ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 15

• 24 145
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Яни, ще ти се смеят на работата ,ако им кажеш лельо или бабо?Мен ще ме изхвърлят през прозореца от 5 етаж директно на линията на трамвая. Thinking

Хахахаха ами не знам, сигурно. Аз си бях предупредена от майка ми (понеже работи и тя там) да не им говоря на вие, щото там няма такива неща  и ще е комично. Tа не съм пробвала и не знам какво ще стане. Joy

# 571
 Мен много ме кефи физиономията на Марио докато го казва. Толкова сериозен миличкият.
Добре де аз като съм по скоро към набора на Димитър, но предпочитам да се метна на батко към коя група спадат?

# 572
Мен много ме кефи физиономията на Марио докато го казва. Толкова сериозен миличкият.
Добре де аз като съм по скоро към набора на Димитър, но предпочитам да се метна на батко към коя група спадат?
На момичетата с вкус Joy

Доне, шегувам се, не подскачай Grinning

# 573
Неее, аз съм си пожелала началото на сезона да почне с това как Марио буди Зорница за работа и й е направил кафе Joy
Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat Animal Heart Eyes Cat
Умирам. Бързо лекар.

# 574
Ми Моски, то излиза, че всички сме една категория тука, щото няма някоя, която да не припада по Батко. Joy

# 575
Ми Моски, то излиза, че всички сме една категория тука, щото няма някоя, която да не припада по Батко. Joy
Даже и Донето? Hushed

# 576
Мелани, нали се разбрахме - обвързаните шуууу Joy

Яничка, ееее, всички, първо друг WinkJoy

# 577
Докато зацепя какво имате предвид с това  "не ни е за първи път....." Joy

Както казах, когато стане дума за Тони си желязна. Когато стане дума за брат му....ъъъъ, не чак толкова Joy
.мека съм там хахаххах
Освен това тази сцена не я понасям, твърде болезнена е Sad

Майче, като видах гифчето, зацепих аххахха

# 578
Даже и Донето? Hushed
Ееееееееее! Аз го харесвам. Не ща да съм аутсайдер Cry Sad Какво да направя, за да ти го докажа?

# 579
Еми можеш да си покажеш любимата целувка,че не помня коя точно е.Нали Моски?

# 580
Точно така! Нагледно с гифче!

# 581
На момичетата с вкус Joy

Доне, шегувам се, не подскачай Grinning
Чак сега видях какво сте написали и двете Joy Ама мятайте му се, таман на врата на Димитър ще е по-свободно Wink

Тази вечер ли да покажа? Мога да покажа

# 582
Яничка, ееее, всички, първо друг WinkJoy
Кой друг? Grinning Нещо не схванах тук, спи ми се вече. Joy

# 583
Точно така! Нагледно с гифче!
Утре сутринта ще ви събудя с дълъг пост за любимата ми целувка. Сега отивам да я сънувам Kissing Heart

# 584
  • София
Чак сега видях какво сте написали и двете Joy Ама мятайте му се, таман на врата на Димитър ще е по-свободно Wink

Тази вечер ли да покажа? Мога да покажа.

Ми да ти кажа, да ходят на врата на Митето, че на Велиславовия много пренаселено стана, аз нямам против Wink

Доне, покажи на мен, че няколко седмици такава суша - не е истина. А и вие нямате изчитане.

Аааа, не утре, че ще съм в самолета и нищо няма да прочета. Сега. Моля

Общи условия

Активация на акаунт