Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 472
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Момичета относно цените за раждане вече официално няма да има промяна в цената. Но при приемането ви ще ви искат 120лв за над 3 нощувки Simple Smile Не говоря за ВИП стая, а за обикновенна Simple Smile 120 лв се плащат еднократно Simple Smile
Обикновена стая за двама-четирима ли или единична стая?

# 316
  • София
Момичета относно цените за раждане вече официално няма да има промяна в цената. Но при приемането ви ще ви искат 120лв за над 3 нощувки Simple Smile Не говоря за ВИП стая, а за обикновенна Simple Smile 120 лв се плащат еднократно Simple Smile
Обикновена стая за двама-четирима ли или единична стая?
За двойна стая не се плаща Simple Smile на 5-тия етаж има ВИП стай, който се заплащат отделно, има само една стая, която е 4-ка и всички останали вече за 2-ки. 120лв. се заплащат еднократно при постъпването ви в отделението. Дори и да сте във ВИП стая и за нея ще си платите, просто 120 лв са еднократно за това все едно, че ви приемат в това отделение.

# 317
Още не са го изнесли на сайта им това за 120 лв.

# 318
  • София
Още не са го изнесли на сайта им това за 120 лв.
Знам казвам от човек, който работи в болницата Simple Smile

# 319
Здравейте,вчера бях на преглед при д-р Богданова,не ходя за първи път,за прегледа с ехограф,цитонамазка и секрет платих 145 лв.
Попитах на регистратурата дали има някаква грешка и тя каза ,че няма,първичния преглед от 1.09 е 75 лв .Това значи ли,че всеки път ще се плаща по 75 лв?

# 320
  • София
Здравейте,вчера бях на преглед при д-р Богданова,не ходя за първи път,за прегледа с ехограф,цитонамазка и секрет платих 145 лв.
Попитах на регистратурата дали има някаква грешка и тя каза ,че няма,първичния преглед от 1.09 е 75 лв .Това значи ли,че всеки път ще се плаща по 75 лв?
Само първичния струва толкова Simple Smile

# 321
  • София

Благодаря за информацията! Значи само някой първични прегледи са ги увеличили на 95 лв.

# 322
На прегледа д-р ми каза, че кръвното което ми беше 117/70 долната ми граница била висока. Сега прочетох по стари теми за кръвно при бременност и там пише, че може по време на бременност да се вдига до 135/90 по-горни стойности тогава били не-добре. Сега не мога да разбера тя разбира ли от кръвно или? Вчера и днес ми беше 101/67, 105/66. Тя ми каза, че нормално било 110/50,60.

# 323
  • София
На прегледа д-р ми каза, че кръвното което ми беше 117/70 долната ми граница била висока. Сега прочетох по стари теми за кръвно при бременност и там пише, че може по време на бременност да се вдига до 135/90 по-горни стойности тогава били не-добре. Сега не мога да разбера тя разбира ли от кръвно или? Вчера и днес ми беше 101/67, 105/66. Тя ми каза, че нормално било 110/50,60.

Според мен си слушай докторката все пак тя разбира повече. Кой какво пише по форумите може и да вярно може и да не е. Всеки лекар си има мнение, ако не вярваш на твоя го смени.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 19:19 от I.Kravaeva

# 324
Съвсем нормално ти е кръвното.

# 325
Досега никой не е споделял, че специализант му е слагал упойка на раждането. Откъде-накъде се правят подобни заключения?
Аз ще споделя ,че вчера имах “късмета” специализант да ми слага три неуспешни пъти и успешна от четвъртия ,епидурална упойка , след което беше и единствен анестезиолог на секциото ми. Еми не е много приятно , а аз самата съм специализантка .

# 326
Ужас.
Не направи ли забележка?

# 327
Ами то като цяло май нямаш много избор, за анестезиологичната сестра чакахме да дойде от дома й. Събота и неделя явно не е най-подходящото време за раждане ,вече го разбрах.

# 328
  • София, България
Бихте ли ми препоръчали мамолог в Токуда,моля? За профилактичен преглед ми трябва.

# 329
  • София
Бихте ли ми препоръчали мамолог в Токуда,моля? За профилактичен преглед ми трябва.

Д-р Иванов!

Общи условия

Активация на акаунт