На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 178
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • до най-прекрасния мъж
На Saraclar съм виждала, в частта й над бул.Talat pasa, където все още улицата не е пешеходна. Има голямо кафене с маси на открито, под сянката на много дървета. Точно срещу кафето е банкомата. Също и в пешеходната й част, в началото, вляво.

# 421
  • Бургас
В Лозенград има ли Мадам Коко или English home? 
Много се чудя дали да не отидем до Лозенград вместо до Одрин. Последния път беше голяма щета шопинга в Одрин и се чудя дали има смисъл да се разхождаме до там, като Лозенград ми е на 100 км. По главната, където е Waikiki има ли други читави магазини за дрехи?

# 422
Здравейте,
днес в София минах през едно обменно бюро и лирата се продаваше за 10/2,94 лв. После минах през Тавекс и там само купуваха на 2,50 лв.
Скрит текст:
Моля ви пуснете и на мен на лични ника. Благодаря!

# 423
Привет, аз да питам има ли някакво ограничение за годината на автомобила за преминаване през Турската граница? От посолството казаха, че не знаят за такива ограничения, но тук май някой беше писал, че има.

# 424
  • Пловдив
А, топличко беше и още как, но за мен поносимо. Който тежи повечко му идва нагорно леко, ама и по-горещо е било. Simple Smile

Пропуснах за памперсите Pampers да кажа. Пакет от 66 бройки е 42 лири, а малкия 21 мисля.

Харесах си тази шапка в Котон, че ще ми трябва за фотосесия вероятно...но не я взех, че рядко ходя на море. Ще разчитам на фотографа. Simple Smile

И малко красоти от Линенс

Iv4enceto, къде се намира този Линенс, останаха ми очите там?? Heart Eyes

# 425
  • гр. Бургас

Здравейте, моля някой ако има да даде телефон на аптека в Лозенград, където да мога да си почърам предварително  лекарства по телефона.
В аптеката до Общината може да поръчате и след два часа Ви го доставят, съм се сетила за визитка. Ако може да потърсите в нета, може и да има.

# 426
  • Пловдив
В Тавекс вече продават лири _ 0,296 курс

# 427
  • София
В кой тавекс продават лири днес в сф ( мол сердика) нямаше?

# 428
  • Пловдив
В кой тавекс продават лири днес в сф ( мол сердика) нямаше?
В Пловдив на главната

# 429
  • до най-прекрасния мъж
Интересно, няма курс продава, дебна  ги от събота.

# 430
  • Варна

Здравейте, моля някой ако има да даде телефон на аптека в Лозенград, където да мога да си почърам предварително  лекарства по телефона.
В аптеката до Общината може да поръчате и след два часа Ви го доставят, съм се сетила за визитка. Ако може да потърсите в нета, може и да има.
Моля, някой ако има адрес, за да мога да се ориентирам.

# 431
  • Димитровград
Аптеките с адреси и телефони
https://www.google.bg/search?q=eczane+kirklareli&oq=ezcane+k … bile&ie=UTF-8

# 432
  • Варна
Благодаря! Остава да намеря и Общината.

# 433
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
Здравейте, прекрасни дами,
знае ли някой откъде мога да купя какаово масло и/или био продукти от Лозенград или Одрин.

# 434
Здравейте, прекрасни дами,
знае ли някой откъде мога да купя какаово масло и/или био продукти от Лозенград или Одрин.

В Одрин в Кипа има щанд, който се намира до плодовете и зеленчуците. То там са разни healthy продукти, но има и био.

Общи условия

Активация на акаунт