На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 178
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
На центъра в Одрин има ли магазин за кожени облекла?

# 436
В Лозенград има ли някъде по центъра магазин за спално бельо, хавлии, халати?

# 437
 Утре ще ходя за първи път в одрин до петък.
Ще посетим следните места

Искам да ви попитам трябва ли ми винетка до колкото разбрах до чорлу няма нужда от винетка.

От къде мога да разгледам за кожени якета елеци от лисица, заек и др...?

Вчера успях да взема малко лири от ченч бюро на ул гладстон гр пловдив купих ги на 30 ст. Но мисля където мога да плащам с карта.

# 438
Имаше един икономически експерт в темата, който обясняваше цената на лирата, а някои даже се запасиха с лири, по неговите съвети.....Днес лирата падна още. Честито

Казах ви, че трябва да си взимате, защото много пада. Даже и аз не знаех, че тя ще се срине толкова много!!! Но всичко е заради Тръмп и увеличението на акцизите на алуминия и стоманата и оттам желанието на Ердоган да направи контраудар с намаляването на лирата.

# 439
Охоооооо, каква чест да ни удостоиш с размислите си!

# 440
Охоооооо, каква чест да ни удостоиш с размислите си!

Здравейте г-жо Рамацоти,

съжалявам, че не се включих по-рано, но в неделя се прибрах от море в Турция. Изкарах там 14 дни и изобщо не съм следил, какво се случва тук, във форума. Да ти кажа честно, в Турция се чувствах доста богат човек на фона на тази евтина лира. Бях си купил 2 000 лири и ми бяха пределно достатъчни. Срива на турската лира ме изненада и сега се чудя откъде да си купя отново лири!!! Вчера и днес минах през Тавех и през още няколко чейндж бюра и никой не продаваше лири. Това е нормално предвид обстоятелството, че те са ги купували по 0,30 - 0,33 лв. за лира и изведнъж да тръгнат да ги продават на 0,27 - 0,28 лв. Маржът им ще бъде отрицателен и ще претърпят големи загуби. Затова ги скриха. В момента гледам, че турската лира се е покачила и сега се извършват сделки с нея (но не в чейндж бюрата) на ниво 0,2612 лв. за лира. Като пуснат лирата ще си купя минимум 2 000 - 3 000 лири, с които или ще си напазарувам в Турция, или може да изчакам да се покачи курса им, за да ги продам на по-висока цена Wink

# 441
Мили ми solomon24, радвам се, че си си починал и почувствал богат. Но  това ,че го сподели, какво общо има с тази тема?! Има теми за почивките в Турция

# 442
Мили ми solomon24, радвам се, че си си починал и почувствал богат. Но  това ,че го сподели, какво общо има с тази тема?! Има теми за почивките в Турция

Говорих за лирата и нейното приложение в момента в Турция.

# 443
  • Димитровград

Това е курса в момента в Одрин. Лирата е 25,6 стотинки при плащане с карта.

# 444
  • Бургас / UK

A аз ,г-жа Рамацоти,искам да Ви питам защо постоянно се заяждате с човека  newsm78...Той си каза мнението ,а Вие не спряхте...странно поведение,което наистина няма общо с темата Thinking

# 445

A аз ,г-жа Рамацоти,искам да Ви питам защо постоянно се заяждате с човека  newsm78...Той си каза мнението ,а Вие не спряхте...странно поведение,което наистина няма общо с темата Thinking

Може би нещо не е на кеф, Чефи-то. Нейна си работа. Не ме интересува Simple Smile

# 446
Утре ще ходя за първи път в одрин до петък.
Ще посетим следните места

Искам да ви попитам трябва ли ми винетка до колкото разбрах до чорлу няма нужда от винетка.

Вчера успях да взема малко лири от ченч бюро на ул гладстон гр пловдив купих ги на 30 ст. Но мисля където мога да плащам с карта.

# 447
В Бургас днес вече продават лири в няколко чейндж бюра, цената една и съща - 0.33 лв. Купих малко, че в петък ще скокнем до Одрин. Разчитам повече на плащане с карта. 
В Тавекс в МОЛ Галерия нямаше лири.

# 448
  • Бургас
В Бургас днес вече продават лири в няколко чейндж бюра, цената една и съща - 0.33 лв. Купих малко, че в петък ще скокнем до Одрин. 

Да докладваш после - граници, къде, какво. Есенни дрехи май още няма никъде...

# 449
  • Бургас / UK

До Чорлу има път,който е магистрала и там ще ви трябва стикер(карта) ,но има и път ,който е безплатен ,стига да не се объркате и да се качите на магистралата...Гледайте табелите за Истанбул,но тези,на които надписите са сини,те са за безплатния,по това може да се ориентирате.

https://www.google.bg/maps/dir/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1 … 1652889!3e0?hl=bg

Пътя,на който има D100,това е безплатния,а горе Е80 е магистралата.Мисля,че и по самите табели е отбелязано D100(E80)

С карта може да плащате почти навсякъде,на борсите имало магазини,където също може с карта,но на други не може.Има все още места,където нямат тази услуга ,за това е хубаво да се носят и пари в брой...

Общи условия

Активация на акаунт