Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Само прегледа е 95лв и отделно се плаща за микробиология и цитонамазка? Какъв е този преглед от 95 лв Simple Smile. Само да не се е и увеличило и раждането?

# 286
Аз не видях в сайта да има някъде ценоразпис, намерих само на лабараторията.

# 287
  • София
Значи следете темата вече беше коментирано, че ще дигат цените не само на прегледа, но и на раждането...и пак казвам 75лв.е прегледа, тези 95лв. От регистриратурата ли ви казаха, че са станали толкова?

# 288
Засега цената на раждането и на неонатологичния пакет са непроменени.

# 289
Аз търся препоръка за кожен лекар. За лечение на акне и профилактика на бенки. Доволна съм от Демерджиева, но е отпуск, а и до обяд, и не ме устройва за момента

# 290
Ако не държите на Токуда, специално за бенки и акне препоръчвам д-р Брощилова, от години ходим семейно при нея и сме доволни по тези въпроси специално от нея. (не знам дали е уместно в тази тема да го препоръчам, излизат ми съобщения и видях въпроса....Simple Smile

# 291
  • София
Здравейте, днес бях на отворените врати на Токуда Simple Smile Д-р Кръстанова ни развеждаше и коментираше с нас теми, който ни вълнуват относно раждането. Бяхме и на 5-етаж където са родилките с бебетата ( не ми направи доберо впечетление, защото се разминах с жена тикаща бебче... не смятам, че беше редно да я засичаме изобщо все пак е сектор с ограничен достъп).
Раждането става на 3-ти етаж и родилките ги качват после на 5 етаж:
-естествено раждане-2 часа след раждането;
- секцио - 24 часа след раждането.
Отделението на 5 етаж рапзолага със самостоятелни стаи, вече почти всички са 2-ки (безплатни са) и има само една, която е с 4 легла.
Всички бях отзивчиви и съм доста впечетлена от д-р Кръстанова. Попитахме за цените, жената каза, че все пак е лекар и моли да се обърнем към администрацията и, че с всеки ден има промени. Една от днес е, че вече има такса, когато примерно постъпвате във Високорискова бременност. Аз едно време като ме приеха нямаше такава. Такасата е от сорта на 40лв. и безплатен престой естествено, защото е по НЗОК.

# 292
Здравейте, днес бях на отворените врати на Токуда Simple Smile Д-р Кръстанова ни развеждаше и коментираше с нас теми, който ни вълнуват относно раждането. Бяхме и на 5-етаж където са родилките с бебетата ( не ми направи доберо впечетление, защото се разминах с жена тикаща бебче... не смятам, че беше редно да я засичаме изобщо все пак е сектор с ограничен достъп).
Отделението на 5 етаж рапзолага със самостоятелни стаи, вече почти всички са 2-ки (безплатни са) и има само една, която е с 4 легла.
Всички бях отзивчиви и съм доста впечетлена от д-р Кръстанова. Попитахме за цените, жената каза, че все пак е лекар и моли да се обърнем към администрацията и, че с всеки ден има промени. Една от днес е, че вече има такса, когато примерно постъпвате във Високорискова бременност. Аз едно време като ме приеха нямаше такава. Такасата е от сорта на 40лв. и безплатен престой естествено, защото е по НЗОК.

Здравейте! Разбрах, че вече има ограничения във времето за свиждане - от 4 до 6 следобед. Но стана ли ясно дали са пак във фоайето, не вярвам да пускат вече посетители по стаите?

# 293
  • София

Здравейте! Разбрах, че вече има ограничения във времето за свиждане - от 4 до 6 следобед. Но стана ли ясно дали са пак във фоайето, не вярвам да пускат вече посетители по стаите?
Абе уж ограничават... има в края на фоаето столчета със масичка, обаче докторката днес каза, че пускали и вътре. За вътре в стайте незнам, но там при масичките пускат.

# 294
Не пускат посетители. Бях там 3 дни и нито веднъж не позволиха на съпруга ми да влезе. Не до стаята,  не и до столчета. Да прекрачи прага на отделението не дадоха. Аз външни лица не видях. Но съм влизала като посетител на отворените врати.

# 295
  • София
Не пускат посетители. Бях там 3 дни и нито веднъж не позволиха на съпруга ми да влезе. Не до стаята,  не и до столчета. Да прекрачи прага на отделението не дадоха. Аз външни лица не видях. Но съм влизала като посетител на отворените врати.
Точно днес пуснаха една баба, която даже и кълцуни не си сложи, а не беше време за свиждане Simple Smile

# 296
Попитахме за цените, жената каза, че все пак е лекар и моли да се обърнем към администрацията и, че с всеки ден има промени. Една от днес е, че вече има такса, когато примерно постъпвате във Високорискова бременност. Аз едно време като ме приеха нямаше такава. Такасата е от сорта на 40лв. и безплатен престой естествено, защото е по НЗОК.

Таксата за постъпване във високорискова е 85лв, днес я платих.

# 297
  • София
Попитахме за цените, жената каза, че все пак е лекар и моли да се обърнем към администрацията и, че с всеки ден има промени. Една от днес е, че вече има такса, когато примерно постъпвате във Високорискова бременност. Аз едно време като ме приеха нямаше такава. Такасата е от сорта на 40лв. и безплатен престой естествено, защото е по НЗОК.

Таксата за постъпване във високорискова е 85лв, днес я платих.
Ихааа те пак са се оляли Confused

# 298
Здравейте днес бях при д-р Колева за първи път, много съм доволна. По здравна каса бях и ми назначи много изследвания, защото имах високо кръвно. Искам да питам тези, които се следят по здравна каса изследванията неги ли поема здравната каса? За пълна кръвна картина, урина, кръвна група и такива, защото тя ми каза че някои са платени.

# 299
Искам да питам тези, които се следят по здравна каса изследванията неги ли поема здравната каса? За пълна кръвна картина, урина, кръвна група и такива, защото тя ми каза че някои са платени.

Изтеглете си брошура "Майчино здравеопазване" от Интернет, там подробно е обяснено кои изследвания поема касата.

Общи условия

Активация на акаунт