Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, помагайте със съвет за близка и ТРАЙНА имитация (или трайна ЕДТ/ЕДП носеща същото усещане) на Issey Miyake L'Eau D'Issey, с уточнението, че племенницата не знае коя точно от "водите на Issey" я е пленила.
От сега благодаря на отзовалите се.

# 256
 Момичета, коя според вас е най-близката имитация на Alien? Имам на рефан, но дори с двойно количество капки не е траен при мен.

# 257
  • Бургас
Тествай Issey Miyake L'Eau D'Issey във версията на Ди Енд Пи,имаше в предишни теми добри отзиви.Alien на Баргело за мен е достатъчно добър,виж и този на Заг.

# 258
  • вкъщи
Мацки, препоръчйте добри имитации на ДП и Баргело, че утре ще отскоча до Лозенград, а там са по 50 лири 2 парфюма, което е към 12 лв по сегашния курс. Със сигурност ще взема Ричи Ричи, Зен Шисейдо, Ерос и не знам какво друго... Разчитам на вас, може и мъжки да похвалите.

# 259
  • София
Лелка, пробвай Глория Кашарел, Миръкъл Ланком и мъжкия Инвиктус П. Рабан.

# 260
  • varna
Фрау скитница ,Инканто шайн ми е много любим ,няма да сбъркаш, вземи си го .

# 261
  • Deutschland
Фрау скитница ,Инканто шайн ми е много любим ,няма да сбъркаш, вземи си го .

Благодаря. А като трайност как е?

# 262
  • varna
Да, траен е.

# 263
  • Пловдив
Може ли подсказка от кой сайт купувахте Баргело?Май някъде от ОЛХ или...?

# 264
  • Пловдив
Оказа се, че съм била харесала La nuit tresor a la folie, а не класическия Нощен трезор. Сравних ги двата и в крайна сметка повече ми хареса новата версия. Дори вчера си взех оригинала и сега му се радвам.
След като мислех, че много съм харесала Нощния трезор, минах през Рефан и пробвах тяхната версия, която ми дойде твърде силна и сладка и даже се учудих на разликата, а то имало защо:smiles:

# 265
Не,говоря за Лалето на Byredo-https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html Ползвам версията на Заг/386номер/
Bright Crystal , много заинтригува ме с това Лале Simple Smile Но не откривам в сайта на Zac Zodiak парфюм с номер 386. Освен да проверя на място в магазина в града ни.

В магазина го има, но мен нещо не ме грабна от раз това Лале, а много ме  заинтригува с това, че е сапунен на база коментираното тук. Нещо не го усетих сапунен...Ама, Брайт така хубаво го описва  Two Hearts, че май ще има I'll be back. Smiley

Agent Provocateur - ите имат ли имитация?
От вчера се обзаведох с чистия AP и съм възхитена - точно розата, която харесвам - изсъхнала, дървесна. Много интересен парфюм - доволна съм, защото  го поръчах само на база описание... Иска ми се да помириша и останалите варианти, но къде?

# 266
  • Бургас
Много ми е хубаво това Лале,много! И доста трайно,усещам много жасмин,муск има и фрезия тук,ухае на чисто за моя нос,вече го добавям до пролетно-летните ми любимци.Не е сложен парфюм,напротив простичък е но красив и ефирен,ухае ми на скъп луксозен сапун!За себе си преценям/понеже ми носи еднакво усещане със следните парфюми/,че почитателите на Омниа Кристалин,Донна Трусарди,Армани Маниа,Еstee lauder Pleasures е възможно да го оценят.Agent Provocateur го имат Гиза,за другите версии не зная,някой ако знае може да пише.Лелка,виж класическото Клое на Ди Енд Пи,Среднощната роза,Черния опиум,Дейзи,Бонбон на Баргело.Между другото скоро се пръсках с Шисейдо Зен,за мен има препратки и то доста сериозни към класическия Шанелски Шанс,като Зен е по-хубавия поне за мен.Мистик,Баргело от Базар съм поръчвала.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 13:16 от Bright Crystal

# 267
  • Deutschland
Днес ще мина през производствената база на Заг. Дайте предложения за нещо супер трайно, което се различава от масовката.
P.S : Вчера в хотела съседката французойка се беше напръскала с Животът е хубав, едва не се задуших, когато се разминахме. Такава лепкава сладост и то в жегата - ужас

# 268
Дами, никой ли досега не се е осмелил да пробва парфюмите Aristea, които се подвизават в Елитис? Grin Прегледах всички 3 мнения за тях, едното от които моето, а започвам да ги заглеждам много. Даже последният път ги тествах повечето и като копие ми се сториха доста сполучливи.

# 269
Днес ще мина през производствената база на Заг. Дайте предложения за нещо супер трайно, което се различава от масовката.
P.S : Вчера в хотела съседката французойка се беше напръскала с Животът е хубав, едва не се задуших, когато се разминахме. Такава лепкава сладост и то в жегата - ужас
Погледни  ZAG 362 ME - MARVELOUS ELIXIR, ако не си го пробвала, вече. Simple Smile Въпреки, че е описан като ванилия и захар, аз не ги усещам тези нотки, а по-скоро като портокалово - мандаринен и леко опушен с тамян. Много интересен аромат, определено не е често срещан. Предложи ми го продавачката, пък и траен се оказа върху мен. И сега, за лятото ми е екстра. Мисля, че е имитация (нямам представа колко сполучлива, де) на https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Elixir-des-Merveilles-3168.html

Брайт, сигурно жасминът ми е дошъл повече в Лалето...аз не харесвам много - много жасмин. Но следващия път като отида, пак ще го подуша, пък и не пречи една отливка от 15мл. за проба, че то така в магазина... трудно се ориентираш понякога.Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 11:29 от Msr. Tigi-Migyl

Общи условия

Активация на акаунт