Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 49

• 83 829
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Този спрей на Дж.Фр. ми пръска старата ми фризьорка няколко пъти - със сешоар и четка успяваше да го накара да подейства, но траеше до първо спане, т.е. ефектът беше еднодневен. За парите не виждам причина да го купувам, намират се по-добри в пъти по-ниска цена.

# 301
А това антицелулитното на Leocrema къде може да се намери ?

# 302
А това антицелулитното на Leocrema къде може да се намери ?
ДМ е най-сигурно Simple Smile

# 303
  • Враца
И на мен ми е интересна тази https://remedium.bg/product/141927/fructis-macadamia-hair-food-i … amia-h360-ml.html
Като гледам маслата в състава й,може би ще е по-слабичка от банановата. newsm78

Никой ли не я е пробвал?
Аз я взех, на мен не ми хареса, нищо не прави, не можах да си разплета косата изобщо, но моята е къдрава и боядисана и  има нужда от по-тежка артилерия. Макар че от дрогерийните  съм много доволна от Dove Oxigent.

# 304
  • Стара Загора
А тази банановата, според ползвалите я, дали е подходяща за тънка, без обем коса? Дали утежнява и сплесква или прави косата по-буйна?

# 305
 Вчера си я купих банановата...как ухае това нещо, майкоооо   Hearts
При мен определено на суха коса без отмиване не е ок, става на клечки, иначе я направи мека и лесна за разресване

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 17:38 от Breedlove

# 306
  • Deutschland
Привет от България Simple Smile
Одеве взех шп и бм на Гарние Botanic therapy за косопад. Някой пробвал ли е нещо от серията? Гледам, че е с хинин, дано не ми заплете косата

# 307
  • Пловдив
Къде е на най-добра цена банановата маска? Или навсякъде е еднакво...

# 308
Случайно помирисах шампоана от новите Лореал с кокос, от Лили до вкъщи ми миришеше на него, няма такъв аромат 🤭 следващият ще е 😂 сега съм на шаума с кокос и съм доволна откъм измиване/ премиване няма, заплитане средно , но за тези пари , при все че е без силикони е супеР

# 309
Къде е на най-добра цена банановата маска? Или навсякъде е еднакво...

Най-евтина съм я виждала в Елитис -9,59. Но това беше преди 2 седмици. По това време беше на 9.70-9.90 в ДМ и Лили.
Днес видях, че в ДМ цената вече е над 12лв. Но не знам в Елитис и Лили дали промоцията е приключила.

# 310
# 311
Този спрей на Дж.Фр. ми пръска старата ми фризьорка няколко пъти - със сешоар и четка успяваше да го накара да подейства, но траеше до първо спане, т.е. ефектът беше еднодневен. За парите не виждам причина да го купувам, намират се по-добри в пъти по-ниска цена.
С четка и сешоар и без никакъв спрей се докарва приличен обем до първо спане.

# 312
Друго си е да те напръскат компетентно Simple Smile Изглеждаше по-различно, отколкото без спрей и само с четка и сешоар. Но както и да е - не виждам смисъл от него.

# 313
# 314
Ремедиум мисля, че имаха и он-лайн магазин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт