Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 580
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Фрау Скитница, определено е траен, при мен е от мостра 3 мл, не знам какви капки има или няма, лошото е, че искам онзи нежен аромат на лалето, пък не става. Инкантото ми гърми в носа отвсякъде и всичко заглушава! Simple Smile

# 361
Днес видях във Фейсбук, че са открили магазин на Мартинез в нашия град. При първа възможност ще тичам да подуша така хваления Boucheron Quatre. Дано го имат и ми хареса. Ще търся да подуша и Лалето в Заг Зодиак, дето Bright Crystal така хубаво нахвали Simple Smile

# 362
  • Бургас
Мимоза,първо пробвай оригинала на Quatre е моя съвет.Kissing Heart Не познавам версията на Мартинез,когато бях последно в магазина им тук при нас забравих да го тествам.Ще го направя и ще пиша за тяхната версия. Аз хубаво го нахвалих Лаленцето,но дано ти хареса и то и Quatre.Hug

# 363
Благодаря ти Bright Crystal! Задължително ще пиша отзиви! При условие, че съм такъв каприз на тема аромати, ще бъде удар в десетката, ако ми харесат Simple Smile

# 364
Лаленцето е уникален парфюм,много различен и не ми напомня за никой друг.Мирише нежно и чисто.Идеален за топлите месеци.
Момичета,бихте ли ми казали къде в София има парфюми Gold Touch ?

# 365
Момичета, предложете ми аромати на рефан, които да са подходящи за спорт.  Обичам да ми мирише приятно и хубаво, та дори и като тренирам. Нещо свежо, ободряващо, стимулиращо сетивата подобаващо.

# 366
  • Габрово
mountain_crystal,

мисля ,че този е много подходящ.....според мен..Hands V

067. He Wood/ DSQUARED ../.нищо ,че е за мъже.... /

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 22:25 от sesksta

# 367
  • Бургас
Момичета вчера минах през Заг , взех лалето, ароматът е много хубав,но май не е мой тип, по-скоро не е в мой стил, но въпреки това ли взех 50мл от него. От новите взех и на Викрория Сикрет, той е точно мой тип, мирише ми на плажно масло,на море, страхотен е, обаче не е много тряен май,но то при мен нищо не е трайно.... Другите 2 нещо не ме впечатлиха.

# 368
Любопитно ми е J'adore и Bright Crystal във версиите на Роксан дали са близки със съответните оригинали?

# 369
Момичета, колко капки слагате на Слона на Кензо (рефан)? Не съм го пробвала досега, но ми се иска да го понося.

# 370
  • Бургас
Не знам за Роксан,но Брайт Кристал беше много добре направен от Рефан,а Жадор на Мартинез.Слона го пробвай първо,много труден парфюм е и не е за всеки нос.

# 371
Не знам за Роксан,но Брайт Кристал беше много добре направен от Рефан,а Жадор на Мартинез.
Днес случайно попаднах на въпросните имитации и затова питам за тяхната прилика с оригиналите, но благодаря за препоръките за рефан и мартинез ✌.
Хареса ми жадор- ът, има разлика с рефанския и то в полза на роксан( за моя вкус), но като не познавам аромата на оригинала, нямам идея кой от двата е по- близък....( а може и двата да не са 😃, не знам).

# 372
Момичета, колко капки слагате на Слона на Кензо (рефан)? Не съм го пробвала досега, но ми се иска да го понося.
Опитай го първоначално БЕЗ капки.... Mr. Green това е моето ароматно АЗ от...десетина години...
При този парфюм средно положение няма - или се влюбваш в него и ти пасва, или ти става физически зле от него.  Peace
Днес пазарувах в ЛИДЛ и за пореден път установих, че някои от парфюмите им /Suddenly Madame Glamour  и двата мъжки/ са просто разкошни. Такава мекота и наситеност имат...  Heart Eyes №1 /имитацията на 1 Million/ е простоооо....мммм...уникална! Има прекалено много имитации и на този парфюм, но тази притежава такава мекота, че в моята класация е наистина най - добрата /имитация/. За "Мадам Гламур" е излишно да говоря - по - добра от оригинала е!!!   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 19:45 от solar_fields

# 373
  • Бургас
Солар,аз не съм фен на Мадмоазел,но смея да твърдя,че версията на Лидл е много,много добро копие на истинския.Големите почитатели на оригинала обаче твърдо отричат приликите.Абсурд е да се познае,че не ухае на оригинала.Пробвали сме с мои приятелки,разлика няма.Та нека,който желае да продължава да дава 200лв за този парфюм.Че аз ще дам още 200-250 и ще си купя уникален ниш аромат,който не е така омръзнал.Но това са си мои разсъждения,всеки си решава.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 19:58 от Bright Crystal

# 374
 Laughing Кристалче, ами, нормално е, ако си ГОЛЯМ почитател на аромата и го ползваш с години само него примерно, може би даже можеш да усетиш разлики и между отделните партиди на парфюма... Thinking...За мен този парфюм е парфюм, към който посягам три - четири пъти в годината, основно в края на зимата. Ти имаш по - точен нос относно приликите между имитациите и оригиналите, аз дори и не ги търся /приликите/ твърде старателно...  Laughing Щом ти казваш, че са 1:1 значи е така,за мен мнението ти значи много!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт