На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 290
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Това е моята, когато казвах пейнарли халвасъ, не ме разбираха какво ги питам. Накрая на български - кашкавалена халва, тогава схванаха. Купих от магазин за млечни до един за халви Tatsan в Лозенград, близо до кръговото до автобусите. От Мигрос е каймакът, един възрастен продавач ме насочи и препоръча, имаше три вида.

Не съм купила баклави и сиропирани сладки, вероятно върху препечена филия ще го мажа, а може би и за бисквитена торта.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 14:19 от *Камея

# 196
  • Пловдив
Момичета,къде в Одрин сте купували от наливните парфюми Баргело?

# 197
По главната улица Сарачлар, тръгвайки от Трите лалета надолу, от дясната страна, по диагонал се пада Уайкики.

# 198
  • Пловдив
По главната улица Сарачлар, тръгвайки от Трите лалета надолу, от дясната страна, по диагонал се пада Уайкики.

Аха... Peace

# 199
Снимката не е моя

# 200
  • Varna
Камея,
Абе, що така не ми изглежда тази кашкавалена халва добре newsm78 Тази която аз купувам
е ярко жълта на цвят и седи на конци.

# 201
Реално цветът е по-ярък, наистина интензивно жълто-оранжев, на конци, ама слепени конци, като гъст петмез с малки конци е Grinning става за ядене, но на третата виличка баялдисваш и оставяш за по-късно.

# 202
  • Varna
Баялдисваш я, ама е вкуснУУУУ Laughing Wink

# 203
  • Русе

Ако знаете, като ходихме колко се оглеждах за него. Преди месец, разглеждайки си снимките от Одрин, направо се ударих по главата. Ми, ние сме били пред магазина, ама сме гледали фонтана Joy

Зад фонтана е магазина.

# 204
А този магазин за наливни парфюми с какво е по-различен от останалите? Купувала съм си преди време, не от него, и не бих повторила...

# 205
Мои познати си купуват по 10 броя на едно ходене, трайни били, по-добри и по-евтини от  същите от щанда Баргело в Кауфланд.
Аз нямах време да стигна до този м-н и нямам личен опит.

# 206
  • Пловдив
Аз купувах от тук веднъж...трайни и мн.добри имитации. А в Одрин са по-евтини Wink тук 50мл е 15лв.

# 207
Аз купувах от тук веднъж...трайни и мн.добри имитации. А в Одрин са по-евтини Wink тук 50мл е 15лв.

Интересно...
А там каква е цената?

# 208
  • Пловдив
Аз незнам...

# 209
2 за 40 или 45 лири миналата год. декември, сега, може би, ще е повече, защото лирата се обезцени.

Общи условия

Активация на акаунт