МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 76 652
  • 432
  •   1
Отговори
# 420
Чувала съм прекрасни неща за др. Вълчева. Нямам личен опит, освен че тя ме ши на секциото.

Неонатологията вече е ниво 2, тоест доста високо ниво и може да обслужва и недоносени бебета. Когато аз раждах (лято 2024) бях много доволна от неонатологичното отделение.

# 421
И аз много ще се радвам ако някой сподели скорошен опит?
Притеснението ми е относно неонатологията специално, но се интересувам и от условията, акушерките и т.н.
Също така, дали някоя е раждала или има впечатления от Д-р Ивона Вълчева?

За доктор Ивона Вълчева само позити! Страхотен доктор и човек! Няма да сгрешите! Относно раждането всичко е ок. Скоро раждах там и то само заради доктора.  За раждане, стая, чистота - наред. Относно акушерки и доктори отношението е добро, винаги откликват с каквото могат, добре се отнасят. Ноо аз лично не съм доволна от неонатологията - грижат се за децата, но има доста минуси, които ми направиха впечатления. Всеки казва различно, не знаят кое дете колко мл трябва да издяде, ако ги питате всички един и същи въпрос все ще ви дадът различни отговори. Вечер ако оставите бебето уж да се грижат ги тъпкат с адаптирано мляко, съответно после яко повръщат. А уж плащаш 350 лв допълнително за неонатология. Хубавото е, че бебето мигат 24 ч да са с нас и вече вие да си се грижите. Но определено неонатологията доста куца. Родих двете си деца там и ми дойде в повече, но минава за няколко дни, търпи се. Уж началничката д-р Бекярова - много лошо отношение и държание, никакъв подход. Има няколко акушерки, които са там от по-дълго време и на тях може да се разчита. С две думи става , но много напрягат. Моята причина пак казвам да родя там е израждащия доктор Кобаков, ако не беше той със сигурност щях да търся друго място.
Самата болница си вдигна съотвено цените и вкара допълнителни такси. В ценоразписа пишеше секцио, тъй като аз бях планово 2100 и после хоп платих  3000. Малко пропадат. За третото ще търся друго място.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 08:47 от look

# 422
Ужас, как се е държала Бекярова?? Тя е даже по-млада от мене, доколкото проучих. Не е окей това от страна на млад човек.

Иначе бебето беше при нас нон-стоп, но два пъти визитациите се проточиха много. Аз използвах времето да спя, но единият път се събудих и няма бебе - притесних се, тръгнах по коридорите. Нямаше проблем, ама какво се е получило: много бебета, персоналът докато им направи рутинните мерки... И два пъти моето бебе е пило АМ там - нямам против, че е било нахранено и заситено, ама смятайте как е плакало и ако визитацията не беше 3-4 часа (?!), щях аз да си го нахраня.

Ама това май в много болници е така. Аз съм благодарна на Зебрите за абсолютно всичко, просто няма пълно щастие в неонатологиите. В чужбина прегледи, ваксини и скрининги на бебенцата се правят в стаята, където пребивават с майката...

# 423
Това с неонатологията го има и в други болници поне аз докато проучвах, за навсякъде ми го казаха, дори за токуда къдрто е 5000 лв дават адаптирано мляко, не били разбрали, че майката иска да кърми, бавят се на визирациите и тн. Според мен навсякъде е малко персонала и няма организация. Важното е бебетата да са здравички.

# 424
Здравейте, има ли дама проследила бременност и след това раждане при др Лекова? Може ли да споделите впечатления? Как премина раждането?

# 425
Да, аз бях при д-р Лекова. Изключително доволна и благодарна съм й. Ако искате подробности и имате повече въпроси, можем да минем на лични съобщения.

Здравейте, има ли дама проследила бременност и след това раждане при др Лекова? Може ли да споделите впечатления? Как премина раждането?

# 426
Аз също съм пациент на д-р Лекова. И за грижите по време на бременността и за самото раждане съм и безкрайно благодарна.

# 427
Някой има ли актуална информация за ценоразписа?

# 428
Здравейте, проследяващият ме лекар ми даде актуалния ценоразпис, но забравих да го попитам и не мога да разбера каква е разликата между нормално раждане и ВИП пакет за нормално раждане. Само присъствието на таткото на раждането и в стаята или има и други разлики?

# 429
Не мога да отговоря, но мога ли да Ви помоля да ми изпратите ценоразпис, ако е удобно. Simple Smile

# 430
Здравейте, проследяващият ме лекар ми даде актуалния ценоразпис, но забравих да го попитам и не мога да разбера каква е разликата между нормално раждане и ВИП пакет за нормално раждане. Само присъствието на таткото на раждането и в стаята или има и други разлики?

Преди 7 години разликата беше в това-ВИП-а е в самостоятелна стая, докато при нормалното си с още една мама в стая. Присъствието на таткото се заплащаше отделно по спомен, сега може и да е включено в пакета. Може ли да помоля за ценоразписа?

# 431
Най-добре попитайте проследяващия лекар. Когато аз раждах, преди 2г, ВИП раждането беше с акушерската практика на Зебрите, които мога да препоръчам с 3 ръце. ВИП стаите (самостоятелни, със свободен достъп на таткото или друг придружител, с бебето през цялото време ако майката иска) се пазят за ражданията със Зебрите.

# 432
Да и аз знам, че се пазят за тях, но ако има места настаняват и там. Мен ме питаха предния път в каква стая искам. Бих предпочела самостоятелна стая, ако имам право на избор. Може ли да споделите ценоразписа тук направо.

Най-добре попитайте проследяващия лекар. Когато аз раждах, преди 2г, ВИП раждането беше с акушерската практика на Зебрите, които мога да препоръчам с 3 ръце. ВИП стаите (самостоятелни, със свободен достъп на таткото или друг придружител, с бебето през цялото време ако майката иска) се пазят за ражданията със Зебрите.

Общи условия

Активация на акаунт