На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 281
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Може ли и аз да питам нещо? Мисля, че нещо не съм разбрала правилно и затова ще питам пак. Петъчният пазар, на който има дрехи работи ли в събота? Ии бях видяла, че някой беше писал че Синият пазар почива петък... Та, иска ми се да ида и до двата в петък, ако има как. Много ми хареса хаоса там Heart Eyes

Някой случайно да е ходил или поне за петъчния дали работи в събота ?

# 181
  • Стара Загора
Ето и намалените шалчета от Sateen. Страхотни са и си отиват с полата, която взех! Heart Имаше и доста на цветя, на точки един бледорозов готин, но взех според моя гардероб. Попадение са си.

Надявам се да съм била полезна, момичета. И не ме винете за сладкишите. Grinning

# 182
  • Varna
Алексче,
Билети за Бозджаада ние си купихме направо от мястото където хванахме фериботите.
Казвам фериботите, защото се сменят два. Няма значение дали пътуваш от София или
Варна, като нас.

Кой питаше от къде да си купи пейнерли халвасЪ от Едирнето newsm78 Бях писала
по-рано, че са го леко поизместили дюкяна, но пак си е на центъра. Пада се точно
над паметника на мъжа с метлите. Така беше преди два месеца и нещо. Дано не са
го преместили отново.  Халвата е поставена така, че да се вижда във прозрачни
кутийки.

# 183
  • Пловдив
Ивченцеее, ама обичам да те чета. Те като гледам не в чинии, а в тави сервират там. Чинията по-голяма от дИтетУ.
Аз твърдо съм решила, че кашкавалена халва трябва да опитам. Кажете ми няколко сигурни места където мога да я намеря, защото ако не си купя, после до следващото пътуване ще я сънувам.

Със сигурност има в БИМ халва. Даже последно коментирахме,че там е на по-ниска цена Wink

# 184
  • София
Алексче,
Билети за Бозджаада ние си купихме направо от мястото където хванахме фериботите.
Казвам фериботите, защото се сменят два. Няма значение дали пътуваш от София или
Варна, като нас.

ДЕЛТИЧКЕ, златна си, много благодаря за тази информация  Hug

# 185
Може ли и аз да питам нещо? Мисля, че нещо не съм разбрала правилно и затова ще питам пак. Петъчният пазар, на който има дрехи работи ли в събота? Ии бях видяла, че някой беше писал че Синият пазар почива петък... Та, иска ми се да ида и до двата в петък, ако има как. Много ми хареса хаоса там Heart Eyes

Някой случайно да е ходил или поне за петъчния дали работи в събота ?
Петъчния пазар НЕ работи в събота. В събота пазарът е на Синия пазар зад Марги аутлет.

# 186
Алексче,
Варна, като нас.

Кой питаше от къде да си купи пейнерли халвасЪ от Едирнето newsm78 Бях писала
по-рано, че са го леко поизместили дюкяна, но пак си е на центъра. Пада се точно
над паметника на мъжа с метлите. Така беше преди два месеца и нещо. Дано не са
го преместили отново.  Халвата е поставена така, че да се вижда във прозрачни
кутийки.

Аз питах. Ама както лесно се ориентирам-леле-мале. Ще положа максимални усилия да я открия.

# 187
  • гр. Бургас
Пишете, може ли да се внася от Турция масло и сирене, през април нямаше проблем.

# 188
  • до най-прекрасния мъж
Момичетата пишат, че контролът бил затегнат. Аз също съм носила масло без проблеми /пакети от по 1 кг на ходене/, но напоследък проверявали по-щателно колите и може да го конфискуват, ако го намерят.

# 189
Ето и намалените шалчета от Sateen. Страхотни са и си отиват с полата, която взех! Heart Имаше и доста на цветя, на точки един бледорозов готин, но взех според моя гардероб. Попадение са си.

Надявам се да съм била полезна, момичета. И не ме винете за сладкишите. Grinning

Хахаха, Иве,

следващия път като ходиш в Одрин и снимаш тези вкусотии се сети и за нас, потребителите от тази група. Купуваш ни по една кутия и с Еконт ги разпращаш по градовете Stuck Out Tongue Grinning Grinning

# 190
Вчера се прибрахме от Одрин, бях си взела едно парче някакво сирене на плитка, никой не ни проверява. Погледнаха багажника, но не са ровили в чантите.

# 191
Да, проверяват за млечни и месни продукти. Аз имах само крема сирене в кутия на Пейнар и си го скътах в несесера с гримове в дам. чанта. Също и кашкавал. халва. На границата отвориха на произволен принцип някои сакове, чанти, автобусът бе фул с багажи, не ми се мисли, ако отваряха всяка една торба, сак или сезалена чанта... Минахме бързо на отиване, бързо и на връщане! Нямсше никакви опашки на М. ТЪРНОВО, но, естествено, зависи и от часа. Ние бяхме преди 20 ч на границата- първи автобус, и само три леки коли.

ДЕЛТА, моля те, кажи с какво консумираш кашк. халва и с какво каймака, моят е на руло. Опитах ги, ама те много концентрирани като вкус, ядат се по малко сякаш Thinking

# 192
Здравейте, може ли да ми дадете инфо за хубав магазин за злато ?

# 193
  • Бургас
Ивче, разби ми сърцето с това кюнефе. Толкова да го обожавам с каймаче отгоре.
Много ме сърбят ръцете за един шопинг, но ще се пазя за ходенето в Анталия след 2 месеца

# 194
  • Varna
Камея,
Значи пейнирли халвата си го хапва кака ти направо от кутийката с една така по голяма
вилица Wink Laughing Нищо не слагам, но в това горещо време може да изджасаш сладолед.

Каймака, обикновенно се слага на баклавата за да убие голямата и сладост. Аз не съм
купувала от този каймак който е на руло. Купувала съм един каймак в който има сложен
малко мед и сладни. Не е на руло, ами е все едно краве масло във кутийката. Даже този
каймак който е с мед, отгоре върху капака има нарисувана и една лъжичка с мед от тези
дървените лъжички с кръгла глава. И капе от нея мед върху каймака. Но да се внимава,
че много калоричен този каймак бе Laughing Аз, обаче докато не го омахах този с меда не
мирясах, много ми хареса на мен.

За златарските магазини Ви разбирам. Нямате достатъчно доверине.  Ако имате познат там
ще е лесно да Ви покаже. До сега не съм чувала някой да е бил излъган, но българина е толкова
лъган, чеее......Аз, преди време си купих верижка и пръстен. Доволна съм, даже ми направиха
и добра отстъпка, още повече като купих и пръстена с брилянтите. За него дадоха даже сертификат,
че излезе на фирма Асос. Абе имали брилянти, хората дават сертификат, независимо фирмата. Купих го от една златарница в Закритият базар на центъра.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 14:05 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт