Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря магазини за реплики в Одрин, подобни на тези в Истанбул?
Как мога да закупя турски лири във Варна?
Какви са тарифите за таксита в Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря магазини за реплики в Одрин, подобни на тези в Истанбул?
-
Как мога да закупя турски лири във Варна?
-
Какви са тарифите за таксита в Одрин?
-
Как да се подготвя за пътуване до Турция по отношение на изискванията за внасяне на хранителни продукти?
-
Защо има две цени в магазин Кипа в Одрин?

Направо хапнах с теб 

само в един град. Ние в Бс, май нямаме нито една.

- направо ме нокаутира за пореден път с вкусното си разказче
, затова моля за помощ от знаещите
Става въпрос за пътуване с кола от София до остров Бозджаада - намерих сайта и цените на ферито, което пътува до острова, но там има онлайн регистрация на билетите, с която нещо не мога да се справя. Ако някой от вас е пътувал с този ферибот може ли да ми каже дали мога да си купя билетите, когато пристигна на място, а не да ги заявявам прадварително? Голямо притеснение ми е това и се чудя от къде да получа повече инфо по въпроса. Ще съм благодарна на всякаква информация, включително какво си струва да се види и да се хапне
по пътя Одрин - Чанаккале ( там ще нощуваме ) - Бозджаада ( ще останем 2 дни) - Ассос ( там ще сме за 3 дни).
А това ми е най-важното изискване за хотела в Одрин, освен другите, за които споменах. Много ми се искаше направо да цопнем в Edirne Palas, но цената там е почти двойна на останалите и се отказах