Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Ооо,аз да не мислиш,че аз искам да я взимам тая Метфогамма. Иначе добавки взимам бол, с шепи Sad, пък да видим какво куцо магаре ще излезе...

# 136
  • София
много хубаво се свалят килограми от тая метфогамма.

# 137
много хубаво се свалят килограми от тая метфогамма.
Хихихи, дааа, четох, че манекенките взимали метфогамма, за да отслабват. Аз има нужда, ама засега не забелязвам промяна Simple Smile.

# 138
  • София
аз пих преди един опит, някакви минимални дози бяха.
помня че единствената полза бяха свалените килограми.

Скрит текст:
аз нещо не мога да се примиря и все въртя някакви варианти, мъжа е съгласен с каквото кажа, щото нали на моя г*з е всичко. не съм записала час при лекаря още. знам че той ще каже или дя или стига вече, ама пък може и да се спазарим.
втора седмица само това мисля, чак и посред нощите се будя.
хем уж съм се убедила че достатъчно опити навъртяхме, хем си викам още 2-3-4 месеца може да пробваме.
луда работа  ooooh!

# 139
Аз вече се чудя да пиша ли, да не пиша ли, да чета ли, да не чета ли. И като чета как ще си помогна.
Скрит текст:
Излязоха и резултатите на ММ. Спермограмата показва добра концентрация, нормална подвижност, някъде 38.0. Обаче, за сметка на това само 2% с нормална морфология. Заключението е: тератозооспермия. Дето се вика, що като може да е сложно, да не е още по-сложно?

# 140
Момичета, според Вас, късно ли е да се отиде на 13 ден от МЦ на фоликулометрия?
Док ме вика на 9-10-11 или 12 ден, но понеже ми подрани и аз няма да съм изобщо в града по това време. 🤔🤔🤔

# 141
Хър като за ин витро, не е толкова страшна спермограмата, не се отчайвай така  Hug
Метфогама и аз пих за подобряване на качеството и нямам ИР.
Puh4e, успех!

# 142
Док ме вика на 9-10-11 или 12 ден, но понеже ми подрани и аз няма да съм изобщо в града по това време. 🤔🤔🤔
Не съм компетентна, но зависи на кой ден ти е овулацията. Ако е по-ранна, на 13 дали няма вече да се е спукал?! Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Нека момичетата, които правят по-често фоликулометрия да споделят....

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 15:25 от bubalini

# 143
Моми4ета ,като се знае със сигурност ,4е съм за ДЯ ,защо според вас се изисква ЦС . Не е ли остарял метод за оглеждане кухината на матката   ?

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 12:41 от E777

# 144
  • София
защото се виждат как са тръбите, пречат понякога.
не е остарял метод.

# 145
И аз така знам- с хистеро се оглежда само матката, а с ЦС и тръбите. Мисля, че с лапароскопия се вижда всичко,  и ако има проблем, се отстранява на момента.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 15:24 от puh4e05

# 146
С ЦС се оглежда мато4ната кухина и тръбите и затова е актуална . Аз като имам много лош спомен от ЦС ,как да я направя .....?За какво да внимавам ?

# 147
С ЦС се оглежда мато4ната кухина и тръбите и затова е актуална . Аз като имам много лош спомен от ЦС ,как да я направя .....?За какво да внимавам ?
Къде си я правила и какво се случи?

# 148
Не съм компетентна, но зависи на кой ден ти е овулацията. Ако е по-ранна, на 13 дали няма вече да се е спукал?!:rolling_eyes:Rolling EyesRolling Eyes
Нека момичетата, които правят по-често фоликулометрия да споделят....
Да, права си.
И аз не знам дали имам О, с поликистоза съм и досега всички са казвали, че нявам О.
Смених доктора наскоро и почваме отнамало. Иска да ме проследи, за да знае дали ин витрото ще е за мен.
Та в името на това да имаме детенце, ще се прибера на 10-ти ден.
Благодаря за отговора.

# 149
  • тук-там
Фоликуметрията започва на 2-3 ден от МЦ - според стандарта.

Общи условия

Активация на акаунт