Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 123
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз като се сетя как бях загубила всякакво достойнство и още се втрисам от срам...
След време ще те боли повече от собствените ти действия, ако загубиш самообладание, отколкото от неговата изневяра. Горе главата!

+100
При положение, че единственото ми падение е с новородено да стискам зъби и да чакам той да реши какво ще прави, а аз да плача и да кърмя единствената си дъщеричка с болка и тъга!
Никога няма да си го простя!
Със сегашния си акъл на втория ден вратата и чао!
П.С. Пак казвам, че изневяра не е имало. Просто не можа да разбере кого обича повече, та му помогнах като му дадох начален тласък. Ама след 10 месеца негативни емоции, отиващи в детето ми!

# 16
Казал е на детето, че е при приятел. Голямото дете разбира всичко, сега тя е по-силна от мен. Подкрепа ми е.

# 17
Може и да си е тръгнал за да не нажежава допълнително обстановката.
Постъпката му е отвратителна и две думи няма по въпроса.
Още ти е много прясно всичко,помисли дали си заслужава да захвърлиш всичко градено през годините заради някаква си нескопосница дето се е намесила в отношенията ви.Ако брака може да се спаси,това е по-добрият вариант.Зная,доверието е вече загубено,но ако има шанс използвай го.

# 18
Знаете ли, плача и ви чета, ама аз съм си чувствителна на тема изневяра!
Този акт на действие ми е най - неприятен като човешка постъпка! Човек с достойнство не би го причинил на партньора си!
Когато любовта си отиде, смятам, че е редно да се въведе диалога, като начин на разрешение и възможно по- безболезнено понасяне на случилото се!
Нечовешко е да оставиш половинката сама да разбере!
Пак те моля, бъди силна и постъпи така, както те съветват по- горе съфорумките!

# 19
Ми не е виновна "другата", той си носи отговорност за действията. И въпреки, че казват - при проблем в семейството , роля имат и двамата от двойката, смятам, че има индивиди, които нямат нужда от помощ да ос@р@т ситуацията.
Много отдавна ми се е случвало подобно нещо, но бяхме само гаджета, много млади - ами изпитах гняв и съжалявах, че въобще съм му повярвала някога. При теб е друго и имаш деца, но постъпката на отсрещния е още по-отблъскваща, затова се стегни - минава всичко, мрази го  по-добре, но не мечтай да се съберете пак - щом даже и скандал ти е спретнал, значи въобще не те уважава и не му пука за теб и семейството.
Естествено, нека е баща на децата - зависи от него как ще постъпи, но имай достойнство и бъди непреклонна, колкото и да боли, в началото е много ужасно, после постепенно остава само презрезение и безразличие.

# 20
И как да не е виновна другата? Една кучка докато не си вдигне опашката,кучето не я закача. Тя вина има,но не толкова колкото мъжа. Той е виновен пред семейството си и то много. Моето мнение,е че щом е лъгал толкова веднъж и номера е минал,дори да се съберете някога пак ще го направи. Днес ми върви на сравнения с кучета,не знам защо. Та още едно да ви кажа - едно куче научи ли се да си яде лайната,е до живот! Така и с тия,не познавам хора изневерили по 1 път само. Рано или късно се повтарят нещата. Оффф,гнусни са ми такива хора. Не ми се е случвало,но на моя много близка да. Плаках заедно с нея,преживявахме всеки етап заедно и приемам нещата доста навътре.  Ще се справиш,имаш дечица които ще ти дават сили с усмивките си. Моят съвет е да се опиташ да не им влияеш на отношенията с баща им. Доста ще ти е трудно,но не и невъзможно. Колкото и черно да ти изглежда сега небето,повярвай някой ден ще изгрее слънце.

# 21
А, сетих се, и това да кажа, че когато една врата се затваря, се отваря друга и, че след дъжд винаги изгрява слънце!

# 22
А, сетих се, и това да кажа, че когато една врата се затваря, се отваря друга и, че след дъжд винаги изгрява слънце!
Благодаря за подкрепата! Децата да са живи и здрави аз ще го преживеея. Сега когато сме само трите трябва да съм силна.

# 23
  • ЯМБОЛ
                   Първото и най-важно нещо е сега да си запазиш здравия разум,да не прешпорваш събитията,ноо ясно постави условия за издръжка на децата.Стани прагматична,обмисли бита как да се справяте в къщи.Надявам се да нямаш проблем поне с жилището.Никокви молби и сълзи пред него и децата.Казва ти го една жена,останала сама с две деца на 12 и 2,5 години,съпругът ми почина.Единственото,което трябва да е в главата ти-животът продължава и трябва да се живее!!!

# 24
И как да не е виновна другата? Една кучка докато не си вдигне опашката,кучето не я закача. Тя вина има,но не толкова колкото мъжа. Той е виновен пред семейството си и то много. Моето мнение,е че щом е лъгал толкова веднъж и номера е минал,дори да се съберете някога пак ще го направи
Скрит текст:
. Днес ми върви на сравнения с кучета,не знам защо. Та още едно да ви кажа - едно куче научи ли се да си яде лайната,е до живот! Така и с тия,не познавам хора изневерили по 1 път само. Рано или късно се повтарят нещата. Оффф,гнусни са ми такива хора. Не ми се е случвало,но на моя много близка да. Плаках заедно с нея,преживявахме всеки етап заедно и приемам нещата доста навътре.  Ще се справиш,имаш дечица които ще ти дават сили с усмивките си. Моят съвет е да се опиташ да не им влияеш на отношенията с баща им. Доста ще ти е трудно,но не и невъзможно. Колкото и черно да ти изглежда сега небето,повярвай някой ден ще изгрее слънце.
Точно!
Макар да мисля, че основната вина е на този, който е поел ангажимент към семейство, дал е "обет за вярност" и негова е отговорността, като гледам обаче какви жени-стръвници са се нароили, вече не знам......Честно казано, направо се чудя как устояват някои мъже.Доста златотърсачки нямат нито мярка, нито граници, нито скрупули, нищо.Сега "плът" се предлага навсякъде....
Иначе, по начина, по който си е тръгнал господина, явно от известно време обмисля подобна стъпка.Напълно възможно е и да е предизвикал разкриването....никога не съм имала отговор на въпроса -Защо, когато някой не иска да е разкрит, не трие уличаващите го факти?.
Обикновено мъжете, хванати "без гащи", увъртат, отричат, обясняват се, обвиняват другия, а той просто си е тръгнал.Затова си мисля, че е искал именно такова развитие на събитията.
Ако съм права, нищо не може да се направи.Освен да помислиш и да устроиш живота си без него.

# 25
Ъъъ не мога да повярвам, че ще кажа добра дума за изневерител, обаче е хубаво, че си е тръгнал безпроблемно като са му лъснали похожденията. Някои отказват да се махнат, че и обвиняват съпругата или пък упорито отричат очевидната истина.
Авторке, не се мъчи да си силна, когато имаш приятелско рамо до себе си. Поплачи си тогава. Пък силата ще ти трябва занапред.

# 26
Ламичка, съжалявам, че минаваш през това 🤗

И според мен, по-добре, че си е тръгнал. Достатъчно те е лъгал и унижавал. Бившият ми в продължение на година ме лашкаше между деветте кръга на Ада с лъжи и гадно отношение.

Имаш децата, а това е най-важното!
Пожелавам ти много кураж и от опит - след всичко това, пак ще бъдеш щастлива и обичана!

# 27
  • Пловдив
Питам се що за морал трябва да имаш,че да разбиеш семейство.

В крайна сметка поведението ни се определя от потребности и колкото и грозно да звучи, другата жена действа спрямо своите, като "разбиването на семейство" не е нейна цел, но се явява последствие. И ти действаш спрямо потребностите си, и мъжът ти - също.
Дали би могла да се "разбие" единица (тоест двойка), която си е самодостатъчна? Семейството е най-хубавото нещо, но човешкото същество... май не е създадено моногамно.

Любовта...по-горе са ти писали, тя не става насила, тя не осъжда, не наранява (умишлено), тя дава свобода.

Когато любовта си отиде, смятам, че е редно да се въведе диалога, като начин на разрешение и възможно по- безболезнено понасяне на случилото се!
Да, редно е да кажеш на партньора - Не ме привличаш особено напоследък, или чувствам се привлечен от друг. Смело е, не е за всеки, още повече за един пъзльо.

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 16:21 от svetlana manoleva

# 28
Може да си е тръгнал докато премине бурята и измисли каква постановка да спретне. Моето впечатление е, че опитните женкари никога не си развалят семействата, обикновено успяват да успят жената и като премине скандала си продължават по старому. И аз мисля, че щом си е тръгнал толкова бързо, ще има опити за завръщане, просто не иска да се нажежава атмосферата като седи там. Зависи и какви са му отношенията с другата жена - може тя също да е семейна и да няма намерение да разваля семейството си заради него, или пък да не иска по-задълбочени отношения. При всички положения трябва да се осефериш, да разсъждаваш трезво и да си готова за спокоен разговор с него.

# 29
Честно да ти кажа и аз съм мъж, ама не ги разбирам мъжете като твоя. За една тъпа п.. ка да си развали семейството. Ако ще на шпагат да му се чекне, пак не си струва. Голям глупак. Не заслужава сълзите ти. Кураж, ще срещнеш нов и достоен мъж. Покажи му вратата, да върви на майната си. Мразя курвари и лъжци.

Общи условия

Активация на акаунт