ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Знаем, знаем, ръцете крият срамната им тайна, че всъщност не се целуват Joy
И всъщност не са изобщо в една стая, а всичкото е техника на 21ви век

Eeeee и тия двамата ли снимат на различни етажи? Разочаровах се. Confused

# 511
Страхотна снимкааа, уаууууу Scream, интересно е посланието към нея обаче
Аааааа може ли да е толкова красива, да му се невиди? ScreamHeart Лицето й е перфектно, като изваяно е. Heart Eyes

# 512
Посланието е много....иска ми се някой да го прегърне това момиче и да му покаже, че има и един друг свят човешки, в който има любов, грижа, подкрепа, съзидание... Confused

# 513
Посланието е много....иска ми се някой да го прегърне това момиче и да му покаже, че има и един друг свят човешки, в който има любов, грижа, подкрепа, съзидание... Confused

И показва колко добър човек е всъщност. Simple Smile

# 514
Абе, тука оправдания само - любов, нежност......... грънци Joy
Искам да си свали ръцете на юг от раменете й, няма да се опари Grinning

Моски, мхм, забелязах в посланието тъга и желание за по-добри хора, на което мисля всички се надяваме.

# 515
Доне така добре ли е ?Дразнещия те елемент е премахнат Joy

ТИ СИ БОГ!!!!!!
Дона, сигурно е до късно на снимки. Жалко, но ще има и следващ път. И бира с Mитето Joy
Предатави си припадащ емотикон Joy
Еми айде дано както казват англичаните third time is a charm Joy Че егати дееееее

Аааа, по темата....вечната тема....екстра са им целувките, почти всяка вечер се приспивам с тяхна целувка (това все едно не сте го прочели, че ви убих), който каже нещо за техничарски изпълнения, сам да си зашлеви един по устата... и клавиатурата
Няма да ми разваляте емоцията алоууу

Егати не мога да публикувам от вашите романтики Confused

# 516
Ааааа, за техники не говоря, Злати ги намеси, тя е по тези неща Joy
Само искам нейните ръце на лицето му, а неговите надолу по тялото й, колко да е сложно, толкова много ли искам? WinkSmiley

# 517
Само искам нейните ръце на лицето му, а неговите надолу по тялото й, колко да е сложно, толкова много ли искам? WinkSmiley
.
А обратното не може ли? Smiling Imp

# 518
.
А обратното не може ли? Smiling Imp

# 519
# 520
Бия се през пръстите, връщам си думите от клавиатурата и обещавам повече да не говоря за техника Joy

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 00:11 от Zlati***

# 521
Тя не е толкова  дете. Така де, за нас е. Ама ще бъде 9 клас, не е толкова малка - аз таковата преди няколко дни си полафих с нея Joy

Какво да ти кажа - поне е добронамерена, за разлика от нали сещаш се, и е от нашите  Wink Не че това оправдава  "уникално ооо"

# 522
Злати, ама ти харесват, нали? Те ако вземат да се зацелуват по твойте критерии, ше трябва да ни свестяват. Joy

Другото и аз съм си го мислила, честно казано...

# 523
Дона, изневеряваш ми......Tired Face
Леле 9 клас, това за мен е било преди 10 години  Joy

Злати, ааа, продължавай, харесва ми как ги гърчиш  Smiling ImpJoy

Moски, кое си си мислила?

# 524
Скрит текст:
коко секси го е тръшнал😁

Общи условия

Активация на акаунт