Звездни компромати - 373

• 75 667
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Представям си го направо Хенри Кавил като Джеймс Бонд! И с този глас... Blush

# 227
  • До морето
Този ръбавия Марк Антъни егати гена има. И двете деца не са взели нищо от майка си.

# 228
  • Варна
Ако някой е трябвало изобщо да чака за сватбата, това е младоженецът. В крайна сметка щом той, чиято загуба е огромна, е решил, че животът е за живите, не виждам вина у Емилия. Всеки минава през личното си нещастие по различен начин.
Точно. Направо ме разбивате с това плюене по Емилия само, сякаш тя самичка се е омъжила за себе си. Или е завела мъжа си с пистолет до гражданското. Никой не каза нищо за мъжа и, Емилия, та Емилия Tired Може пък за мъжа и да е важно да имат брак преди бебето, всичко може.

# 229
  • София
Аз пък искам Майкъл Фасбендър като Бонд 🤤😁 Любима двойка са ми с Алисия Викандер.

Скрит текст:

# 230

И тя ли? Не намирам разлика преди/сега уж

# 231
Този ръбавия Марк Антъни егати гена има. И двете деца не са взели нищо от майка си.
Напротив, момичето много прилича на нея. За справка - снимки на Дженифър като дете, 1:1 са.

# 232
  • Countryside
На мен пък Майкъл Фасбендер не ми харесва, малко е ръбест в лице и има поглед на психопат, ако ще и да е висок и строен. А и все хахави роли играе. Но за Бонд е идеален, след ръбестия Даниел Крейг(който има невероятно тяло и уникално сини очи, ама милия и той много ръбест). Иначе Алисия Викандер е голяма сладурана, удари джакпота  с нея той. Сега да се размножат, да видим кой ген ще наделее, аз съм за Алисия. Mr. Green

# 233
На Фасбендер преди години не 'изтекоха' ли снимки само по питон?
Беше впечатляващ Grinning
Той тогава май беше с Кейт Бланшет.

# 234
Пиърс Броснан ми беше най-готиния Бонд.

# 235
  • София
Фасбендър с Кейт Бланшет? За първи път чувам...
И двамата с Хенри Кавил биха били чудесни Бонд-ове!

# 236
  • София
На Фасбендер преди години не 'изтекоха' ли снимки само по питон?
Беше впечатляващ Grinning
Той тогава май беше с Кейт Бланшет.

Не изтекоха, ами си го има черно на бяло в един негов филм "Срам".

Шашави са му ролите, аз затова го харесвам като актьор. Нека е ръбест, взимам си го с тая акулска усмивка. 😁
Скрит текст:

# 237
Къде е питоня?

# 238
  • Once there was a Hushpuppy...

hahaha hahaha hahaha

и аз това чакам Mr. Green

# 239

Общи условия

Активация на акаунт