Компромисен вариант - кръстете го с хубаво име , което да няма нищо общо и с Ангел и с Веселин . 

Подкрепям напълно!
Иначе имената с В за момченце, които ми харесват на първо мислене са Валентин и Васил!
Компромисен вариант - кръстете го с хубаво име , което да няма нищо общо и с Ангел и с Веселин . 

Иначе имената с В за момченце, които ми харесват на първо мислене са Валентин и Васил!
Как мислиш ? Ама пусто тоя моя мъж , като го обичам толкова ...
заради такива глупаби спорове ако кръстите детето така може цял живот да се срамува.... наистина кажи му че все пак детето е и твое и щом не може да решите го кръстете с име което харесва и на 2-та и не е на никой или си изберете някой светец кръстетет детето така и излизате от положение
пък и гледай фамилията и пр брат му се казва Микаел може да съгласуваш и с неговото име щото някак си Микаел и Вангели не ми звучи... гледай да не е само някое е смешно име.. може да е Ангелин Андрей Андриан Антон Антоан Александър Вилислав Валентин Виктора пък такива смесвания са беэсмислени защото дори и да е Вангели пък няма общо с Ангел и за тях детето няма да е на него щото е В няма смисъл... Ако е момиче може Виктория Верджиния Валентина Вяра Вероника Анна Антония Антоанета Анастасия Александра Андриана Анелия а смесено от 2 Ванина Вангелина Ванеса Ана-Виктория