Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 6

• 78 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Значи и първия път не е бил на естесвен цикъл така ли ? При стимулацията за пункция и после оплождане,щом съм приемала естрофем значи не е било на ЕЦ. Незнаех. Не ги разбирам честно казано ,никога не съм се ровила за нещата около инвитро и се радвам,защото колкото по малко знаеш толкова по - добре. Важното е крайния резултат. Успех .

# 541
  • София/Севлиево
Първият път си правила свеж трансфер Simple Smile Пак има разлика със ЗЕТ на ЕЦ.

# 542
Здравейте някой от вас възпрепядствал ли го е прогестерона за Зет след стимулация ми беше 1.9 следваш цикъл 1.4

# 543
  • София
При подготовка за зет прог. трябва да е нисък до включване на утрогестана.
1.9 и 1.4 ако е в ng/ml може да е проблем, ако доктора прецени и да не започне подготовката.
Нека лекаря да прецени.
Ако е в другите единици nmol/l, мисля че не е проблем тази стойност

# 544
Мен миналия месец по същия начин следващият месец след стимулация беше 1.4 слес два дена го изследвах беше се вдигнал на 1.9 и отложихме за по следващият месец

# 545
Сега до цикъл съм на предназилон

# 546
Момичета, знаете ли какви са предимствата и недостатъците на ЗЕТ на естествен цикъл и с естрофем?
И мен ме интересува същия въпрос. До сега винаги съм била на естрофем, но при този ЗЕТ съм на естествен цикъл. Моля, който знае да сподели информация.
Здравейте предстои ми Зет сега като ми дойде на 25.04от втория ден трябва да пия естрофем 2мг 3 по 1 и на 8 съм на преглед и после нз какво следва.
Обаче прочетох за естрофема, че причинява рак, инсулт и какво ли не мн се панирах.

# 547
Ти по-добре не чети останалите листовки Close

# 548
Здравейте Simple Smile На мен също ми предстои ЗЕТ този месец. Нямам никакви лекарства до 9 ден, когато съм на преглед. Ще разчитаме на лигавицата, която си правя на естествен цикъл, която по принцип си е ОК. Имам доверие на лекаря и дано успеем. Успех и на всички Simple Smile

# 549
  • София
Ти по-добре не чети останалите листовки Close

И аз се отказах да ги чета. Особено за Зарзиото, като почнах да чета първия път и бях в някакъв тих ужас.

# 550
Момичета, четох на няколко места, че сок от нар помага за лигавицата. Вие какво мислите по въпроса и пиете ли?
Много трудно се намира в момента, но ще обикалям да търся, все пак ми се иска всичко възможно да съм включила в подготовката пък останалото е божа работа.

# 551
  • София
В Берьозка има сок от нар.

# 552
Момичета, четох на няколко места, че сок от нар помага за лигавицата. Вие какво мислите по въпроса и пиете ли?
Много трудно се намира в момента, но ще обикалям да търся, все пак ми се иска всичко възможно да съм включила в подготовката пък останалото е божа работа.
В Green Deli Cafe има фреш от нар

# 553
  • София/Севлиево
Колко нар изядох и изпих миналата година,даже специално за мен поръчваха на едно място,отделно и добавка с екстракт от нар взимах и резултата беше едно голямо нищо...Но пък може само на мен да не е повлиял...

# 554
  • София
irena.t на 2 пъти купувам концентрат от сок от нар от аптеки Ремедиум. Макар че за себе си напоследък реших да си го ям нара директно като плод.

Общи условия

Активация на акаунт