Д-р Любомир Христов и новият вид серклаж ЕТКО тема 2

• 60 861
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Бамболунка, много ще мисля за вас и стискам палци да имате късмет! Такава борба като твоята заслужава да завърши щастливо. Много много ще се моля

# 271
Момичета, мойта бебка ще я вадят утре, стискайте ми силно палчета, че ми е много мъничка -28 седмица- 1 кг. Молете се за нас!
Стискам много силно палци, вярвам, че всичко ще е наред, дръж ни в течение 🤗🤗🤗

# 272
  • София
Бамболинка,защо ще я вадят бебка?какво се е случило?ще се моля за вас,всичко ще е наред сигурна съм.При кой лекар си?

# 273
Момичета, мойта бебка ще я вадят утре, стискайте ми силно палчета, че ми е много мъничка -28 седмица- 1 кг. Молете се за нас!
Господ пред вас вие след него.Много силно стискам палци ще се моля за вас.Бъдете и двете много здрави чии.

# 274
  • София
Бамболинка,защо ще я вадят бебка?какво се е случило?ще се моля за вас,всичко ще е наред сигурна съм.При кой лекар си?

Почнаха да се влошават тонове, доплер .... Имам и кървене , май конците прорязват шийката, гледаха ме отдолу , но ги е страх да бъркат заради серклажите . Вариантите са два- или да чакаме ден за ден , като става въпрос за 2-3-4 дни, не говорим за седмица, две ... По добре да е планувано, за да има готовност и за екипа и неонатолози, пред това да е спешно , през ноща или събота и неделя. Докато съберат екип- я камилата , я камиларя. Гинипрала вече не ми действа, хем съм на 10 ампули . Днес си имам постоянни болки и стягания .
Ще ме оперира доцент Марков ( приятел е на мъжа ми ) , заедно с д-р Атанасова .
Дано се справят със серклажите   , поисках да ги свържа с Христов, казаха , че ще се справят !

# 275
Всички сме с вас двете Heart

# 276
  • София
Бамболинка, с вас съм. Стискам палци много, много силно. Все си мисля, че ще са добре нещата.Flowers Hibiscus

# 277
Бамболинче, да разбирам, че си в Токуда? Стискам палци и се моля за вашето здраве - на теб и бебчето. Сигурна съм, че нещата ще се развият по най-добрия начин. И детенцето ще се справи с всичко, което му предстои. Ще е истински боец, а ти ще си смела мама. Целувки и прегръдки!

Във Фейсбук има една група "Нашите недоносени деца". Там можеш да се запознаеш с мами на много герои. Много са отзивчиви и подкрепящи.

# 278
  • Sofia, Bulgaria
Бамболинка , с теб сме . Ще стискам палци силно и ще се моля и двете да сте добре 🙏🙏🙏

# 279
Банболинка ,моля се за теб! Вси4ко ще бъде наред !

# 280
Бамнолинка , ще се моля за вас ! Утре ще отида да запаля свещичка за здраве и за двете Ви ! Дано всичко да е наред , всички сме с теб

# 281
  • София
Привет момичета!  Благодаря ви за подкр3пата!
Моята Калпазанка даже не дочака планираното секцио за тази сутрин, роди се вчера в 17:22 ч със спешно секцио. -1 кг мръвчица, изплака си самичка,
Добре е, при мен малко проблеми имаше, но всичко ще се нареди, сигурна съм!

# 282
Привет момичета!  Благодаря ви за подкр3пата!
Моята Калпазанка даже не дочака планираното секцио за тази сутрин, роди се вчера в 17:22 ч със спешно секцио. -1 кг мръвчица, изплака си самичка,
Добре е, при мен малко проблеми имаше, но всичко ще се нареди, сигурна съм!
Много се радвам, всички ще е наред, бързо възстановяване ти пожелавам. Какви проблеми имаше, със свалянето на серклажите ли? Важното е, че и двете сте наред. 🤗🤗🤗

# 283
Бамболинка , честита дъщеря Simple Smile))) Да е жива и здрава и много борбена. Сигурна съм , че ще сте добре и двете. Важното е , че малката е в хубава болница и ще се грижат по най-добрия начин за нея !

# 284
  • Варна
Бамболинка, герои сте и двете!!! Бъдете живи и здрави! С такава борбена майка няма как дъщеричката ти да не е боец! Хайде да трупа бързо грамчета! Как се справиха с махането на серклажите докторите? Ти, как си?

Общи условия

Активация на акаунт