Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 915
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Харесва ми апарт. в Дружба.
За предложението в Студ. град - аз бих предпочела накое ЕПК в Дианабад или Дървеница за тези пари. На всички места ще е необходим ремонт и обзавеждане. Но поне разположението в ЕПКто ще е по-удобно и стаите ще са по-големи. Не ме притесняват многото съседи, ако входа  видимо изглежда чист и поддържан.

# 601
А някой с мнение за това? И на мен ми се вижда сравнително ниска цената, а сградата не е на Бароко доколкото знам

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b1534241327 … hydv&f1=1

До колкото мога да видя, това е този блок: https://www.google.com/maps/@42.6460447,23.3406643,3a,75y,315.28 … e0!7i13312!8i6656

Ако е ораанжевия, доста са зле като качество. Ако имате възможност разходете се да ги огледате отвън. Според мен са доста захабени при положение, че са на няколко години. С две думи - не бих купила в тези блокове. Да не говорим, че преди години срещу блоковете имаше някакви проблеми с кучкарник. Кучета лаеха денонощно и имаше предаване по ТВ. Не знам разреши ли се този проблем.

Редактирам се. Вгледах се в снимките и определено е в този тъмния блок. Той наистина е на 3-4г. Непонятно ми е как може жилището вътре да изглежда така, Мебелите са все едно от жилището на някоя баба.

При всички положения, според мен мястото е леко кофти. Лудницата там е в повечко и е ад с паркирането. Ако е за отдаване под наем, мястото е добро. Ако е за живеене, не е най-прелестното място. За живеене има доста симпатични блокчета около нса, по улицата с резиденциите, карето около ГМ Димитров и Симеоновско, също така срещу парка около хотел Вега. Това са по-спокойните места в района. Другото е за млади души

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 00:37 от Mara Podrobna

# 602
Там някога отсреща наистина беше някакъв кучкарник, не знам изселиха ли го, вероятно не са, иначе парцела щеше да е бетониран вече.

# 603
  • София
Аз живеех в съседство, не е имало проблем с кучета сега чувам 🤔
Иначе за живеене си търся, сама съм, скоро завърших и не ми се дават пари за наем.
Не съм се обидила на никого, благодаря за мненията Simple Smile Беше ми трудно да преценя дали цената е адекватна, убедих се, че не е.

# 604
Като сте казали тристаен, 67 кв.м, какво ще кажете за този?
https://m.imot.bg/details/1c153440697466263
На мен ми харесва, няма какво лошо да се каже.  Laughing
Само дето е на място, отворено към Цариградско шосе, а пък е точно пред блоковете на Цариградски комплекс, гледаш си съседите отблизо. Тоест, шумно по всяко време и без простор и отстояния. не знам в кой от блоковете е, те първо построиха един пред Цариградски, после още един пред него (втора линия), а сега строят трета линия пред Цариградски (който някога го рекламираха с гледката към Витоша Wink). Само тези от последната линия евентуално ще виждат Витоша (но няма как да е там, те в момента го строят, в някой от предишните е), но там пък шумът ще е страшен.
За самия имот без скица е трудно да се каже нещо, само по тези снимки, освен че е с нов паркет и нова баня.
Така или иначе, ако те устройва като цена, не пречи да го видиш, така сама ще прецениш как е в действителност и дали си струва.

# 605
Аз останах с впечатление че ап е в комплекса?

# 606
Аз останах с впечатление че ап е в комплекса?

"Тристаен апартамент в нова жилищна сграда С АКТ 16 от 2016г. до Цариградски комплекс , бл. 290"
А и визията на фасадата не е на комплекса, прилчиа на първата линия пред комплекса, която сега е в "сандвич" между него и следващата линия. Онази част там е класически пример за това как ти продават гледка и след 2 години продават гледка на друг пред теб, и след още 3 продават на трети пред втория, и т.н. Последните, които сега се строят, ще са печеливши откъм гледка, защото пред тях е булевардът, който не вярвам да застроят. Затова пък ще са отворени към този булевард и към Цариградско - двойна печалба откъм шум.

# 607
Тези странни блокове пред "Цариградския" комплекс са сделани от Мират, но попадат в рамките на самия комплекс и събират такси за обслужване и за тях, както за своите жълто- червени блокове. Около 70,80 лв. на месец.
Този от обяватаhttp://www.miratgroup.com/projects-bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D … D1%84%D0%B8%D1%8F
е първия, който вдигнаха, след това още един пред него, и острани и отпред, въобще в дерето стана........
Влизал съм в този блок, за шум, не беше шумно, изложението беше някакво кофти нещо запад-север, иначе разпределението не беше крайно зле.
Едностранно, две спални една до друга с тераски, вътре големи легла и гардероби, не изглеждаше наблъскано, имаше място да се минава свибодно и малка холокухня, малка масичка и кът за диван и тв, едва се побираха, камо ли да седне семейство с деца .
Квадратурата е завишена, мисля, че са към 68, 69 кв., тук са сложили и общите части в тези 82, но пА е без комисион за купувача Joy

# 608
Да, Попеа, благодаря ти, права си.
Аз за нищо на света не ща да живея на булеварден шум. В офиса работя в такава среда, не ща и у нас да е така. Като за през деня, когато всичко ври и кипи, бива. Но множко ще ми дойде и в останалата част на денонощието да се налага да правя компромиси.

# 609
Не бих казала, че шумът от Цариградско шосе се чува прекалено много. Най-много някое по-тежко превозно средство или ако се изфорсира някой мотор.

# 610
Не бих казала, че шумът от Цариградско шосе се чува прекалено много. Най-много някое по-тежко превозно средство или ако се изфорсира някой мотор.

Хахахаха, да бе да. Аз живеех до скоро на около 300 метра по-надолу от околовръстното и гаранция, че на отворен прозорец си се чува шума. Не си представям, ако беше още по-близо как би било...

# 611
Оооо чува се и още как.
Дълги години работех в блока на Плиска до пощата. Има и храсти, блокът е 50 метра навътре- боже, на отворен прозорец просто се  полудява.

# 612
Аз живеех в съседство, не е имало проблем с кучета сега чувам 🤔
Иначе за живеене си търся, сама съм, скоро завърших и не ми се дават пари за наем.
Не съм се обидила на никого, благодаря за мненията Simple Smile Беше ми трудно да преценя дали цената е адекватна, убедих се, че не е.
Потърси в блоковете към кауфланд и симеоновско, където е детската площадка. Там сега, на Пъстър свят, направиха и едни нови блокове, може да има нещо в тях. На втора линия от Симеоновско шосе са и няма да е шумно.

Ето това е апартамент в новия блок там: https://www.bulgarianproperties.bg/imoti-dvustayni-apartamenti/i … jba-v-sofiya.html

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 20:55 от Mara Podrobna

# 613
на 8 снимка се вижда теч - бих стояла далеч от този апартамент

# 614
  • София
Да, има си теч.
Много са глупави продавачите и брокерите.
Такова чудо първо се замаскира хубаво, после се пускат снимки и се продава.

Общи условия

Активация на акаунт