Бебешката количка - цяла наука за второ висше №40

• 86 894
  • 803
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, момичета! В крайна сметка се спираме на Jane. За Mutsy трябва да дадем едни 400лв отгоре, а реално чувам И доста негативни мнения, а за Jane няма нито едно такова. Най- ме притесняват коментарите за това, че е висока, а аз съм 158см, и че е тесен коша...пък и за повече пари..
Jane ще е нашата количка, благодаря ви още веднъж, че бяхте толкова изчерпателни 🤗

# 676
Браво за избора. Аз едно лошо нещо не мога да кажа за Jane. Единствено има нужда от редовна смазка и едни по-скъпи лагери около 15 лв за колелата и е перфектна. Нашата е от нецапащ се плат, по-скоро устойчив на влага и мръсотия, 2017г но бебо проходи и ако ня пролет мине на триколка и не я ползваме и не стои впнея ще я продавам. Гумите още имат черта по осовата линия и не е изтъркана, нали има едно гумирано като са нови. Като ги измия от праха са като нови. Направи ми впечатление тази количка няма захабяване. Супер доволна съм. Минус е само че няма много аксесоари тук за нея.

# 677
Здравейте,
С първо бебче съм и моля за помощ при избора на лятна количка. Сегашната ми е комбинирана, но много тежка и неудобна.
Спряла съм се на Chicco lite way и Peg Perego pliko mini. И за двете чета доста положителни мнения в темата и затова ми е трудно да избера. Чикото има по-големи гуми, изглежда по-стабилна и има предпазен борд. Минито пък е по-леко, сенникът също ми се вижда по-хубав от този на Чико. Идеята ми е да ползвам количката бебка като стане на 6 месеца, което се пада февруари, т. Е. количката трябва да е подходяща и за леко зимни условия Disappointed Relieved

# 678
Здравейте и аз да попитам нещо Simple Smile Някой запознат ли е комарници и дъждобрани универсални ли са за всички колички?

# 679
  • Варна
Здравейте,
С първо бебче съм и моля за помощ при избора на лятна количка. Сегашната ми е комбинирана, но много тежка и неудобна.
Спряла съм се на Chicco lite way и Peg Perego pliko mini. И за двете чета доста положителни мнения в темата и затова ми е трудно да избера. Чикото има по-големи гуми, изглежда по-стабилна и има предпазен борд. Минито пък е по-леко, сенникът също ми се вижда по-хубав от този на Чико. Идеята ми е да ползвам количката бебка като стане на 6 месеца, което се пада февруари, т. Е. количката трябва да е подходяща и за леко зимни условия Disappointed Relieved
Преди няколко години точно по това време бях пред същата дилема, но решението ми в крайна сметка беше набързо взето, когато на черния петък в емаг видях Чикото намалено и я взех без да се замисля повече. Та само за нея мога да изкажа мнение. Страшно ми беше удобна, ползвах я за детето от 7 месечна възраст до към 2г. и половина. Много маневрена и удобна, здрава, въпреки двете дръжки съм я бутала и с една ръка съвсем успешно. Сенникът на моята беше доста малък, но реално това го усещах само в напълно легнало положение и когато е затворена отзад, иначе е подвижен и си го намествах както си искам. Като гледам новите май са с по-голям сенник. За детето изглеждаше много удобна, стоеше си вътре с кеф, спеше си, но това може би си е и до дете. Цялата съм я прала много пъти, текстилът е като нов. Сега реших да я продавам, затова я снимах наскоро и за тия около 2 години употреба има само по рамата тук таме драскотини. Зимата я ползвахме с дебело чувалче. Сещам се сега като минус още, че не се сгъва с борда отпред, аз го откачах само от едната страна, за да я сгъна ии че се е случвало като я натоваря здраво с чанти на дръжките, да тръгне да се обръща назад като извадя детето. За Пег перегото нямам лични наблюдения, но моя приятелка беше с такава и също много я хвалеше.

# 680
А какво ще кажете за тази? Гледах из нета коментари относно марката , но няма почти нищо за нея. .
Kikka Boo
https://www.emag.bg/bebeshka-kolichka-kikkaboo-tender-flower-2-i … earch-Action=view

# 681
А какво ще кажете за тази? Гледах из нета коментари относно марката , но няма почти нищо за нея. .
Kikka Boo
https://www.emag.bg/bebeshka-kolichka-kikkaboo-tender-flower-2-i … earch-Action=view
От личен опит ти казвам, тук трудно ще получиш мнение за Kikka boo .. Hands V

# 682
Да, то като цяло из интернет пространството няма нищичко, доколкото разбрах са китайски , но това не е много от значение, вече почти всичко се прави и сглабя в Китай Simple Smile

# 683
Здравейте, освен че е с грозна окраска, някой може ли да даде отизиви за този модел JANE sports car Minnum ?

https://www.babymarkt.de/jane-sportwagen-minnum-inklusive-babywa … ouds-a213235.html

# 684
Kikka Boo

Виждала съм количките им на живо. Първото, което ми направи впечатление беше лошите материали, паянтава работа, бюджетни колички.
Тази изжлежда по - красива и надеждна от тези, които съм виждала, но десена поне според мен е повече от ужасен. Иначе като характеристики е доста лека, по разположението на гумите изглежда маневрена, дръжката е супер, седалката и кошът за новородено също. Трябва да се види и на живо колко качествено е изпълнението, понеже на снимка не личи. Винаги съветвам в магазин да се пробва за повдигане на тротоар... напънете дръжката и вижте колко лесно се повдигат предните колела и си представете вътре едно дете да тежи... пасле бая се налага това упражнение. Но тази количка е с добре сложен център и мисля, че за това няма да имаш проблем. Бих я предпочела пред полските.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:39 от nelkata87k

# 685
  • София
От отчетната ни една жена си взе KIkka boo . Счупи се лятото...значи бебето да е било на 6-7 месеца. Но не знам кой модел е.
На тази не ми допада картинката с роза, но иначе изглежда нормална и поне не е над 10кг.

Иначе за Jane. ОТ скоро бутам Jane Muum Micro и ми допада. Седалката е широка, но открита и зимата си е нужно чувалче. Сенникът е достатъчно голям, а и може да се настройва на различни позиции.
Единствено мястото за багаж ми се вижда ниско. Редовно, като качвам по стълби се заслушвам забърсвам ли го Grinning Усещам я много лека, но е в сравнение с бебешката ми количка Еспиро Вектор, която е динозавър. Дори я усещам по-лека от Cybex Topaz(едната ми лятна), а по спецификации я дават по-тежка.
Много леко върви и съм доволна, че я взех, а не Чиполино Малта, макар че то ми допадаше на външен вид.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 17:20 от Дези.

# 686
Добро утро, някой да е попаднал на изгодно намаление на колички покрай черния петък ?

# 687
Добро утро, някой да е попаднал на изгодно намаление на колички покрай черния петък ?
Гледах в Емаг  специално за Kikka boo Divaina  е със сто лева надолУ.

# 688
В Комсед има 25% на всичко.

# 689
Поръчх Макларън от сайта им - имат -50% на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт