Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?
Особено Eau Parfumee au The Bleu за втори или трети път ме плени, както и Eau Parfumee au The Vert. Много стил и майсторство има в тези парфюми. Следващия път ще си припомня и Eau Parfumee au The Rouge / Eau Parfumee au The Noir.

Не е моето. Как да го изразя не знам, най-общо казано усещането ми е, че са аромати, които те вкарват в рамка. Не чувствам, че чрез тях бих изразила нещо от себе си, по-скоро те са някак изискващи към мен. Явно аз не съм точният тип за Диор
Аз никак на харесах La Nuit Trésor à la Folie,много ми е дразнещ в базата и освен това е много приглушен на моята кожа.Влизам с молба ако някой познава този Амуаж моля да драсне нещо за него,че не го познавам засега-
Хем е модерен, хем обаче си има свой почерк. Намирам го за много хубав микс от плътност, сладост, гурме и цветни нюанси, луксозно поднесени. Поне за моя вкус е великолепен. Много наситен и богат, супер привлекателен.

, имало и цветя, и приличал на Мис Диор. След това обаче каза, че доста се променял, затоплял и вече замирисвал на мен. Накрая завърши, че е очарована, и се надява да не ми хареса, за да й го подаря
При мен щанд на Аджмал няма
. Обожавам и имам дамския Evoke, страшно ми допадат и сребърните версии, като моите предпочитания са към мъжкия, но и дамския е много хубав, тип Ла ви е бел и Блек опиум, в много симпатично, модерно и носимо изпълнение. Сега като те прочетох, съм убедена, че тази златна версия ще ми допадне много. Надявам се скоро да имам шанс да пробвам. Благодаря, че сподели.
, толкова да ми е приятно с него. Невероятни трайност и сияж, една от най-добрите магнолии, които съм срещала в парфюм, посипана с греховно женствена хелиотропна пудра и нежен аромат на бели зимни фрезии , допълващ цветното усещане, полети с редукция от тръпчив черен сок от касис за естетическа красота и разкош. За мен е много майсторско съчетание на класически цветен аромат с плодови и зелени ноти в съвременно изпълнение. Очаквам и друг от същата колекция 
Наскоро на излизане от една парфюмерия, в която не предлагат Mancera ме лъхна аромат на луксозен шоколад, тъмна виолетка и ванилия -първото за което се сетих беше именно Mancera Choco Violet. Колкото ми е любопитен, толкова и ми е труден за проба този парфюм и накрая сигурно ще го гръмна насляпо .