ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Абе, мацки, не се самонавивайте, Вергов ще поснима сега малко по-интензивно и ще дойде септември, ще се почне театър, репетиции, гастроли, зает съм, нямам време - хоп, 5-6 епизода Банков е върнал жена си в Германия за допълнителни изследвания Grinning
Аз повече се радвам за Ани Пападополу, защото ми изглежда една такава фина и интересна.

Диде се излага, но Наум е снимал вчера, а се прави на приятно разсеян - подозирам, че е трябвало вчера да излезе само тази новина и нашите хора ще се включат тепърва със снимки.

Аз продължавам тъпо, но упорито да вярвам в скока във времето и също като Зайо мисля, че ще ги видим направо женени.

# 121
Моски, и аз мисля като теб. Мълчали са си и са се скътавали от селфита само заради новината за Вергов.

# 122
Моски, мхм, вече женени и с проблеми, защото това сценаристите не обичат да ни показват хубавите неща, направо към разприте.

# 123
Моски, мхм, вече женени и с проблеми, защото това сценаристите не обичат да ни показват хубавите неща, направо към разприте.

Ееех, жалко, няма да видим сватба, а направо брадва Joy

# 124
Няма да има само брадва бе Доне. Госпожо Ковачева какво може да направи вашия съпруг за любимта си съпруга за да не тъжи. Ако ви целуна така по-добре ли ви става? Или да се постарая повече. Flushed

# 125
Няма да има само брадва бе Доне. Госпожо Ковачева какво може да направи вашия съпруг за любимта си съпруга за да не тъжи. Ако ви целуна така по-добре ли ви става? Или да се постарая повече. Flushed

Ооооо, Зайооооо, искам такива моменти, ама дали? Само драма, драма
Пф, искам хубави целувки да гледам

# 126
Да ви кажа, сега като ви четох и си припомних репортажа за 5 сезон, когато ни представиха част от новите лица. Ами там бяха само братята и Наталия /Дария по обясними причини - защото се беше заговорило, че ще напускат с Димо/ и интервюто си беше с тях, Милошев ги представи. По същия начин нито дума или кадър за останалите, които изнесоха предишните сезони. Вчера беше първи ден, едва ли всички герои са имали снимки, за да могат да ги покажат, а и продукцията си слага акцент, те си гонят рейтинга.
Мисля, че  за всички ще има достатъчно екранно време, така че всеки зрител да намери по нещо за себе си.
И за да не съм голословна Grinning
https://nova.bg/accents/view/2018/01/29/205485/вездесъщият-влиза-в-пети-сезон-на-откраднат-живот/

# 127
Донателке стегни се. Трябва да работя дръж фронта и не мрънкай. Може да ме зарадваш с нещо качествено по някое време. Знаеш какво. Аувидерзен Joy

# 128
Вергов чак си спонсорирал вчерашната публикация и непрекъснато ми изскача на стената.

Ох, задавих се от смях Joy Сакън някой неразбрал дс не остане Joy
Mани, последната му платена беше по мускули  Laughing, тогава  бях в потрес докъде е паднал... Така че, за тази, как да е. Поне е свързана с работата му...
И мен ме подразни вчерашния репортаж, но има някаква малка вероятност предимно негови сцени да са снимали.

Аз повече се радвам за Ани Пападополу, защото ми изглежда една такава фина и интересна.
Mоскита, гледала ли си я в Лисичета? Там нейната героиня е много фина, объркана, доста неадекватна даже (има си причина) и е невероятна в тая роля. Mисля, че и тук ще се справи блестящо, защото съм почти сигурна, че през цялото време ще играе болна и уязвима жена.

# 129
Да ви кажа, сега като ви четох и си припомних репортажа за 5 сезон, когато ни представиха част от новите лица. Ами там бяха само братята и Наталия /Дария по обясними причини - защото се беше заговорило, че ще напускат с Димо/ и интервюто си беше с тях, Милошев ги представи. По същия начин нито дума или кадър за останалите, които изнесоха предишните сезони. Вчера беше първи ден, едва ли всички герои са имали снимки, за да могат да ги покажат, а и продукцията си слага акцент, те си гонят рейтинга.
Мисля, че  за всички ще има достатъчно екранно време, така че всеки зрител да намери по нещо за себе си.
И за да не съм голословна Grinning
https://nova.bg/accents/view/2018/01/29/205485/вездесъщият-влиза-в-пети-сезон-на-откраднат-живот/

Да, така е!
Аз, признавам си, съм предубедена и затова съм зле настроена, но каквото, такова.

# 130
Вера, ще минат ден - два още и ще свикнем с идеята, може даже и интересно да ни стане и да ни се хареса.

# 131
Хм, това със съпругата в реанимация да не е някаква ретроспекция на събитията.  newsm78
Скрит текст:
Как се случва любовта?

# 132
Да ви кажа Марио и Зорница ги няма щото са на меден месец хахах. Оженили са се, заминали са и като се връщат бауууу натъкват се на Банков и става интересно. Joy Затова снимка от Диде нямаше. А Тони се е оправил и си специализира при Мишева вече. Grinning

# 133
Привет, мили другарчета Simple Smile)
Снощи и аз съпреживявах с вас тихомълком завръщанетобна Великия Доцент Банков. Все по-убедена съм, че най-добре за всички би било да направят отделен spin off за Банков и неговите неволи. Така ще има хем нахранено его, хем всички ще са доволни.
 Страдам при мисълта, че Вергоя благоволи да се появи и всички останали таланливи и прекрасни актьори някак остават на заден план. Вергов не е нито по-добър от тях, нито нищо, а оставят от екипа впечатление Голямата звезда се е завърнала и сериала може да започне наново....

# 134
Перличке, този репортаж беше чак преди излъчването на сезона. A в първия ден на снимките даваха само старите участници, абе, нормален репортаж за старта им (от него си спомням само как Mария Kаварджикова вървеше по коридора на болницата). Hо сега, от самото начало, акцента явно е в "грандиозното" завръщане на доцента.

Общи условия

Активация на акаунт