МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

• 74 229
  • 423
  •   1
Отговори
# 420
Чувала съм прекрасни неща за др. Вълчева. Нямам личен опит, освен че тя ме ши на секциото.

Неонатологията вече е ниво 2, тоест доста високо ниво и може да обслужва и недоносени бебета. Когато аз раждах (лято 2024) бях много доволна от неонатологичното отделение.

# 421
И аз много ще се радвам ако някой сподели скорошен опит?
Притеснението ми е относно неонатологията специално, но се интересувам и от условията, акушерките и т.н.
Също така, дали някоя е раждала или има впечатления от Д-р Ивона Вълчева?

За доктор Ивона Вълчева само позити! Страхотен доктор и човек! Няма да сгрешите! Относно раждането всичко е ок. Скоро раждах там и то само заради доктора.  За раждане, стая, чистота - наред. Относно акушерки и доктори отношението е добро, винаги откликват с каквото могат, добре се отнасят. Ноо аз лично не съм доволна от неонатологията - грижат се за децата, но има доста минуси, които ми направиха впечатления. Всеки казва различно, не знаят кое дете колко мл трябва да издяде, ако ги питате всички един и същи въпрос все ще ви дадът различни отговори. Вечер ако оставите бебето уж да се грижат ги тъпкат с адаптирано мляко, съответно после яко повръщат. А уж плащаш 350 лв допълнително за неонатология. Хубавото е, че бебето мигат 24 ч да са с нас и вече вие да си се грижите. Но определено неонатологията доста куца. Родих двете си деца там и ми дойде в повече, но минава за няколко дни, търпи се. Уж началничката д-р Бекярова - много лошо отношение и държание, никакъв подход. Има няколко акушерки, които са там от по-дълго време и на тях може да се разчита. С две думи става , но много напрягат. Моята причина пак казвам да родя там е израждащия доктор Кобаков, ако не беше той със сигурност щях да търся друго място.
Самата болница си вдигна съотвено цените и вкара допълнителни такси. В ценоразписа пишеше секцио, тъй като аз бях планово 2100 и после хоп платих  3000. Малко пропадат. За третото ще търся друго място.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 08:47 от look

# 422
Ужас, как се е държала Бекярова?? Тя е даже по-млада от мене, доколкото проучих. Не е окей това от страна на млад човек.

Иначе бебето беше при нас нон-стоп, но два пъти визитациите се проточиха много. Аз използвах времето да спя, но единият път се събудих и няма бебе - притесних се, тръгнах по коридорите. Нямаше проблем, ама какво се е получило: много бебета, персоналът докато им направи рутинните мерки... И два пъти моето бебе е пило АМ там - нямам против, че е било нахранено и заситено, ама смятайте как е плакало и ако визитацията не беше 3-4 часа (?!), щях аз да си го нахраня.

Ама това май в много болници е така. Аз съм благодарна на Зебрите за абсолютно всичко, просто няма пълно щастие в неонатологиите. В чужбина прегледи, ваксини и скрининги на бебенцата се правят в стаята, където пребивават с майката...

# 423
Това с неонатологията го има и в други болници поне аз докато проучвах, за навсякъде ми го казаха, дори за токуда къдрто е 5000 лв дават адаптирано мляко, не били разбрали, че майката иска да кърми, бавят се на визирациите и тн. Според мен навсякъде е малко персонала и няма организация. Важното е бебетата да са здравички.

Общи условия

Активация на акаунт