Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
puh4e05, и аз съм с две мутации, едната е като твоята MTHFR, другата е PAI 4G-5G. През цялата бременност пусках през три седмици АРтт и протромбиново време и се консултирах с доц. Русев (той е имунолог, но при него си правих изследването и му имах много голямо доверие), той коментираше резултатите и дозите с д-р Сигридов, при когото ходех за ФМ и доплер, и заедно ми определяха лечението. На един от прегледите се видя, че кръвотока към мозъка на бебето не е добър и д-р Сигридов ми изписа Омега 3 EPA&DHA, която също подпомага добрия кръвоток. Още след пункцията започнах с фраксипарин от 0,4 и аспирин протект, аспирина го спряха в началото на седми месец, но фраксипарина остана до раждането и 14 дни, след секциото. Всеки месец ходех на доплер за да следят кръвотока, пиех метафолиева киселина и Б12 метилкобаламин.

Каква ти беше терапията всеки ден Фраксипарин иАП или през ден ?

# 556
veneraelica да, фраксипарин всеки ден и АП през ден.

# 557
+-123, наскоро потлебителка Холи Бери беше описала нейната история - ембр.докарват до 2-3 ден и след това спират развитие. Беше направила стим.по дълъг протокол и успешно има повече емвр. и е бременна. Не помня дали беше писала тук или в темата за Надежда

# 558
Благодаря, момичета! Ина, ще погледна в темата и на Надежда. Имах спомен, че ми мина пост, в който потребителка споменаваше, че са успели с нещо, което на прима виста е изглеждало абсурдно.

# 559
Споделете кой каквото знае за вит. Б6. Има ли метилирана форма? Има ли я отделно или само в Б-комплекс?
Ако намеря комплекс от Б6; 9 и 12, които са метил, ще е най-добре. Идеи?

# 560
  • тук-там
Доколкото знам P5P e метилираната форма: https://neurohacker.com/benefits-of-vitamin-b6-as-pyridoxal-5-phosphate-p5p
Остава да видим какво има на бг пазара.

# 561
Споделете кой каквото знае за вит. Б6. Има ли метилирана форма? Има ли я отделно или само в Б-комплекс?
Ако намеря комплекс от Б6; 9 и 12, които са метил, ще е най-добре. Идеи?
Пухче, аз пия този - Natural Factors Витамин В12 Метилкобаламин 1000мкг х 90 таблетки
и НЕОФОЛИК МЕТА ТАБЛ. 0.4 МГ. * 90.
Също така не е хубаво да ядеш и храни с консерванти,
защото не ги усвояваш и тях, така ми казаха на мен,
то аз и от преди това избягвах всякакви пакетирани храни,
ям предимно домашна храна.
Иначе добре ли се чувстваш?

# 562
Добре съм. Днес бях на преглед -пораснали сме и чух сърчицето 😊.

# 563
Много се радвам! Да не ви е уроки! Hug
Дано всичко да е наред до самия край! Hug
Като ми свърши ф.к., мисля с тази да я заменя - АБОФАРМА АБОФОЛИК МЕТА ТАБЛЕТКИ* 30
Трябва да ти изпишат непременно и витамини за бременни.

# 564
Честито,Пухче 😊!Ти на прегледи в Украйна ли ходиш или се следиш в България вече😊?

# 565
От клиниката,  след като изпратих изследванията от Геника, се консултирали с хематолог. Предписанието е - всеки ден аспирин, фраксипарин ( клексан) 0.4;  метилирани Б6,9,12. Другите ми лекарства си остават същите.
 Похвалиха ми АГ от Пловдив (млада, но вземаща нещата присърце. Аз харесвам хора, които вършат работата си с удоволствие )
Ще отида др.седмица и ако ми допадне, ще се следя при нея.

# 566
Браво, Пухче! Честито!
Аз пия метилиран вит Б12. Ти това изследване за тромбофилии по твое желание ли го пусна или ти го назначиха преди трансфер?

# 567
bubastet, тук ще ходя вече, но всичко пращам там. Координаторката ми е страхотна ( и тя взема всичко присърце ). Каквито и притеснения да имам, пиша и, тя прави-струва ( пита лекари и т.н.) и ми отговаря.
Вики,  тези изследвания сама си ги назначих, досега все отлагах. Ама като забременях, че хвана шубето.
Сега си мисля, че и без тях, можеше просто да пия всичко мета и да си бия Фраксипарин-и да нямах мутации,  нямаше да навреди.

# 568
Пухче, иначе как е положението в Украйна?
Там постоянно имало някакви размирици,
на една приятелка мъжът й пътува,
забранявали им да слизат в Украйна, поради съображение за сигурност,
та нали обмислям към коя клиника да се насоча...

# 569
Нищо размирно😊 не съм видяла.Качваме се на самолета в София, след 2ч. кацаме в Киев, чака ни шофьор и ни кара в хотела.
Може би тези размирици са далеч от Киев

Общи условия

Активация на акаунт