Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 408
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Да не забравяме, че проф. Марков е брат на началника на АГто на Токуда Grinning

Това е от тази година. Миналата година не беше той началник на АГ отделението, даже изобщо не беше в Токуда доколкото знам. Мисля, че миналата година Димитров беше началник отделение. Може би всяка година сменят човека.

# 256
До края на декември Карагьозов младши беше началник на отделението и то доста години. От януари е Марков.

# 257
По едно време и Илиев беше шеф на отделението, преди 5-6 години.

# 258
Записах се вече за фетална морфология за 20г.с в Марковс при д-р Павлова имаше свободен час, някой ходил ли е при нея?

# 259
Аз съм ходила, доволна бях, обясних и какви проблеми съм имала преди, огледа всичко подробно. Е за съжаление бебето не беше застанало в поза да се получат добри снимки за спомен, но пак имам няколко, но това да е кусура, не е най-важното.

# 260
За мен Павлова е един от най-добрите специалисти по ФМ!
Не си сбъркала, че си записала час при нея!

# 261
Здравейте! Дали може да ми препоръчате добър очен лекар в Токуда? Бременна съм и не знам дали е свързано с това, но от няколко месеца имам малки черни точици пред погледа и ми се иска да ме погледне специалист.

# 262
Здравейте! Дали може да ми препоръчате добър очен лекар в Токуда? Бременна съм и не знам дали е свързано с това, но от няколко месеца имам малки черни точици пред погледа и ми се иска да ме погледне специалист.
и аз имах... точици, вълнички, нещо като “перде”. Отидох в 4 или 5м бременна, тъкмо да ме проверят дали няма случайно да се наложи секцио по мед. Причини заради очите. Е, скара ми се (жена беше), че отивам толкова рано, а трябвало последния месец... а преди това ме беше схванал таза и крака и едва ходех, нямаше никой пред кабинета ама никакво разбиране от нейна страна, че ми е трудно да вляза до кабинета... голям зор, голямо бързане, много разочарована бях. Повече няма да ида там на очен или поне не при нея.

# 263
Топов е доста добър специалист

# 264
  • София
Аз също имам такива точици и бях при Алек Топов, каза ми че е нарушено стъкловидното тяло, но е така заради бременността. След това щяло да се оправи Simple Smile

# 265
И аз имах точици и нещо като светещи петна. Иначе също съм чела, че Топов е добър специалист и поради тази причина ходих при него. Нямам забележки, но прегледа ми беше бърз и рутинен, т.е. не можах да си създам кой знае какво впечатление.

# 266
Благодаря ви за отговорите! Relaxed А тези от вас, които вече са родили, наистина ли от само себе си се оправи след това? Аз работя по цял ден на компютър и много ме тормозят тези точици, защото постоянно се взирам в светещия екран. Но важното е да не е нещо опасно, мога да го изтърпя.

# 267
  • София
Благодаря ви за отговорите! Relaxed А тези от вас, които вече са родили, наистина ли от само себе си се оправи след това? Аз работя по цял ден на компютър и много ме тормозят тези точици, защото постоянно се взирам в светещия екран. Но важното е да не е нещо опасно, мога да го изтърпя.

При мен си останаха и след двете раждания. Вярно, че се преуморявах от работата пред компютъра. Сега докато съм си вкъщи отшумяха, но не изчезнаха.

# 268
Топов не е много любезен  и предразполагащ, но доколкото знам е много добър в специалността си, водила съм си децата дълги години при него, когато още преглеждаше деца, сега се занимава повече с по-сложни случаи, операции и т.н. и бих била спокойна, ако той си даде мнението за зрението ми
Последно съм ходила при д-р Барахарска и съм много доволна и от нея, но нямам никакъв кой знае какъв проблем, не съм бременна, за рутинно изписване на очила. Тя е мила и любезна. Д-р Стойкова и д-р Димитрова също са преглеждали децата и нямам никакви забележки към професионализъм и отношение, но мисля, че се занимават само с деца.

# 269
При мен всичко изчезна още докато бях бременна, но аз не съм работила на компютър през това време, бях си вкъщи по майчинство с първото дете. Но най-добре да те види лекар, защото нещата може да са различни.

Общи условия

Активация на акаунт