Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 393
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Привет!

Вчерашното меню:

з- 3 яица варени
о- пилешка кълка, домати
сл. з. грамадна червена слива
в- пил. гърди, домати
по нощите 2 ябълки

Вгх 125. М 45,  П 98

Днес:

з- 2 яйца, 50гр шунка
о- 2 яйца, 100гр шунка, домати 160гр.( не съм яла шунка от зимата, може би, интересно ми беше, но пак ще я изоставя)
и като сме се заговорили за шоколад- 2х25гр Moser Roth 70%
в- ще бъде пиле с домати

# 556
  • Козлодуй
И аз не съм имала калорийно ограничение дори и когато спазвам диета ям доста все пак тренирам ежедневно и си усещам глад, но от шоколада дори черния качвам килограми купувам и аз шоколад над 70% какао другия ми е отровно сладък но си качвам и от много мазнини не само от захари така че когато намалих мазнините свалих килограмите и намалих коремната обиколка Simple Smile Сега съм щастлива надявам се да задържа това тяло защото много се харесвам Simple Smile

Deziderata, страхотни менюта Simple Smile

# 557
......, а плодовете не съм ги спирала.Просто не ям по 1 кг на ден....  Smile  а по 1 голям или шепа горски плодове.Понякога не ми се ядат, пропускам, но пък "наваксвам" с черен шоколад.

Ето това просто няма как да се случи при мен. 1 кг. ябълки ще си го изям днес като стой та гледай. Даже ще питам за още. Или една цяла диня за деня. Няма как да се задоволя с една шепичка малини или пък една праскова, една ябълка, един банан. Честно казано наистина се учудвам, че другите хора го могат.
За това и ми беше трудно спазването на НВ ВМХ. Освен че ми беше вкусно и прекалявах с количествата и както pvacheva казва даже качвах.

# 558
  • Бургас
Може би зависи и кога се ядат плодовете. Ако са за десерт, едва ли може да се прекали с количеството. Примерно хапнал си пържола със салата, после една ябълка и толкова. Дали ще можеш да изядеш две-три че и повече? Аз не мога, ама знам ли, всеки си знае себе си.
Ако не заместваш хранене с плодовете, не си обяснявам как ще се изяде 1 кг. ябълки или цяла диня. Но това е от моята камбанария.

# 559
Ако не заместваш хранене с плодовете, не си обяснявам как ще се изяде 1 кг. ябълки или цяла диня. Но това е от моята камбанария.
Много често точно това правя - замествам хранене с плодове. Много обичам плодовете. Особено сега лятото с дините е голяма радост.

# 560
но като чета за холестерола препоръчват да се ограничат мазнините и червеното месо,яйца,сирене,кашкавал,та незнам,умувам го

И още нещо: някой да е тренирал в залата на Милко?

Спайдърите ли?

Преди време се бях интересувала, но цената ме отказа - при 2 пъти седмично, картата е около 250 лв. за месец.
Тренирам средно 5-6 пъти в седмицата и този разход не ми е оправдан. За много по-ниска стойност посещавам фитнес зала, бокс тренировки и йога.
Наблюдавам отблизо залата на Спайдърите - хубава е, ненатоварена откъм посещаемост, но като упражнения май не правят нещо, което не правя аз в дните си за силови тренировки.

Все пак ще ми е любопитно да прочета лични впечатления.

# 561
Like_Smoke, не знам? Този имам предвид 10 лв. е тренировка, работят с Мултиспорт и Спортпас, а аз имам втората.

Междувременно сменям и тренировъчната програма. На 3 месеца го правя, та си е време.

Кантарът не помръдваа много, но пък се оформям, което е по-важното.

# 562
  • Бургас
Отчет за вчера:
з - овесена палачинка с овче сирене, кафе
о - 3 бъркани яйца с извара, домати, краставици и маслини, 1 синя слива
сл.з. - банан с фъстъчено масло
в - пилешко бутче, домати, краставици и маслини, 2 блокчета черен шоколад
Тренировка нямаше. Чистих терасата, после банята. Вечерта бях толкова изморена, че едва гледах Simple Smile

# 563
само на мен ли много ми се яде  Sad
+1 кило за два дни  Tired Cry

# 564
само на мен ли много ми се яде  Sad
+1 кило за два дни  Tired Cry

Задържаш вода, небой се! Нали си Дюканска (или почти, ако не греша), от какво да качиш?

И аз съм +1, но съм със свирепа МТ от вторник, мускулите задържат вода, иде предцикълно състояние, и не си го слагам на сърце изобщо. Какво стана на тази тренировка, уж се щадих....изгубила съм форма откъм тежести.

След маратона запрятам ръкави и сменям програмата.

И приключвам с килограмите, всъщност. Не че ще спра да се тегля, но оттук нататък сантиметърът ще има право да се изказва повече. И снимките. Те не лъжат.

Закусих страхотна топла елда (100гр в сварено състояние) с ч.л. мед и канела. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Количеството ми е множко, но аз съм си ящна. Не мога да ви опиша колко ми хареса, сякаш ядях палачинки. Намерих си любима закуска! dancing Калории за 100гр варена са 92, вгх 20, 20! Party

# 565
само на мен ли много ми се яде  Sad

Не!!! RageRageRage

# 566
  • София, България
Здравейтеее, забравихте ли ме вече? Simple Smile))

Още съм си на остров Кипър, отседнала съм при приятелка, но скоро се прибира синът й от България за учебната година, а аз още не съм си намерила квартира, защото са много скъпи,  работа също не съм си намерила, много съм се размазала и го давам отпускарски. Трябва да се хвана за нещо скоро, че ... Simple Smile Но се измерих преди да замина за тук и кантарът отчете 69 и нещо, а ви се бях похвалила, че 2 седмици по-рано бях 64,9кг..Много се бях отпуснала, сега като дойдох тук пък и цикълът ми дойде и бях станала жив балон. Но си казах, че вече съм на острова и е редно да се взема в ръце и да взема дори малко по-различни мерки. Преди 3 дни реших, че взимам едно сериозно решение. Реших, че започвам вегетариански режим. От 3 дни съм на зеленчуци, плодове, млечни и морска храна, т.е изрязвам месото от режима си. Само ще кажа, че отново съм под 65 кг и се чувствам страхотно. Заредена съм отново с хъс и мотивация. Ще получа това, което искам и ми се полага, защото знам, че мога и го заслужавам. Всяка вечер излизам от вкъщи и вървя покрай морето, докато фитнес гривната не ми каже, че съм направила 10 000 крачки. По-натам, като се установя финансово ще започна да посещавам и фитнес и ще наблегна на кардиото. Дай Боже да стане скоро! Ще стане, няма да се дам! Ще се мотивирам всеки ден! Simple Smile Хубав ден, девойки! Simple Smile

# 567

tissi радвам се за теб Yum Сигурна съм, че всичко ще се нареди така, както искаш. И не ни забравяй тук и във фейса Revolving Hearts

# 568
Здравейте, имам един въпрос, надявам се, че ще се включите с професионално обеснение. Simple Smile Прави ми впечатление, че има разлика къде се намираш, когато се теглиш на кантара. Защо когато се меря в помещение на висок етаж, като в нас на 12 етаж например, и в помещение на нисък или приземен етаж като във фитнеса, работата ми и т.н., се получава разлика? При мен винаги с около 800 гр. до килограм съм по-тежка на ниското. Със сигурност огромна роля играе земното притегляне, ама пък и 12 етаж не е толкова на високо... Simple Smile Кантарът и в двата случая си е професионален и мери точно. Има ли друга причина и каква е тя, ако е така?
Благодаря! Simple Smile

# 569
 Laughing
различни са ти кантарите, разнасяй един и същ кантар на 1вия и 12тия етаж, не е от земното притегляне
по тази логика разликата между това да се мериш в морската градина и в София са едни 550 метра надморска височина, ако блока ти е 35 висок, това са 800 грама, умножени по 15, т.е 12кг Simple Smile
вкъщи се меря по без гащи, ти как се мериш в офиса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт