ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
-Ковачеви, ще оперирате ли или ще се целувате и в моргата след малко?

Калинка, ще се завъртят един около друг няколко епизода, ще си кажат някакви неща, ще си простят и всеки с историята си.

# 31
# 32
И все пак не мисля, че ще се държат безразлично един към друг след това, което преживяха ще е трудна комуникацията помежду им, ще бягат един от друг като Дявол от тамян. В началото представям си като се срещнат за първи път, айде той ще е подготвен, ама за Зорница ще си е шок, няма как да не си припомни всичко и най-вече за бебето.

# 33
Хей, пийпл! Моля ви от сърце, гласувайте тук за моята приятелка Radka Drazheva за модератор в затворената група във фейсбук Откраднат живот - фен клуб
Знам, че повечето от вас не членуват там. Моля ви, направете това усилие, дори и само за анкетата, която ще бъде затворена на 19ти юли. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

# 34
Гласувах за Марио, не ща нещо да стана на Тониното дробче Grinning

# 35
Аз пък гласувах за някой пациент. Нереално ми е още в първия ден да се сбият, ако трябва да съм честна. Grinning Марио има цял сезон да го ступва. Joy

# 36
Казваш никаква вяра нямаме у Марио да умее да се контролира Joy

# 37

Марио нЕма БИЦАРИ! Къде е тръгнал да ступва?

# 38

Марио нЕма БИЦАРИ! Къде е тръгнал да ступва?
и без бицари мое му чукне тиквата на Банкович 😁

Абе хора, НВЮВ снима репортажи, Батко ви мач гледа. Еее. Като видях, че си е обновил статуса, сърцето ми трепна, че е нещо от снимачната площадка- а то пак тоя ш* футбол. Пф😢😤

# 39
Ни мое!!! Бицари тип “мария АНТОАНета” трябват Wink Те са по-специални Wink

# 40
Колкото и да е тъжно, гласувах за пациент. Велислав очевидно днес не снима.

# 41
Тъй,добрах се най-после да изгледам клипа.Заключение Банков и Зорница аувидерзен.Жената на Банков,ще се оправи,а междувременно Зорница като го види колко страда и как е съсипан,ще му прости и ще изгради чисто човешки взаимоотношения с него,за да го подкрепя.Марио може и първоначално да се нерви на съчувствието и и да имаме мини драма.Перчене и мерене на скалпели също.Драма ще има и на тема,като го видя си спомням за бебето ми,която ще приключи с Мълчи ще ти направя колкото бебета искаш.
И пак да си кажа,че бях права и няма да има любовен тъпоъгълник.Да ви кажа честно мисля,че ще излезе нещо хубаво от тази история с Банков.И съм убедена,че накрая дори той и Марио ще постигнат разбирателство,защото генерално и двамата са добри хора и лекари.Банков си има жена си ,Марио си има Зорница и няма кой на кого да се сърди.Това след първоначалния трус разбира се.Даже ще бъде интересно. Simple Smile
А Доне ,даваме ли го Тони да специализира за анестезиолог при Банков или сме твърдо за другата специалност?

# 42
Малко след първата минута на репортажа ми се струва,че се мярка Карамазов.

# 43
Ако въпросът беше: "Кой ще набие доц. Банков?" , щях да отговоря - Марио ще го набие . На така зададения въпрос отговорих с пациент

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 03:38 от fchelata

# 44
"Мълчи, ще ти направя колкото бебета искаш” е новата ми любима реплика Joy

Общи условия

Активация на акаунт