На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 292
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Бургас
Роси, изтрий излишните постове с цитати. Ако имаш въпрос, пиши само името на потребителя, към който е запитването ти.

Всеки сам си преценява риска да внесе или не нещо млечно или месно. Аз от страх си внесох само три малки кутии/крема, каймак, халва кашкавалена/-побраха се в дам.чанта. Не бих посмяла сирена и нещо по-обемно, тъй като рискувам ако ме хванат, да разрушкат целия багаж на всички пътници  и да стане голям панаир и забавяне.  Въпрос на лична преценка и отговорност.
Четейки поста ти, излиза, че ако не купиш млечни, няма смисъл да ходиш. Не споделям! Има много други вкусотии, а и не само хранителни продукти, които човек би могъл да си вземе.

Аз ходя всеки месец, почти не купувам нищо ит бг магазините! Но понеже вече има временна забрана за меса и мл.продукти затова питам. На М. Търново има големи проверки, конфискуват, но не глобяват, вземат и по 5.00 лв на кола за дезинфекция. Не съм решила кой ден другата седмица да ходя в Одрин, през Лесово.

# 226
   Роси, сега разбрах. Хубаво е, че имаш възможност да пътуваш често. Ако и аз бях по-наблизо и удобен транспорт, бих ходила всеки месец.
В Мигрос ползвах Мъни картата, взета от Кипата. От Мигрос си взех тяхна марка халва, бисквити... Има едно голямо М на опаковките. Харесаха ми.

# 227
Здавейте,благодаря за уточнението за парфюмите.До сега не съм купувала повече от 3-4 бр аз лично предпочитам D&P
Къде има D&P,  защото и аз ги ползвам от години?
По главната улица в Одрин около фонтана,ако не се бъркам имаше и златарски магазин там

# 228
в неделя всичко работи нали?

# 229
Да. Всичко работи. Само аптеките не работят.
Имат дежурна в града, на въртящи смени.

# 230
Да. Всичко работи. Само аптеките не работят.
Имат дежурна в града, на въртящи смени.
благодаря

# 231
  • гр. Бургас
Камея, аз също съм вземала халва от Мигрос, както и турско кафе, сирене подправки... Аз ърво минавам през Бизим, после Кипа, Мигрос, Бим и Уайкики. Ще видя в сряда как съм с работата и може да отида.Още се чудя дали Лозенград или Одрин и двете са ми близо до Бургас.

# 232
  • Варна
Ние планираме до отидем до Одрин на 17.08. Моля ви -вие, които ще ходите тези дни, или сте минали скоро пишете как се минават КПП-тата, дали много засилено проверяват багажа, че ми се иска да си взема масло, но още се чудя дали да рискувам. Благодаря!

# 233
Здравейте!
някой случайно да знае къде мога да намеря такива щори в Одрин или да знае за някой магазин?

# 234
Ако става въпрос за вертикални вътрешни щори , ние в Одрин не намерихме почти никъде. В Чорлу намерихме хубави , но с доставката и монтажа ни излизаха горе-долу колкото от България. А поръчвахме към 155 кв. метра щори и исках отстъпка.

# 235
 Здравейте, преди малко се върнахме от Одрин. Думи нямам да опиша какъв АД е на Капитан Андреево. Чакахме 7 часа - от 12 до 7  вечерта в посока БГ. Сутринта минахме много бързо, но след обяд беше ужас и от двете страни. Страшна жега, не бях виждала такова чудо.
Влязох само да дам инфото, дано е от полза за някой, аз скоро няма да помисля за пазар Frowning1

quote author=TANITA77 link=topic=1050439.msg37142712#msg37142712 date=1533315511]
Ние планираме до отидем до Одрин на 17.08. Моля ви -вие, които ще ходите тези дни, или сте минали скоро пишете как се минават КПП-тата, дали много засилено проверяват багажа, че ми се иска да си взема масло, но още се чудя дали да рискувам. Благодаря!
[/quote]

# 236
  • Димитровград
Не виждам добре снимката, но май не са обикновени вертикални щори. Не можеш ли да дадеш линк .
Скрит текст:
Иначе вертикални щори поръчвам оттук:
https://shtora.bg/vertikalni/vertikalni-shtori.php
Има онлайн калкулатор, поръчвал съм много пъти - доволен съм

# 237
На ГП Малко Търново не е ли по-нормално? Винаги оттам съм минавала. То ясно, че зависи откъде идваш или накъде отиваш, но... Нали казаха, че наближава празник и август не е време за ходене.

# 238
На Малко Търново никога не съм чакала повече от 10 минути

# 239
Здравейте, планирам пътуване до Одрин началото на идната седмица бихте ли споделили как е положението по границата (ще минем през ГКПП Капитан Андреево) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт