Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 932
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
А някой с мнение за това? И на мен ми се вижда сравнително ниска цената, а сградата не е на Бароко доколкото знам

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15342413276388 … k=3zhydv&f1=1

Минала е покрай ниска тази цена, за това което се предлага...

Прилича на гълъбарник, преградни стени със гаражни, високи прозорчета, от вън няма никакво отстояние, кофти качество на живот като цяло.

# 586
Какво отстояние бе човек? Срещу прозорците са дървета и нито една сграда... по-голямо отстояние само на полетата в добруджата Grinning

Маха се изградената от гипскартон стена и става нормално двустайно жилище. Е малко тесни са стаите, прозорците са големи.

# 587
  • София
Аз сградата и местоположението ги знам, за мен са далеч от топ, но са поносими.
Интересно ми беше мнението за апартамента. Въпреки че ми е ясно, че ако не е НС 100 кв. с по 40 кв хол и 20 кв спални за  тукашните стандарти е дупка, гълъбарник Grinning И аз не искам да се "завирам" да живея по такива места, но не всички търсим имоти над 150 хил. евра.
Преди питах за мнение за ЕПК, то беше 100 годишно и пред разпадане, това е ново, а сега пък ЕПК е по-добре Grinning Та май няма много смисъл да питам вече Simple Smile Благодаря все пак за който си направи труда да отговори Simple Smile

# 588
На предпоследната снимка са показани някалко различни  тела на блока, наблъскани едно в друго.
Да кажем, че там е входа на блока, а апартамента гледа към улицита и храстите, за сега такива му дават простор, докато не се появи поредния реститут с нивата на дядо си и желание да я застрои.

# 589
Интересно ми беше мнението за апартамента. Въпреки че ми е ясно, че ако не е НС 100 кв. с по 40 кв хол и 20 кв спални за  тукашните стандарти е дупка, гълъбарник Grinning И аз не искам да се "завирам" да живея по такива места, но не всички търсим имоти над 150 хил. евра.
Преди питах за мнение за ЕПК, то беше 100 годишно и пред разпадане, това е ново, а сега пък ЕПК е по-добре Grinning Та май няма много смисъл да питам вече Simple Smile Благодаря все пак за който си направи труда да отговори Simple Smile
Не се обиждай, тук никой не го вълнува къде ще живееш, просто се изказва мнение. Кофти е жилището, сега да те лъжат ли, виж каква баня има само...

# 590
  • Sofia
А някой с мнение за това? И на мен ми се вижда сравнително ниска цената, а сградата не е на Бароко доколкото знам

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15342413276388 … k=3zhydv&f1=1

Минала е покрай ниска тази цена, за това което се предлага...

Много висока цена за имот за ремонт. Дори и дограмата ми изглежда зле.

# 591
  • София
Стори ми се, като гледам снимката, че част от банята е отнета, за да се направи ниша откъм коридора, за да се сложи хладилникът. Може би затова са наместили нещата в банята така нескопосно.

Не е лош апратаментът като цяло, на приличен етаж, с източно изложение, с голяма тераса. Но, както казаха и други, при всяко положение, за да стане нормален двустаен, в който да си живеете вие, се иска ново преустройство, добри довършителни работи, кухня, уреди, обзавеждане - а, когато това се добави към настоящата цена, става необосновано скъп.  

# 592
Жилището е за отдаване на студенти, от тези без претенциите.
Не са дадени квадратурите на помещенията на схемата, но съдейки по моя последния, който е подобна квадратура, без мазето и идеалните части, спалнята е около 12 кв., хола около 25 кв., кух.бокс 5 кв., останалите три по 4-ри кв. са за тераса, антре и баня и wс, или всичко около 54 кв. без стените.
Тук въобще не говорим за спални по 20 кв. и 67 кв. "тристаен" ап., в които кв. не знаем включено ли е мазе и ид. части.

# 593
  • София
Аз не разбрах всъщност за себе си или за отдаване търсите. Ако локацията ви устройва, ако смъкнете малко цената при преговори и ако се направи читав ремонт, може да не е толкоз зле апартамента ( в този вид и обзавеждане, който и апартамент да снимате ще е зле) . Единствено тъмния кухненски бокс боде окото яко, ама или може да се приобщи към стаята, или ако е за под наем на студенти няма да има значение, И без туй ще ползват фурната за склад на посуда. Тогава пък имате 2 самостоятелни стаи за повече обитатели, с независим достъп до кухненския бокс. Thinking Цената не е ниска , но в момента ниско няма .  Confused Тук поне има квадрати- отделен бокс, отделна хубава тераса, ниша в коридора.... за склад и гардероб...

# 594
Като сте казали тристаен, 67 кв.м, какво ще кажете за този?
https://m.imot.bg/details/1c153440697466263

# 595
Единствено за пътуването са ми се оплаквали. Имало някакъв наклон, на който закъсвали много коли през зимата, включително наземният градски транспорт.
Е, и че ставало все по-застроено наоколо, ама  София Grinning

# 596
Като сте казали тристаен, 67 кв.м, какво ще кажете за този?
https://m.imot.bg/details/1c153440697466263
На мен ми харесва, няма какво лошо да се каже.  Laughing

# 597
Дневната е много малка... Малко над 15 квадрата Smile Иначе двете спални стават... към 10 кв.м едната и 13 другата...

Вярно е, че се строи все повече и повече в района...

# 598
Дневната е много малка... Малко над 15 квадрата Smile Иначе двете спални стават... към 10 кв.м едната и 13 другата...

Вярно е, че се строи все повече и повече в района...
Ако стаите бяха големи, щеше да е отразено в цената. Както се казва, за тез пари, толкоз.

# 599
Няма схема, и не мога да разбера за да влезеш в кухнята откъде минаваш. Инак ми харесва, в този комплекс има много за под наем

Общи условия

Активация на акаунт