ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 14

• 23 014
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Какво са се раздали пък вие, това са най-посредствените актьори, направили най-посредствените сцени. Какво е тва целуване, така ли се залепва за плочките,аааааа? Joy Новите ще ви покажат как се прави. Joy

Дона, ето, останалите отваряйте ако желаете:
Скрит текст:

# 571
Знаете ли....целувките им - на Банков и Зори- вече не ми въздействат, whatever са ми, ама сцената си беше хубава Simple Smile Без последния кадър аххахаха

# 572
Чудех се дали да ги оставя последните кадри, ама си викам хайде да е напълно автентично Grinning

# 573
Момичета, хайде да се разберем да оставим милите дами на мира и да не ги обсъждаме повече. Наистина е много натоварващо. Я гледайте какви хот сцени си имаме и можем да си въздишаме по тях Heart

Майче ,с изключение на последния кадър, за мен тази сцена беше много красиво направена по всички правила на любовните сцени. Simple Smile

Диана на снимката с кучарака е прелестна, прилича на момиченце. Единствено това ми е чудно - със светлата коса ми младее, как ще ѝ докарват 35-6-7 години.

# 574
Какво са се раздали пък вие, това са най-посредствените актьори, направили най-посредствените сцени. Какво е тва целуване, така ли се залепва за плочките,аааааа? Joy Новите ще ви покажат как се прави. Joy
Е, виж, ако Тони ни показва как се прави съм съгласна, ама много. Joy Без значение с коя, той не можа да се изяви. Ред му е. Grinning

# 575
Майче ,с изключение на последния кадър, за мен тази сцена беше много красиво направена по всички правила на любовните сцени. Simple Smile
Нали? Добра е Simple Smile Кефя се, че започнахме да правим добри сцени в бг филмите/сериалите Simple Smile
Е, виж, ако Тони ни показва как се прави съм съгласна, ама много. Joy Без значение с коя, той не можа да се изяви. Ред му е. Grinning
Ти инфаркт ли искаш да ми докараш? Само от мисълта за това ми става горещо....или защото навън е ....много градуси?

1,2,3, и ....залепваш за фаянса...

# 576
Дона, от градусите е. Wink

И между другото вчера като казах, че Диана ще вземе да пуска снимки всеки ден, ето, че и днес имаше. Joy

# 577

прощавай, ама той е за дървесината Joy

Винаги съм казвала, че сцената беше направена много красиво.

И аз това си мислех, че изглежда много мъничка. Кой знае как ще я цапотят с грим да и докарат 10 години отгоре.

# 578
Диана на снимката с кучарака е прелестна, прилича на момиченце. Единствено това ми е чудно - със светлата коса ми младее, как ще ѝ докарват 35-6-7 години.
Любовта подмладява  Laughing

# 579
Доне, приятно изкарване! Стискаме палци да събереш кураж за снимка! Кажи си- веднъж се живее, отивам! Joy
Но и да не успееш не мисли, че ще се сърдим, поне ще разказваш впечатления Hug
Зайко, харесвам ти обета! Ето за ендорфина Heart Eyes

Въх !
Ето на този кадър припадам от раз !
Тук Велислав ми е нещо средно между Хавиер Бардем, Григор Димитров и Дейвид Бекъм !
на мен ми прилича тук на Андрю Линкълн 😎

# 580
Еееееей това най-не го харесвам. Късно вечер да почнете да говорите и пращате такива неща. Ми аз трябва да спя. Как да стане?

Майче,
Скрит текст:
упражнявах днес тройното правило на Тони със скачането, но от скали. Можеш ли да ме намериш? Joy

# 581
прощавай, ама той е за дървесината Joy
Винаги съм казвала, че сцената беше направена много красиво.
Прощавай, но той пасва добре на всичко - кеф си фаянс, кеф ти масивно дърво, кеф ти метали (уууу, найс!!!), а за текстил да не говорим Joy Вс е пак...това е Той Grin

Ди аз мога и ще те убия!

# 582
Дона, защооооо? Grinning

# 583
Дона, извинявай, забравих че е повелителя на материите Joy

Ди, на "Къде е Уолдо" ли ще си играе? Добре, зад обектива ли си? Joy

# 584
Доне, приятно изкарване! Стискаме палци да събереш кураж за снимка! Кажи си- веднъж се живее, отивам! Joy
Но и да не успееш не мисли, че ще се сърдим, поне ще разказваш впечатления Hug
Зайко, харесвам ти обета! Ето за ендорфина Heart Eyes

Въх !
Ето на този кадър припадам от раз !
Тук Велислав ми е нещо средно между Хавиер Бардем, Григор Димитров и Дейвид Бекъм !
на мен ми прилича тук на Андрю Линкълн 😎
На мен на тази снимка ми прилича на един разкошен магнетичен прелестен Велислав Heart
Този човек има такова присъствие и такова излъчване, че дори и на статичните снимки се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт