Петокласници - 2018/2019- Тема 1

• 74 003
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз от Оринджа вземам блек енд уайт, пигня, Bisquets или Miquelrius (agatha ruiz de la prada)
https://www.orangecenter.bg/tetradka-busquets-flamenco-17-ethnic … mer-80-lista.html

https://www.orangecenter.bg/tetradka-miquelrius-agatha-ruiz-de-l … iroki-redove.html
На тези последните най- се радва, има чанта тип пощальонска за курсовете от другата серия на съчицата и тетрадки на пеперуди и сърчица.
Размислихме Simple Smile взехме все пак чанта, но е само с една преграда и ще видим какво ще ползва (същия десен като пощальонската)

# 76
Ние ползваме тетрадки голям формат от миналата година.
Шокът с различните учители и новата класна го минахме тогава. Надявам се в пети клас и деца, и родители да сме по-адаптирани Joy

Дайв, и аз мислех нещо такова за атопичната кожа, но реалността ме опроверга. На всичкото отгоре се обостри наново АД. Бях чувала, че през пубертета пак може да се влоши, но си мислех, че ще ни подмине.

Тетрадки голям формат купувам около 60листа, за да не тежат.

Фран, благодаря за препоръката!

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 15:44 от Дъждец

# 77
  • В светлината на слънцето
Ето от този вид купувам обикновено. Не всички са италиански, но тези от линковете са с проверено качество. Не са с прекалено дебели корици, но са плътни и здрави.
https://www.booktrading.bg/uchenicheski-posobiq/tetradki-i-belez … -l-shiroki-redove
https://www.booktrading.bg/uchenicheski-posobiq/tetradki-i-belez … ts-shiroki-redove
https://www.booktrading.bg/uchenicheski-posobiq/tetradki-i-belez … -l-shiroki-redove

А италианските са ето тези, но тази година не ги откривам в голям формат.
https://www.booktrading.bg/uchenicheski-posobiq/tetradki-i-belez … a5-shiroki-redove

# 78
  • София
Лулумба, много са момичешко-тийн тези последните (много нежно изглеждат)
Blush
От тази серия има намалени в Оринджа в момента.

# 79
60 листа не са ли много за голям формат
мислех да са 40-да не тежат

# 80
  • В светлината на слънцето
Ооо, ще посетя Ориндж тогава. Аз основно купувам от Буктрейдинг, че те имат едно неделно 10% намаление, което на цялата сума, излиза добре. Но си имам и Ориндж под носа. От тези серии има и момчешки. Тези ги дадох като пример, понеже сме ги ползвали и наистина устискват на всякакво мятане.

The Invisible, аз все гледам да купувам най-малкия вариант - с 40 листа, за да не тежи. Но има учители, които изискват 60 листа (най-често), я някои държат на 80 л., което си е вече тухла. И като се съберат три такива тухли в чантата, гледай какво става.

# 81
  • София
Зависи, може и 120 да не стигнат по математика Wink
Естествено, ако "учителя" не е този, който "водеше" математика на синът ми в 6 клас, там и 20 стр. биха били достатъчни за цялата година.

Редакция
Организационни въпроси:
1. Освен Лична здравна карта нещо друго трябва ли?
Някой беше питаш от къде да купи? Аз си разпечатам и това ми попълва педиатъра.

2. Девойката има не поставена ваксина и няма да успеем преди първия учебен ден. Това проблем ли е? (трябва да се ходи до ТУБа, да записвам часове).

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 16:37 от Desem

# 82
  • София
Ние също сменяме училището, класа ще е новосформиран а класната ще е по технологии. За тетрадки мисля, че такива с квадрати няма да са необходими? Иначе всички мисля да са голям формат, но с възможно най-малко листа.

Помня от каката, че в 5 клас искаха някаква тетрадка за техническо чертане освен стандартните и тази по музика. При нея ни изпратиха списък с изисквания за тетрадки по всеки предмет, но при малкия едва ли ще се случи, тъй като не е в нейното училище.
Дрехи за първия учебен ден специално няма да купувам, тая надежда, че няма всички да са му умалели.

# 83
  • София-Младост

Редакция
Организационни въпроси:
1. Освен Лична здравна карта нещо друго трябва ли?
Някой беше питаш от къде да купи? Аз си разпечатам и това ми попълва педиатъра.

2. Девойката има не поставена ваксина и няма да успеем преди първия учебен ден. Това проблем ли е? (трябва да се ходи до ТУБа, да записвам часове).
1. Мисля, че не и никога не я давам да я носи на 15-ти...никога не я искат тогава, а когато започнат у-ще. Купувам я от книжарницата в ДКЦ
2. Никакъв проблем, моят син също, но той няма още навършени 11, а тя се слага след РД.

# 84
60 листа не са ли много за голям формат
мислех да са 40-да не тежат
Миналата година купувах само 40листа и имаме още останали. Сега купих няколко  60л.

# 85
  • София
Звездица, ще се виждаме в една друга тема и не само  Wink
Тетрадката голям формат на малки квадратчета е специално по изискване на девойката (а първата такава по погрешка я бях купила) . Хареса й да пише по математика на такива, "подреждало се добре и удобно за чертежите"

Ала-бала, благодаря за отговора. Тя ги има вече годините, а аз скоро се усетих, че й се полага тази година, милата хич няма да е щастлива. Предният път пробата беше отрицателна и й правиха ваксина.

# 86
Привет! Здравна карта, снимки за документи, бележник. Това май е най-належащо.

# 87
  • София-Младост
Звездица, ще се виждаме в една друга тема и не само  Wink
Ала-бала, благодаря за отговора. Тя ги има вече годините, а аз скоро се усетих, че й се полага тази година, милата хич няма да е щастлива. Предният път пробата беше отрицателна и й правиха ваксина.
Тогава се чуй с личната на детето, защото правят графици и записват, че отварят една ампула и боцкат няколко дечица в определен ден и час.

Вярно, че трябват снимки, все ги забравям тях. Но ще го пратя да се снима септември, когато се върне от спортния лагер.
LUCY, изгуби се ти, но с това дете все първенец...едва ли имаш свободно време Simple Smile

# 88
И аз често забравям снимки и правя с телефона вкъщи на бяла стена. После я принтирам цветно и воала Sunglasses
Няма ваксина на 11г нали? Само манту се прави?

# 89
А, не е заради детето, заради работата се загубих.

Общи условия

Активация на акаунт