Обсъждане на имотни обяви – 4

• 56 276
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
И от 30 год. си седи  недовършено.
Не се ли руши по-бързо така?

# 421
Как го мислите хора, има някои богаташи,  за които 1-2-3 милиона за апартамент са нищо, само да са гъзари. Тук не говорим къща ли е по - добре или какво. Онзи шефа на Биомед ( май на Биомед беше) си купил кола за 3 милиона и си я карал из София, бодигардове стояли край нея като паркирал. Grinning Луд човек. Та за апартамент за милиони няма да се намери ... спорим с мъжа ми, той ми разправя,  че на тази кола цената щяла само да се вдига понеже били само лимитирани бройки продадени..... аз се пуля срещу него...... та и за апартаментите на НИКМИ сигурно има желаещи.... и не вярвам да поевтинеят  някога Grinning дори да почнат да падат цените на панелите в Люлин, това нещо ще струва винаги много пари .... логиката при покачване на цените на луксозните стоки е съвсем различна.....

Аз пък мога да ви кажа, че богатите всъщност гледат да купуват възможно най-евтино, иначе нямаше да са богати. Grinning Само за справка може да погледнете тези чичковци за какви суми са си закупили имотите: https://www.dnevnik.bg/politika/2018/08/06/3292657_borisov_dekla … ite_v_kabineta_a/

За тези пари ще се направи цяла сграда, а не просто 1 апартамент...

# 422
Това в центъра не изглежда недовършено, може просто да са избили всичко, за да е готово за ремонт. Все едно дали е така, или ще вземеш някой вмирисан "аристократичен" с дивани от 1960, който ремонт не е виждал от Априлския пленум.

# 423
само ми кажете този дневен тракт как е 35 м2
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14582259208611 … k=3y01vz&f1=3
кой лъжат в случая. Tired
Допуснали са техническа грешка. 25 м2 е!  Wink

# 424
# 425
За мене е реално, но не е в Дианабад, а Студ. град.
Зад хотел Вега имаше няколко скелета на строежи, изостанали от предишния ценови бум.
Често минавам от там и забелязах, че се е активизирало строителството.
То май няма улици, само прах и кал.
Не пречи да разпиташ при интерес.

# 426
  • София
Ако евентуално се усвои част от голямата тераса ще станат 60 кв чиста площ... това е една начупена стая.... знам ли ... и е Студ град, може и там дето няма нормални улици. Може да е статут офис или подобно.

# 427
Площ - 85 кв. м. Застроената площ на апартамента e 72 кв. м. , от които 23 кв. м. е тераса.
Половината от терасата може да се усвои и по този начин да се образува апартамент с чиста площ от 60 кв. м.
Ако е можело, то е щяло да бъде направено още при проектиране на сградата.
- общи части 13 кв.м.
- апартамент (72-23=49 кв.м.)
Изложение - северзапад
Прозорците са на север.
Няма маза, таван или склад.

Според мен този "апартамент" е със статут ателие или кабинет, но не и жилище.

# 428
Няма акт 16? И ако е само северозапад, значи не е апартамент. Там са едни трънаци и кал, тази обява ми е позната, сигурно се подхвърля от месеци.

# 429
Благодаря че помогнахте да разконспирирам, да от доста време седи обявата Simple Smile

# 430
Коректен брокер/фирма ще опише статута.
Същият ще подпише комисионен договор, в който е заложена и клауза,
че ще получи възнаграждението си след като се получи за обекта
надлежната разрешителна строителна документация
за преустройство
, което е "възможно" според обявата.
Да, с брокерите подписвате единствено комисионен договор.
Преди да подпишете какъвто и да е договор, то се консултирайте с адвокат!
(има разлика м/у юрист и правоспособен адвокат)
регистри:
http://www.bar-register.bg/public/StartPage.aspx?ReturnUrl=%2fpu … c%2fFeedback.aspx
Квалификацията ми може да не я мислите, от най-добрите е.
  newsm78
За какво квалификация, удостоверяваща се с документ?

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 20:54 от Анонимен

# 431
  • София
Малко да ви развеселя: 90% чужденции в този блок
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15307882054408 … k=3y6h0v&f1=1

# 432
И ромите са с решетки, явно положението е страшно.

# 433
Аз мисля, че този ап е на българи, и имам някакво съмнение за настанени бежанци??
Заради друго не нога да си обясня цената. Все си мисля че ще го купят цигани

# 434
Малко да ви развеселя: 90% чужденции в този блок
Какво значи чужденец?
Жител на чужда държава? Не са ли БГ жители?
Цитат
Адресна регистрация на чужденци
1. На частен адрес.
Всяко физическо или юридическо лице, предоставило подслон на чужденец, в срок до 5 дни след предоставянето на подслона, следва да представи пред група „Миграция” или районното управление на МВР по местонахождението си, документа му за задгранично пътуване, ако чужденеца не се яви лично, като се попълват две адресни карти по образец. Представените адресни карти се обработват от служителите и единият екземпляр се връчва на лицето. Бланки на адресни карти са безплатни и се предоставят от гишетата на група „Миграция” или съответното районно управление на МВР.
https://www.mvr.bg/ruse/%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1% … D0%BD%D1%86%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт