Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?
Май с това ми се изчерпва коментара за новия Диор. 
От количеството ли, от това че е нова бутилката ли, но малко по-различно ми звучи. (Впрочем, Аглая Епанчина, зимата и аз имах такъв случай с парфюм със спиртно начало, но само първите пръскания беше. След това се оправи.) И не знам сега дали дето е нов Босфора, но по-остро ми звучи някак. Не усещам например локума, а повече някакви източни подправки. И определено го виждам добре и на мъж. Струва ми се, че по-скоро е есенно-зимен, така че тъкмо дотогава ще отлежи, и може би отново ще има локум. Пробата, която тествах от отливка, определено беше отлежала.
Дай шанс на Мис Диор 2012,аз много го обичам,за мен няма нищо общо с Мадмоазел,който не мога да дишам,нито с Пойзън Гърл.Пробвай го в по-хладно и дано се разберете,защото е много красив парфюм поне за мен,ако ли не винаги може да го засилиш.Пробвах и Valentino Noir Absolu Musc Essence Valentino for women and men, пробвах го с такова желание след описанията тук.Толкова е далеч от мен за голямо мое съжаление.Усещам го супер ретро,но аз вече съм свикнала да оставам толкова разочарована,че вече не ми прави впечатление.