Ама да ти кажа, не е като някакво чудо да си сторила. То си е ваше задължение да си контролирате кучетата, да ги водите на къс повод и да осигурявате безопасността на околните, направо си е баш ваш проблем. Отново призовавам да се запознаете с наредбите, преди да изтъквате минимизираните си задължения като някакъв изключителен жест.
Очаквам да поясниш и каква точно съобразителност и толерантност очакваш. В случая с жената, а и по принцип.
За жената беше безопасно и без да влизам в тревата. Кучето не е агресивно, на късповод е и аз щях да съм между него и жената. Освен това тротоара е широк, та нямаше да се налага да мине близо до нас. Така че не бях длъжна да газя в мокра трева до коляно, защото някой го е страх.
От жената не очаквам никаква съобразителност и толерантност, но пък ми се ще да мога да я очаквам от заядливи хора, включително от такива хващащи се за всяка дума, в опит да намерят под вола теле.
Ама както казах, твърде много очаквам.
Бърльо, и човешките наричам акита, освен когато не искам да изразя погнуса.
И последна редакция - Сирена, повечето собственици няма да допуснат кучето им да се доближи до теб. Предполагам.
-