На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 199
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте , някой от Стара Загора да е купувал лири тези дни ? Благодаря

# 406
  • Стара Загора

На колега баща му работи в чейндж бюро и го помолих да пита днес. Казал че не продават. Аз ще мина все пак през Сомони да проверя след работа. Но такъв нисък курс като в Бургас 0,27 тук не съм виждала. В петък в друго бюро след 5-то основно срещу Царя беше 0,36 по спомен. Ще видя днес, ако не забравя дали има цена на курс продава. Под този обаче не съм срещала или поне на тези 3 места на Цар Симеон.

# 407

На колега баща му работи в чейндж бюро и го помолих да пита днес. Казал че не продават. Аз ще мина все пак през Сомони да проверя след работа. Но такъв нисък курс като в Бургас 0,27 тук не съм виждала. В петък в друго бюро след 5-то основно срещу Царя беше 0,36 по спомен. Ще видя днес, ако не забравя дали има цена на курс продава. Под този обаче не съм срещала или поне на тези 3 места на Цар Симеон.

# 408

Днес обиколих почти целия център. В Сомони само мернах табелата, че продава на 0.35 . В банките няма, на 9те чейнджа също е на този курс. Ако имаш друго инфо , моля пиши

# 409
  • Стара Загора

[/quote]

Днес обиколих почти целия център. В Сомони само мернах табелата, че продава на 0.35 . В банките няма, на 9те чейнджа също е на този курс. Ако имаш друго инфо , моля пиши
[/quote]

Ако ще пътувате през КА, на Шел преди Свиленград има. Вчера курса беше 0,35.
Вече може и да е надолу.
Най-добре с карта да се плаща, тогава курса е много надолу.

# 410

[/quote]

Ако ще пътувате през КА, на Шел преди Свиленград има. Вчера курса беше 0,35.
Вече може и да е надолу.
Най-добре с карта да се плаща, тогава курса е много надолу.
[/quote]

А на борсите с карта има ли вариант,ако останем без пари в кеш ? Хайде по молове и заведения е ок, в хипермаркетите също, но там дали може , нямам инфо.

# 411
  • Варна
Не съм виждала пос-устройства на борсите. Сигурно биха приели плащане в лева или евро, но по какъв курс, само те си знаят

# 412
  • Варна
Здравейте, моля някой ако има да даде телефон на аптека в Лозенград, където да мога да си почърам предварително  лекарства по телефона.

# 413
  • Тополовград
На борсата също може в някои магазини да се плаща с карта.

# 414
Здравейте и аз искам да се свържа с Халим,искам да го питам за едни неща. Помогнете моля!

# 415
  • Варна
Изпратих ви на лични

Здравейте и аз искам да се свържа с Халим,искам да го питам за едни неща. Помогнете моля!

# 416
Ако имате карти, издадени от Уникредит, може да теглите без комисионна от банкоматите на YapiKredi (преди няколко години Уникредит ги купиха).

# 417
  • Бургас
Трябва да е дебитна карта.
Ако е кредитна, лихвата при теглене в брой е над 15%.
Ако някой тегли така, моля да сподели.

# 418
Аз го написах, защото съм теглила няколко пъти в Турция, но моята си е дебитна (кредитните изобщо не ги обичам ).

# 419
Аз го написах, защото съм теглила няколко пъти в Турция, но моята си е дебитна (кредитните изобщо не ги обичам ).
А къде има АТМ на YapiKredi в Одрин?

Общи условия

Активация на акаунт