Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 392
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Темата доби сериозен математически уклон.  Laughing
Аз се меря по гащи, но винаги взимам предвид изяденото предния ден количество копър/ магданоз.  Peace

Тисси,   Hug Hug Hug.

# 571
ауууу, как съм изпуснала Тиси  Heart Eyes
мамата ме прехврли на последното мнение
Тиси, браво, браво, момиче, кротко и тихо ще ти завиждам за морската храна  Hug

Тили, може да съм лигла, ама съм инженер, сепак  Laughing

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 23:39 от Herzen

# 572
Тиси, звучиш оптимистично  Simple Smile Успех с планираните промени  Hug

Гери, приятна почивка  Simple Smile

Ние на нашата се тръшнахме с чревен вирус. Даже и до болница стигнахме. Малкия се освести, сега аз ближа рани. Всичко ме боли  и ме втриса на моменти, но поне засега няма други екстри.

# 573
z.2012 , бързо възстановяване!  Hug

ВиШУ- то си е ВиШУ.  Peace

# 574
  • here, there, everywhere
На мен главата нали ми е все в облаците, та за това си мисля, че съм с нормални кила и ме мързи да отслабвам. Пак съм изпуснала купона. Да не ми се обиди дамата само.
Сега сериозно. Важно е човек да се мери на един и същ кантар и на едно и също място. Само лек наклон на плочките в банята могат да ти докарат до кило разлика.

За да не спамя само да кажа, че се опитвам да се уча да бягам. Проблемът ми явно не е в краката, а в гърдите, защото въздух не ми стига и това ме уморява. Не се отказвам де.

За храната реших, че нищо няма да меря. То и с мерене не отслабнах, та по-добре върху други неща да се фокусирам и каквото дойде. Вчера ядох и аз прословутия в темата постен зелен фасул. И аз човек, луда ме направихте с тея ваши снимки.

# 575
И аз се меря само на едно място. Няколко см надолу и в ляво показва по-малко, ама съм решила долепен до стената да е.

Та същата тая гад даде днес 300 гр. нагоре. Нормално, вероятно. Тренирах двуразово вчера, цялата съм една голяма мускулна треска. А и храната беше далеч от перфектната.

Апетит, особено вечерно време, нямам. Перфектна съм за един 23/1 фаст Grinning Като гледам, няма да ида на морето с желаните килограми, но поне съм в много по-добра форма, отколкото бях преди няколко месеца. Истината за мен - големи салати и яйца във всякакъв вид. Това поне на този етап.

Споделям две тренировъчни програми, които ми хванаха окото тези дни. Може пък да ги пробвам, от 5х5 се отказах.
https://cdn.muscleandstrength.com/sites/default/files/workouts/fatdestroyer_0.pdf
https://cdn.muscleandstrength.com/sites/default/files/workouts/1 … atlossworkout.pdf

# 576
  • Бургас
Tisi, вчера си мислех за теб Simple Smile Имаше нужда от малко почивка, особено психически. С теб сме, давай смело напред!

Зетче, дано се оправите по-бързо. Много гадно това.
Храната вчера:
з - овесена палачинка с овче сирене, кафе
о - 3 яйца по панагюрски, една и половинка филийка Вита. Не бях яла кисело мляко от месец, така ми се прияде.
сл.з. - банан с фъстъчено масло (прекалявам, трябва да го спра)
в - пилешко бутче, домати, краставици, маслини и печена чушка за гарнитура. Блокче черен шоколад за десерт.
Тренировка ден 8 от 90ДП на Румяна. Ей, как ми пасна тая програма, не е истина.
Вчера се качих на кантара при личната лекарка, показа около 1,200 грама повече от този в къщи. Но бях закусила, след кафе, с маратонки и дрехи. Значи с моя кантар са почти на едно мнение Simple Smile
Нуклеър, викаш зеления фасул става за ядене, а Wink

# 577
  • София, България
Благодаря ви, момичета! Подкрепата ви е също доста мотивиращ ключ. Започнах да се опитвам да увеличавам времевото разстояние между храненията. Вчера обядвах към 12 и вечерях след полунощ, но бях и навън. Всичко ще се нареди прекрасно, знам си аз, само трябва да си помогна сама, за да ми помогне и Бог. Снощи минах през един ресторант, където има суши и морска храна, та си взех малко суши и гриловани калмари с гриловани зеленчуци. Хапнах няколко сушинца и днес ще хапна пак. Нямам търпение да вляза в един приятен ритъм с вайб, който ми носи щастие и удовлетворение. Хубав ден, девойки! Сега отивам да се измеря и после да се изкъпя. После, каквото сабя покаже Simple Smile

# 578
Laughing
различни са ти кантарите, разнасяй един и същ кантар на 1вия и 12тия етаж, не е от земното притегляне
по тази логика разликата между това да се мериш в морската градина и в София са едни 550 метра надморска височина, ако блока ти е 35 висок, това са 800 грама, умножени по 15, т.е 12кг Simple Smile
вкъщи се меря по без гащи, ти как се мериш в офиса  Laughing
Може и от кантарите да е, да. То всъщност +/- 1 кг не е важен, сантиметрите са важни и и дават по реална преценка. Иначе в офиса с дрехи се меря и вадя грубо между 1/2 и 1 кг според зависи с какво съм облечена Simple Smile

# 579
  • Козлодуй
Всеки ден се меря по едно и също време на един и същи кантар Simple Smile Не съм пробвала да се меря на 1-ви етаж Simple Smile
blackisback, прегледех предложените упражнения - хубавото им е че са във видео за да видя какво се прави но лошото е затези които успях да разгледам че са много изолирани упражнения в моята програма например "дъмбъл кърл" се изпълнява на един крак а другия метнат на коляното му в поза "получеар" Simple Smile Или когато се изпълнява това вдигане за трицепса вместо върху ленжанка се лежи върху " стабилити бал" та такивити ми работи като балансираш непрекъснато неусетно се тренират и коремните мускули Simple Smile Аз в тези вдигания ползвам 2 гири по 5 килограма - малко са ми тежки ама ги правя по-бавно и така Simple Smile Освен това в програмата ми има много Йога и яко разтягане за да няма мускулна треска Simple Smile
Аз уж ядох добре вчера - риба и телешко а имам само 200 гр. минус - не се справедливо задържам вода нещо не знам Sad
Днес моркови и яйца ще ям на обяд а на вечеря салата и месо Simple Smile

# 580
  • София
Вчера се присетих нещо, което тотално бях забравила!
Преди години, колежка си плати доста пари за кръвни изследвания за поносимост към храни + режим при някаква от старите Професор диетолог от ВМА или Александровка ..не помня. После носеше едни кутийки с месо и салата, но без почти никаква сол и мазнина. Отслабна за 2м., но на нея толкова й трябваше, а и е от типа "манекенка" и просто беше трупнала едни 5-6кг. за първи път в живота.
Имаше два съвета към режима, които ми направиха впечатление.
1. Преди всяко ядене, да се положи някакво физическо усилие. Клекове, подскоци, качване на стълби, планк...абе нещо за 5-10 мин. Така, казваш на тялото си "Ей, тези мускули ми трябват! Не яж от тях, а им дай храна!" и по този начин се сваля повече от мазнини и вода, а не от мускул и тъкан. Това по-скоро е валидно за тези, които изобщо не спортуват (като моята колежка). Затова и при спорт и хранителен режим тялото отслабва по-красиво и от където трябва.
2. Почваме със салатата нали? Да, но трябвало първо да си хапнеш малко от протеина в порцията, да изчакаш и после да си доядеш останалото. По този начин кръвната захар се вдигала по-малко, отколкото ако положиш първо салатата.

# 581
Скрит текст:
Преди години, колежка си плати доста пари за кръвни изследвания за поносимост към храни + режим при някаква от старите Професор диетолог от ВМА или Александровка ..не помня. После носеше едни кутийки с месо и салата, но без почти никаква сол и мазнина. Отслабна за 2м., но на нея толкова й трябваше, а и е от типа "манекенка" и просто беше трупнала едни 5-6кг. за първи път в живота.
1. Преди всяко ядене, да се положи някакво физическо усилие. Клекове, подскоци, качване на стълби, планк...абе нещо за 5-10 мин. Така, казваш на тялото си "Ей, тези мускули ми трябват! Не яж от тях, а им дай храна!" и по този начин се сваля повече от мазнини и вода, а не от мускул и тъкан. Това по-скоро е валидно за тези, които изобщо не спортуват (като моята колежка). Затова и при спорт и хранителен режим тялото отслабва по-красиво и от където трябва.
2. Почваме със салатата нали? Да, но трябвало първо да си хапнеш малко от протеина в порцията, да изчакаш и после да си доядеш останалото. По този начин кръвната захар се вдигала по-малко, отколкото ако положиш първо салатата.
Това не го знаех, обаче откакто съм на ВМХ, точно така ям...първо мръвките, да се понаям, а пък ако има още място в стомаха, мога да му дам и някой зеленчук.   Smile

# 582
  • София
Скрит текст:
Това не го знаех, обаче откакто съм на ВМХ, точно така ям...първо мръвките, да се понаям, а пък ако има още място в стомаха, мога да му дам и някой зеленчук.   Smile

То и аз, ама защото зеленчукът ми е по-скоро гарнитурКА Simple Smile

# 583
По първа точка и Руми имаше нещо подобно.... Да се направят примерно 60 подскока преди хранене.

# 584
  • Бургас
Скрит текст:
Това не го знаех, обаче откакто съм на ВМХ, точно така ям...първо мръвките, да се понаям, а пък ако има още място в стомаха, мога да му дам и някой зеленчук.   Smile

То и аз, ама защото зеленчукът ми е по-скоро гарнитурКА Simple Smile

И аз така Simple Smile Не подложа ли месенце, хич не мога да рупам зеленчук.
А преди години първо салата, после манджа, пък накрая десерт. И после ,,ау, дънките ми тесни,, Grinning

Общи условия

Активация на акаунт