Моля за съвет - бебе на 20 дни и неангажиран баща :(

• 25 618
  • 522
  •   1
Отговори
# 360
Хахах ами точно пък седя на опашка,и чакам да платя 2 чифта к.гащи,които купих за него.Не съм принцеса както казах. Wink в мола има климатици,ако не знаеш.
Авторке, ще смениш ли памперса в мола? Или да му режеш ноктите?

А, направо ще го накърми по последната мода!
Чудесно избрано време и място за разходка на 20 дневно бебе- в жегата и в мола..........ама сигурно ще ѝ купи нещо провайдера, та ще го изтрае.

# 361
Да се чуди човек кога точно го гледа това така трудно за гледане дете, та не й остава време за нищо Joy
И да, имаме свободно време. Аз съм на работа днес и пак си го имам ама ... както се уреди човек Wink

# 362
Василена, излишно е да недоумяваш- от това животът ти няма да стане по-приятен.
Нито пък твоя . Само ще продължаваш да си избиваш комплексите към такива които могат да са ти деца,
и ще се блазниш от простолюдието което ти ръкопляска на тъпотиите .

# 363
О, аз нямам нужда да си подобрявам живота. Достатъчно го харесвам такъв какъвто е. Но това по никакъв начин не помага нито на теб, нито на авторката, нито да други подобни сами накиснали се в калпав живот.

# 364
  • София
Dalinda011 ти си безнадежден случай! Добре, че беше ти, че да ни кажеш как в МОЛЪ имало климатици, ние не знаехеме! Ако наистина си излязла, значи все пак таткото намира време да "ви изведе". Нищо, че за мен лично точно с тая жега и точно в МОЛ-а не е подходящо за 20 дневно бебе, въпреки климатиците вътре, но както и да е. Важното е, че си навън. Радвай се на мъжа си и на бебето си, вместо да киселееш.

# 365
  • София
]Изключително злобен коментар . Не знам как се сравнява майка на 20 г със бебе на седмици
която може да ти бъде и дъщеря , със възрастна жена на които децата и нямат нужда от кърмене .
Изобщо недоумявам кой те харесва така зла

Делинда , подминавай поствете със трътките .

Майката е на 27 години.
А, се репчи като пубер, при все че е влязла за съвет.
И съвети ѝ се дадоха много.

Явно, на теб ти е гот да гледаш сеир, а не да направиш възможното да я утрезвиш.
Най- обичам когато изведнъж се окаже, че да си на възрастта на децата на критикуващия, е индулгенция и за липсата на първите 7 години, и за липсата на далновидност, и въобще за всякакви липси. Mr. Green

# 366
Темата е много полезна, изясни ми се, защо не родих момче. Просто всеки месец ходя на фризьор.

# 367
  • София
Темата е много полезна, изясни ми се, защо не родих момче. Просто всеки месец ходя на фризьор.
Joy Joy Joy Joy
Еми да, ти не знаеше ли hahaha Ако си беше стояла неоформена, с цъфналите краища и изтощена метла, сега щеше да имаш момченце Mr. Green bowuu Joy Ама ти като си му отрязала .... сега ще си гледаш момиченце Laughing.

# 368
Два пъти съм рязала, два!!! Като се сетя, как в студ и пек ходех на фризьор... Лошо ми става.

# 369
На мен пък в 12та седмица ми казаха - момче и аз нарочно се подстригнах. Сега имам момиче.
Авторката да вземе да порасне. 2 години е по-малка от мен, изобщо не мисли.

# 370
Порастването не става само с ядене. Трябва и акъл.

# 371
Хахах ами точно пък седя на опашка,и чакам да платя 2 чифта к.гащи,които купих за него.Не съм принцеса както казах. Wink в мола има климатици,ако не знаеш.

Чудесно избрано време и място за разходка на 20 дневно бебе- в жегата и в мола..........ама сигурно ще ѝ купи нещо провайдера, та ще го изтрае.
И от опашката  цъкаш на   телефона ?

Явно,много те терзае темата,пък уж..приключваше..

И наясно ли си колко са  полезни климатиците за едно новородено с тепърва развиваща се имунна система?

# 372
  • София
Скрит текст:

И от опашката  цъкаш на   телефона ?

Явно,много те терзае темата,пък уж..приключваше..

И наясно ли си колко са  полезни климатиците за едно новородено с тепърва развиваща се имунна система?
Aбе тя е в молЪ, бееее, моля моля bowuu Там всичко е здравословно. Ти не ги разбираш тия работи.

# 373
Наемете си бавачка, ако бабите са заети. Не за цял ден, ама поне за 4-5 часа. Ще имаш свободно време и да си свършиш твои си неща.

# 374
Наемете си бавачка, ако бабите са заети. Не за цял ден, ама поне за 4-5 часа. Ще имаш свободно време и да си свършиш твои си неща.
С какви пари?

Общи условия

Активация на акаунт