Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 340
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • На остров
Не е ясно още при нас, чакам мм да реши как ги вижда нещата. Но той на бг клиника няма да се съгласи.  Аз просто исках да се орентирам и само се обърках.
Сиси ти кога пак ще ходиш в Турция ?
Днес засекох овулация на теста, значи ще настъпи най вероятно утре или в други ден дават до 48 часа от положителния тест.

# 91
Здравейте!
И в София е дъждовно.....
А иначе си пия хапченцата и не знам дали Ви се е случвало, но аз от този дуфастон, направо полудях. Да се оплача - имам хиперсексуална активност...
Мъжът ми бяга, като ме види...😁😁😁
Не е много за смях де....ама...
И гърдите ми буквално пораснаха с един размер...
Вече си мисля, че по принцип ми е нисък прогестеронът, не че някой, някога го е изследвал....
Знам, че се изследва след доказана О, а аз такава май нямам....
Хах... стига толкова.
Приятна вечер на всички...

# 92
Две в едно, ако съм ти полезна, това са цените в моята клиника:

Класическо ин витро оплождане (IVF) и ембриотрансфер   2 700 лв.   
Интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоид (ICSI) и ембриотрансфер 2950 лв.
Това включва, всички прегледи и изследвания на хормони по време на стимулацията, пункция и трансфер.
Толкова плащаш на касата, колкото пише в ценоразписа. Не може да се направи сметка на парите за първоначалните изследвания, за едни са само хормони, спермограма, микробиология, спин и васерман, за други се налагат по-специализирани изследвания. Другото, на което може да се направи само приблизителна сметка са лекарствата за стимулация, в процеса на процедурата винаги може да се промени дозата или препарата. Иначе цената на самата процедура е твърда.

# 93
И аз ги усещам наедрели, но бяха така още преди зацапването (което продължава от петък) и Дуфастон от събота. Тогава е бил 16-ти ден от МЦ. Днес е по-силно от зацапване, въпреки приема му. Ако е овулаторно, не трябва ли да спре вече... Къде е ефектът от хормона? Този път ще го пия както ми е изписан, от 16-ти до 25-ти ден, пък ще видим. Чудя се дали това извънменструално кървене може да е от по-високата доза на еутирокс? В стари теми e спомената връзката "щитовидна-кървене" (аз хипоф. си отглеждам от 2013-та). Ще взема да си пусна едно лятно TSH.

# 94
И аз ги усещам наедрели, но бяха така още преди зацапването (което продължава от петък) и Дуфастон от събота. Тогава е бил 16-ти ден от МЦ. Днес е по-силно от зацапване, въпреки приема му. Ако е овулаторно, не трябва ли да спре вече... Къде е ефектът от хормона? Този път ще го пия както ми е изписан, от 16-ти до 25-ти ден, пък ще видим. Чудя се дали това извънменструално кървене може да е от по-високата доза на еутирокс? В стари теми e спомената връзката "щитовидна-кървене" (аз хипоф. си отглеждам от 2013-та). Ще взема да си пусна едно лятно TSH.

Нямам представа от какво може да ти е кървенето....никога не ми е зацапвало по време на прием на дуфастон.
Идва ми след като го спра и то след около 2-3-4 дни.
Може би трябва да се посъветваш с лекар, ако се притесняваш.

# 95
Дуфастон е изписан от лекар заради кървенето. Бях в петък. Simple Smile Хормонално е, няма друга причина. Но и не е момент за изследване на полови хормони.

# 96
  • sofia
Консултация с още един лекар за да е напълно изключен като причина полип. Той е най- честата причина за междуцикълно кървене. Твърдя го от личен опит. Хубаво е да се пуснат хормони, когато е подходящо. Ако си от София, за добър специалист при такива междуцикълни кървения ти препоръчвям д-р Румен Димитров от Фемина център.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 15:32 от googlish

# 97
Сиси, съжалявам за ЗФ, дано отлагането е за добро. Аз почти редовно си задържам -фоликули, вдигам естрадиола до небесата и бай стимулация. Често се пукат сами, но потискат овулацията на другите. Веднъж пих Дуфастон и точно след него успяхме да извадим яйцеклетката, от която забъркаха единственото ни ембрионче, което замразихме на 6-ти ден. Това с коремните преси не съм го опитвала, трябва да започна. То и плочките на корема ще ми отиват Simple Smile След предполагаемата овулация ли ги правите или всеки ден?

# 98
Никога не бях пила дуфастон за предизвикване на цикъл Sad, сега обаче се налага заради опита, който ще правя. Чувствам се ужасно..., добре,че днес  вече не взимам. Не само наедряла,но и цялата съм във вода. Като капак на всичко и еутирокс взимам,за да поддържам под 2 ЩЖ пак заради опита. Боже, аз дето думата "хормон" незнаех какво означава Sad....Големи отрови....

# 99
Никога не бях пила дуфастон за предизвикване на цикъл Sad, сега обаче се налага заради опита, който ще правя. Чувствам се ужасно..., добре,че днес  вече не взимам. Не само наедряла,но и цялата съм във вода. Като капак на всичко и еутирокс взимам,за да поддържам под 2 ЩЖ пак заради опита. Боже, аз дето думата "хормон" незнаех какво означава Sad....Големи отрови....
И аз подпухвах, коремът ми се надуваше,
но всичко отшумява, когато ги спреш.
Много късмет ти желая! Стискам силно палци този път нещата да се получат! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 100
И аз подпухвах, коремът ми се надуваше,
но всичко отшумява, когато ги спреш.
Много късмет ти желая! Стискам силно палци този път нещата да се получат! Hug Flowers Four Leaf Clover
Sisi, благодаря ти. Дано да свърши тази мъка с това подуване. Чудя се дали да не взема хапче за обезводняване, дали ще изпишкам събраната вода?!
Успех и на теб!! HugAnimal Beetle

# 101
bubalini, благодаря, миличка! Hug
Не съм пила нищо, от само себе си се оправих до 3 дена.
Чувала съм, че Хидролес помага.
Прва си, отровихме се с какви ли не гадости,
гледам да не мисля много за последиците от всички хормонални,
че се стресирам повече. Каквото стане.
Успех! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 102
Sisi, благодаря! Дай, Боже да се случат нещата, а пък после ще се "чистим".

# 103
Добре съм, Сиси, благодаря! Докторката ми е в отпуск и пропуснах два цикъла. Използвах паузата, за да ида на почивка. Дъжд ни валя почти всеки ден, но пак беше хубаво. На морето ми измърда цикълът напред и сега, ако всичко е ок, в средата на август ще чакам следващия. Ваканцията ми помогна да се възстановя емоционално след спрялото развитие ембрионче. Намерих си три четирилистни детелини в Трявна и една на крайпътна отбивка. НЕма начин да не тръгнем на добре Simple Smile.

# 104

Аз винаги си бях казвала (като бях ученичка, студентка и после 20+ годишна), че никога няма да пия противозачатъчни, няма да си тровя организма и да го тъпча с хормони. Гледай на кое се вика ирония на съдбата Joy

Общи условия

Активация на акаунт