казано обратно на моите очаквания е голяма скука и депресия като си сам. Двойна стая не съм видяла досега, срещу моята има една единична и според мен няма никакъв смисъл от престой в такава, освен, че могат да те посещават близки по всяко време, а в обикновена 4-ка посещения и виждания на бебето от роднини няма. Но и това се оказа, че изобщо не е необходимо, особено пък за 250лв на вечер. Доста по-приятно лично на мен ми беше да бъда с други жени, минали през същото през което и аз, времето минава бързо и приятно. Бебето може да си е при мама нон стоп, винаги може да се остави за някакво време при акушерките. Повечето майки, особено възстановяващите се след секцио като мен ги оставяхме за през нощта след храненето в 22ч, след което в 6:30 отново ни ги водят за хранене. Насърчават кърменето и помагат при нужда. Стаите са много комфортни, персоналът е внимателен, хигиената - много добра. Храната също беше доста добре според мен, разнообразна, съобразяват се с хранителни режими, носят ти по две малки бутилки минерална вода на ден, плодове.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 19:21 от Waimi

# 272
  • София
Леле ами незнам така казаха...от теб разбирам, че не е вярно Simple Smile Все пак благодаря за информацията ще го имам впредвид Simple Smile

# 273
Знаеш ли колко общо са единичните и ВИП стаите? Искам да знам като си запазя такава стая дали наистина ще е запазена, че по други болници има по една и я обещават на много жени. Някой знае ли кога има ден на отворените врати да разгледам отделението, тези от регистратурата не вдигат телефона.

# 274
  • София
Знаеш ли колко общо са единичните и ВИП стаите? Искам да знам като си запазя такава стая дали наистина ще е запазена, че по други болници има по една и я обещават на много жени. Някой знае ли кога има ден на отворените врати да разгледам отделението, тези от регистратурата не вдигат телефона.
За ВИП стайте незнам, предполагам, че като идеш да раждаш чак тогава можеш да запазиш, но не съм наясно Simple Smile Колкото до деня на отворените врати следи в сайта, защото сега Септември трябва да има и е със записване, а бързо се изчерпват местата. Питах на информация долу относно деня кога ще е понеже вече е 30 Август, те ми казаха да звънна на централата...

# 275
За вип и единични стаи става със записване, ако има желаеще преди теб, разбира се. Така беше като раждах февруари. Като постъпваш и попълваш документите там чекваш искаш или не такава стая.

# 276
  • София
Момичета обадих се на телефона за предварително записване за Деня на отворените врати Simple Smile Казаха ми, че на 3-ти Септември и 17 Сепрември ще се проведът. Още не е готов поста с лекциите и затова не е качено нищо на сайта. Звънете да ви запишат, че имало малко места вече Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 20:23 от I.Kravaeva

# 277
Днес тъкмо се записах и аз. Казаха че малко места са останали Simple Smile Така миналия месец за една бройка не успях да се запиша, а след седмица влизам в 9ти месец и много исках да разгледам отделението преди това!

# 278
2016-та ни показваха отделението само на картинки, не ни пуснаха изобщо вътре.

# 279
На мен не би ми харесало да се разминавам с външни хора в коридора, да н2 говорим да ми влизат в стаята.
Въпреки че е лято, пак е достатъчно някой да кихне и да разхвърля бацилите Close

# 280
  • София
Знаете ли какви са новите цени в АГ отделението, по-точно микробиологоя, цоитонаназка? Имам час за профилактичен преглед следващата седмица, но май ще ми излезе много скъпо. Първичният преглед в цялата болница има нова цена 95 лв. и ще се насочвам към друга болница.

# 281
  • София
Знаете ли какви са новите цени в АГ отделението, по-точно микробиологоя, цоитонаназка? Имам час за профилактичен преглед следващата седмица, но май ще ми излезе много скъпо. Първичният преглед в цялата болница има нова цена 95 лв. и ще се насочвам към друга болница.

75лв. е първичния преглед в АГ...незнам за тази сума от къде имате информация Simple Smile

# 282
Преди две години профилактичния ми преглед струваша 145 лева (ехограф, цитонамазка и микробиология).

# 283
  • София

75лв. е първичния преглед в АГ...незнам за тази сума от къде имате информация Simple Smile

От 01.09 има нов ценоразпис в болницата. За друг преглед вече ме предупредиха когато записвах час, че първичния става 95 лв.
Утре ще разпитам на място, че ще имам път натам.

# 284
Здравейте. Някой знае ли графика на д-р Кирякова? В петък трябва да отида на тонове при нея тъй като д-р Илиев е в отпуск.

Общи условия

Активация на акаунт