Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Между другото единият ми проблем, заради, който съм на клрксан, го откриха в Хематологията в Токуда. Но в АГ то освен др Колева, не съм чула за друг компетентен по тези въпроси уви. Ако реша в Токуда, явно ще има някакъв период, в който ще ходя паралено и там да се следя. Гледам около 34 - 36 седмица горе долу другите момичета правят първа среща с докторът, който ще води раждането.

# 601
Момичета, в една друга тема четох и се зачудих - има ли място за "изписване и снимки" в Токуда, имам предвид след раждане? В други болници има стая или някакво място/зала/коридор... че и фотографи (в Надежда например). Как стой въпросът в Токуда?

# 602
Да, има едно помещение, вляво от входната врата към отделението. Но е просто една стая с няколко стола. Не е украсена по никакъв начин. Преди да се преместят е имало „стаята със слънчогледите”, която е била специално за изписване, но след преместването не са предвидили да има такава.
Но за снимките може с цветя и балони от посрещачите да станат свежи и цветни снимки.

# 603
Здравейте, момичета. Simple Smile Има ли мами, раждали (секцио) при д-р Атанасова? Търся мнения за нея и всеки отзив ще ми е от помощ Simple Smile

# 604
Момичета,в коя седмица е добре да посетя за пръв път лекар , който съм избрала за раждане? Следя се другаде,но ми се иска да имам няколко прегледа при   избраният от мен лекар преди раждането .

# 605
  • София
Лимонче, и аз на едно място се следя по ЖК, но ще раждам в Токуда. Към средата на 4 тия месец се срещнах с докторката, която съм избрала за раждането. И тя ме гледа още два пъти до сега (сега съм 45 дни преди термин) Разбрахме се да е на по-голям интервал от време, защото все пак ми се събраха прегледи на ЖК, ФМ-гии. Тя ми правеше стандартен преглед и държеше да и нося всички излседвания които правя, като и ФМ, за да е започната със случая и мен. Сега вече ще почна да ходя при нея всяка седмица на тонове от следващата. Влизам в 34г.с, живот и здраве 😇 Така че, предполагам като се видите първия път и докторката, при която си решила да раждаш ще се разберете как да процедирате.

Аз имам въпрос към раждалите в Токуда.
Сега от ЖК ми издадоха болничен 45 дни преди термин. Ако пренося, пак от ЖК ми се издава. Но, ако родя около термин и навреме, Токуда и моята докторка ли ми издават следващия болничен от 42 дни? А следващия вече педиатъра?

# 606
Лимотче, 2 месеца преди термин отидох на среща с др. Димитров. Уговорихме се в 9я месец за тонове и прегледи. Перди това не съм ходила. Но ти щом искаш си запази от по-рано.
Ти при Колева ли реше?

# 607
42 дни се издава винаги от лечебното заведение, където си родила, винаги считано от деня на раждането. Следващия болничен винаги от педиатъра. А ако преносиш- "дупката" от дни се издава от водещия консултацията и издал 45 дневния, след раждането. Това е.

# 608
  • София
42 дни се издава винаги от лечебното заведение, където си родила, винаги считано от деня на раждането. Следващия болничен винаги от педиатъра. А ако преносиш- "дупката" от дни се издава от водещия консултацията и издал 45 дневния, след раждането. Това е.

Благодаря! 🤗

# 609
Лимотче, 2 месеца преди термин отидох на среща с др. Димитров. Уговорихме се в 9я месец за тонове и прегледи. Перди това не съм ходила. Но ти щом искаш си запази от по-рано.
Ти при Колева ли реше?
Да реших накрая при Колева да раждам. Но се чудя за 32 седмица дали ще е късно да си запиша час за да имам някакво разстояние между прегледите ,че  в 30 съм при Сигридов, а вече ми тежи пътуването.

# 610
Лимонче, запиши в 32ра, ок е. Аз бях 27ма примерно и ми казаха, че реално от 34та те искат редовно, така че според мен 32 е съвсем ОК Simple Smile

# 611
Благодаря, Сънче Simple Smile Ти при кой ще раждаш?

# 612
  • София
Да има стая за изписване. Интересното е, че като ни изписваха с бебка беше заключено по обяд имного забавно няма къде да се снимаш трябваше да обикаляме из коридорите.

# 613
Лимонче, при Нашар Simple Smile

# 614
Здравейте, момичета. Simple Smile Има ли мами, раждали (секцио) при д-р Атанасова? Търся мнения за нея и всеки отзив ще ми е от помощ Simple Smile
Жената с която бях в една стая роди секцио при нея,много беше доволна,а и моите впечатления са,че е доста добра и търсена!

Общи условия

Активация на акаунт