Девети клас сме вече!

• 71 289
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дидева изнесоха ли вече как моделът и съдържанието на тез дипломи - На Първи гимназиален етап и за Средно образование.

А моделът и съдържанието на самите матури има ли ги някъде публикувани?

# 226
Дидева изнесоха ли вече как моделът и съдържанието на тез дипломи - На Първи гимназиален етап и за Средно образование.

А моделът и съдържанието на самите матури има ли ги някъде публикувани?
Ти пък Smiling Imp Догодина зимата... най-рано! За българско МОН говорим все пак!

# 227
  • Русе
Пуснаха нашият списък с учебниците и добре, че бях седнала. 175 лв без Английският, учебните тетрадки и всякакви безполезни помагала  #Cussing out ooooh!

Някой може ли да ме светне История, Биология и останалите науки  защо са с по два вида учебници. Моето чадо е в езикова г-я с профил Информатика. Стоях и се пулих, и не схванах   Embarassed

# 228
Вероятно става дума за два броя, а не два вида. Ако е в паралелка с ИИЧЕ, в девети клас ще трябва да покрие материала за осми и девети по някои предмети.

# 229
  • Русе
http://bulvest.com//%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/% … B7%D0%B8%D0%BA-39

Този вид имаш предвид? (сори за линка) Т.е. по два учебника  Shocked Е, сега вече ще се гръмна  ooooh!

# 230
  • Русе

Някой може ли да ме светне История, Биология и останалите науки  защо са с по два вида учебници. Моето чадо е в езикова г-я с профил Информатика. Стоях и се пулих, и не схванах   Embarassed
   Eли вие сте училище с интензивно изучаване на езика и в 8 клас не учат природни и хуманитарни науки, та  в 9 клас ще  изучават, материала за 8 и 9 клас. В езиковите ще го изучават по някои предмети и на английски, което значи по 3 учебника.

# 231
  • Русе
Схванах вече. Сметката ще започне от 240 лв Sad

# 232
  • Русе
Схванах вече. Сметката ще започне от 240 лв Sad
Коментирахме тук и електронни учебници, които са на двойно по-ниска цена. Както и други разни.
 Аз ще изчакам да видя какво ще кажат учителите. Ако не държат на въпросните учебници може и да пропусна. Ако се сдобия с някой, ще го споделя.

# 233
  • Русе
И аз ще чакам. Имам неползвани 8-класни, други не искам да трупам.

# 234
И нашите пуснаха списък... с Английския... по моя сметка (от книжарниците)... без сборник по математика... на 350 го докарах! УЖААААС!

# 235
За учебници и помагала ще чакам началото на учебната година. И в сайта на училището няма никаква информация още. Единственото което разбрах е че, от новата уч. година в училището на набора ще имат ел. дневник.

# 236
  • София
   ... сега се е запалил по едно аниме - японска анимация, което не мога по никакъв начин да преглътна, при положение че сме гледали заедно с удоволствие Дисни и cartoon network. Обаче ,това мисля че е за четиригодишно дете

Какво е заглавието, че и нашичкият гледа нонстоп нещо подобно. И това в 9 клас! Заплаших го, че ще го наклеветя на съучениците му, но да не се окаже, че е масова дебилска мода!

# 237
  • Русе

Какво е заглавието, че и нашичкият гледа нонстоп нещо подобно. И това в 9 клас! Заплаших го, че ще го наклеветя на съучениците му, но да не се окаже, че е масова дебилска мода!
Май е масово. Като гледам как си прехвърлят позивни от филма с любимата и приятелчетата.Заглавието не знам, въпреки че ме тормози да гледам с него и ме изпитва за имената на героите. Май имаше един Какаши.То и имената им не са кат хорските на япончетата. И на всичкото отгоре било 600 серии. Не мож го изгледа до началото на учебната година (преди лягане само има време да гледа по няколко серии),не знам ко ши прайм. Голям наивитет, ама по-добре това, отколкото да се правят на големи. Обаче подозирам вече някакво облъчване или все пак са си дечица.

Май Наруто се казва анимето

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 14:34 от A m b e r

# 238
Днес публикуваха списъка с учебниците на сайта на училището на набора. Тези, които са по разказвателните предмети, са обединени в един учебник 8.+9. клас. Явно са помислили да не се купуват две отделни книжни тела, а да ги обединят в едно и да намалят съответно цената. И така от 30 лева за две отделни книжки стават 16-17 за една по-дебела, което си е добра отстъпка. Само по история учебникът е отново на две части, но се преживява за един предмет. Смятах, че всичко общо с учебниците по двата езика ще излезе към 200 лева грубо. Не съм разочарована, нито изненадана. Миналата година дадохме повече пари-само чуждият език беше към 120 лева и още толкова другите предмети.

# 239
...Заглавието не знам, въпреки че ме тормози да гледам с него и ме изпитва за имената на героите. Май имаше един Какаши.То и имената им не са кат хорските на япончетата. И на всичкото отгоре било 600 серии. ...

Май Наруто се казва анимето
Шъ умръ! Само като прочетох Какаши и ми светна за Наруто Astonished
Ама ние това го гледахме като беше на 4, брат му на 7 Scream Боже каква съм напредничава ограмотена майка на тийн, запозната съм с всичко предварително Wink
Не съм видяла пориви да го гледа... в момента е на тема Fortnite, игра в екип докато си говорят и гледане на клипчета как да се минават предизвикатекства... Това проект за лятото, книги за четене за лятото, домашно по математика за лятото.... Лято е! На есен ще го свърши! А то си е още лято все пак Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт