Подготовка за малкия човек - тема 4

• 60 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Дрешки пера с персил сенсиив, памперси -еднократни. Peace

# 91
  • Германия
И прахът за пране и памперсите са ми от ДМ, доволна съм 👍🏼

# 92
Аз също ползвам памперсите на ДМ . Ама ползвам и основно на Лидл. Много съм доволна. Но минахме на памперс гащи, защото смяната е ужас

# 93
  • Германия
Аз също ползвам памперсите на ДМ . Ама ползвам и основно на Лидл. Много съм доволна. Но минахме на памперс гащи, защото смяната е ужас

Да ти кажа, не намирам памперс гащите за по-лесно за обуване от обикновените памперси. И при нас е борба на моменти, също ползвам и двата вида, но разлика във времето за преобуване не забелязвам

# 94
Е тя сигурно пита за новородено, далеко е от момента с гащите.

# 95
Мами, бихте ли ми препоръчали люлка/ шезлонг? Принцесата ми е на 17 дни и започна освен да спи и да яде и да будува 2-3 часа, през които ако не се разнасяме на ръце е истеричен рев в креватчето. Мисля, че това ще е спасение до някъде, но бих искала да ми препоръчате нещо, от което сте доволни, че видове, марки и цени бол.

# 96
Мами, бихте ли ми препоръчали люлка/ шезлонг? Принцесата ми е на 17 дни и започна освен да спи и да яде и да будува 2-3 часа, през които ако не се разнасяме на ръце е истеричен рев в креватчето. Мисля, че това ще е спасение до някъде, но бих искала да ми препоръчате нещо, от което сте доволни, че видове, марки и цени бол.
Ние имаме Чиполино парадайс, шезлонг/люлка с мелодии и вибрации. Да бъда честна само като люлка сме я ползвали, от 20тия ден...слагах я да се люлее и заспиваше. Сега от време на време гледа тв седнала в люлката, но това са 5 мин на ден, бързо се губи интерес. Даже мисля да я продам, защото ми заема място в хола. Thinking

# 97
Аз казах, че от скоро съм минала на памперс- гащи.
Ако сега трябва да избирам памперси ще избера или ДМ или Лидл.
Ние имаме люлка на Кангару Ниагара. Ползваме я за люлка , а сега и за стол за хранене. Като беше малък ползвахме шезлонга на Фишър Прайс , за да го носим от стая в стая.

# 98
  • София
Пелени - памперс или лупилу.
Люлка/шезлонг препоръчвам също Чиполино Парадайз. То си е до дете де, дали ще му хареса. Ако имаш от кого, е най-добре да вземеш и да прецениш дали ще е удобно и тогава да инвестираш.

# 99

Както са ви посъветвали вижте първо, ако можете да вземете назаем и да пробвате. Моите деца не харесаха люлката. Плачеха  се стряскаха като ги поставим в такова чудо. Пробвахме на наши познати поне три вида, все една и съща реакция и от двамата. Така че е до дете.
 Освен люлка мога да ви препоръчам да опитате носене в слинг. За бебенцето ще е добре да е гушнато в мама, а за мама ще е добре да са и свободни ръцете. Действаше много добре при коликите на сина ми. Дъщерята не можах да я понося много в слинга, но слава богу тя нямаше такива зверски колики и баба ѝ я гушкаше, ако аз бях заета с брата.

# 100
  • Варна
Аз съм много доволна от праха на Bambino mio, памперси  Pampers  Premium care.
Много съм доволна от нашия шезлонг/стол за хранене 2 в 1 на Hauck, но няма вибрации и подобни екстри. Иначе бих си купила на Fisher price, даже в olx и подобни ги има много запазени на много добри цени.

# 101
Много съм доволна от шезлонга Мама Ру, ама е скъпичък. Добре, че ни го подариха.
Има няколко програми за различно люлеене и звуци (дъжд, сърце и т.н.)

# 102
Ние имаме този https://comsed.net/бебешки-шезлонг-столче-fisher-price-тропическа-гора Аз съм доволна удобен ми е , но има само вибрация без звуци.

# 103
Здравейте!

Моля за съвет, относно хигиенен комплект за новородено. Спряла съм се на този на AVENT, но се колебая за термометъра, т.е. дали не е по-удачно да си взема отделно (по-качествен) термометър?
Какви термометри ползвате? Доволни ли сте?

# 104
  • Beyond the stars
Поръчах от Амазон на Tommee Tippee, изглежда ми много добре ..ще видим за ползване как е https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002IS0M32/ref=mp_s_a_1_3_a_it? … 6L&ref=plSrch
Иначе имам и безконтактен термометър.

Общи условия

Активация на акаунт