Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 147
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Ооо това променя нещата основно! Хайде раждането горе долу си излиза толкова почти навсякъде, но се бях притеснила за бъдещи разходи.
Благодаря за информацията!

# 76
Притеснена съм... Избрах да раждам в Токуда и се оказа, че моята лекарка ще е в отпуск по времето, когато аз ще съм между 36-38 седмица. Ако тръгне раждането по това време ще се наложи заместник. А на мен той не ми допадна. Как да постъпя? Да аи избера друд въпреки препоръката на моята лекарка?

При кого си ако не е тайна? И кого не харесваш като заместник?
Д-р Тодор Димитров не ми допадна. Нямам впечатления от него като специалист, като човек не ми допадна.
Доминантно поведение, груби шеги и арогантно излъчване.

# 77
  • София
Притеснена съм... Избрах да раждам в Токуда и се оказа, че моята лекарка ще е в отпуск по времето, когато аз ще съм между 36-38 седмица. Ако тръгне раждането по това време ще се наложи заместник. А на мен той не ми допадна. Как да постъпя? Да аи избера друд въпреки препоръката на моята лекарка?

При кого си ако не е тайна? И кого не харесваш като заместник?
Д-р Тодор Димитров не ми допадна. Нямам впечатления от него като специалист, като човек не ми допадна.
Доминантно поведение, груби шеги и арогантно излъчване.

Леле аз доста добри отзиви съм чувала за него. Ама е май кой кога ще го улучиш на кеф. Все пак помислих, че е една друга докторка, от която пък аз нямам добри впечетления.

# 78
То всеки си има впечатления Simple Smile И аз си помислих за друга докторка та кой за когото си мисли май се получи. За въпросния Димитров и аз съм чела, че е с голямо самочувствие, но нямам лични впечатления.
RubyRose, според мен направо си й кажи на лекарката, че имаш резерви към въпросния доктор без да изпадаш в подробности и помоли да те насочи към друг.

# 79
  • София
На мен пък ми направи впечатление.   Докато се разхождах в коридора докато раждах влезе в отделението и ме поздрави. За първи път го виждах и ме попита как съм.

# 80
Аз от визитациите съм с добро впечатление от него.

# 81
Имам още едно въпросче за след раждането и излизането от стаята. Ако искаме да се разходим навън, с какво облекло излизате? На отворените врати препоръчаха да си носим халат, но Август месец в жегите ми се струва немислимо да облека още нещо върху нощницата. Някакви идеи и препоръки?

# 82
  • София
Имам още едно въпросче за след раждането и излизането от стаята. Ако искаме да се разходим навън, с какво облекло излизате? На отворените врати препоръчаха да си носим халат, но Август месец в жегите ми се струва немислимо да облека още нещо върху нощницата. Някакви идеи и препоръки?

Носи халат, но от някаква по лека материя.

# 83
Може да си носиш и своя по-прилична нощница/ пижама. Все пак си в болница и не е ненормално да се разхождаш с подобен тоалет.

# 84
Да, аз съм си приготвила 2 нощници свои за всеки случай. Принципно е така - не е нетипично като си в болница, но реших да попитам все пак, благодаря! Simple Smile

# 85
Аз си обличах дънки и блуза като излизах извън отделението.

# 86
Момичета, някоя има ли впечатления от д-р Лазарова /детски гастроентеролог/?
Дъщеря ми, която е на 4 г, има положителен тест за хеликобактер пилори.
Знам колко упорита е тази бактерия, какви поразии може да направи и че се лекува с два антибиотика, които скапват организма! Искам адекватен лекар да я лекува...

# 87
Здравейте,
В 13г.с. съм и реших да се преместя в Токуда за проследяване на бременност. Можете ли да ми препоръчате някой добър гинеколог?
Четох много и в сайта гледах екипа, но не мога да се ориентирам кой да избера. Притеснявам се също, защото се разочаровах от моят лекар и искам някой отговорен, защото бременността не ми е много лека досега. Close

# 88
  • София
Момичета, някоя има ли впечатления от д-р Лазарова /детски гастроентеролог/?
Дъщеря ми, която е на 4 г, има положителен тест за хеликобактер пилори.
Знам колко упорита е тази бактерия, какви поразии може да направи и че се лекува с два антибиотика, които скапват организма! Искам адекватен лекар да я лекува...

Здравей,д-р Лазарова е много добър специалист. Моете дете беше на 1 месец със синдром на късото тънко черво ( не се хранеше и повръщаше постоянно), но лечението назначено от д-п Лазарова помогна.
Много добър специалист!Не се притеснявайте ,няма да сгрешите с нея !

# 89
Здравейте Д-р Шефкетова!Имам 3 неуспешни икси инвитро процедури в Бьлгария и Гьрция.Досега не са открити причини за неуспешно имплантиране при отлични ембриони.На 42 години сьм и сьм в тьрсене на подходяща клиника.Вьпросьт ми е какви нови технологии предлагате за откриване на проблеми с имплантацията?Благодаря Ви

Общи условия

Активация на акаунт