ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Осите се връщат известно време. Най-ефикасно е гнездата да се унищожат вечер, когато повечето възрастни са се прибрали в килийките.

# 181
  • София
Само да споделя култов лаф от преди няколко дни:
Тая па Антигона взе, че се обеси?!
И това казано с недоумение и потрес в стил WTF?!?!
😂😂😂

# 182
Оси - Нуреле Д (от агроаптека)- излях цяла опаковка  върху гнездото късно вечерта. Когато мястото е ясно е по-лесно. Трудно беше когато ремонтираха покрива - под отделни керемиди имаше гнезда и осите излизаха на рояци. Тогава майсторите пръскаха с нафта.

# 183
😂😂😂
Същата работа с Хамлет.
- Как беше?
- Накрая - яко, всички умряха.
Joy

# 184
  • София
😂😂😂
Същата работа с Хамлет.
- Как беше?
- Накрая - яко, всички умряха.
Joy
😂 И при нас имаше коментари. След като прочете „Антигона”, го проверих с няколко въпроса, за да видя какво е разбрал. Питам го : „ Чия дъщеря е Антигона? Отговор „Мммм, май беше на Едип...” - А, какво се е случило с тяхното семейство, знаеш ли?” -„ Май са се самоубили и те.” - А, знаеш ли защо? Чувал ли си за Едипов комплекс? .... И последва кратка дискусия, която завърши с : „Тоя Едип е бил много зле!”

# 185
  • Варна
Ами то и Декамерон почва с една глава описание на чумната епидемия във Флоренция - днес даже в потрес ме пита дали може да се зарази от бълхите по бездомните котки, които иначе гали с удоволствие Simple Smile.

# 186
Значи бълхите ни са в унисон със задължителната литература!
   За осите ,щото и това чудо сме имали,голяма борба беше.Пръскахме,опушвахме,накрая мъжът ми с горелката изгори осилото.Наборът каза,че се депресира от книгите,които има да чете.В това сиво и дъждовно време,искал да чете нещо весело и забавно.Не знам дали ме разбра как ще се депресира,ако не се захване с книгите.

# 187
  • Варна
Това за фронтлайна не го знаех... По отношение на литературата: само фентъзи и това е, лятото било за почивка!! (А и тяхната учителка не е дала списък, значи няма списък! Simple Smile)

# 188
  • София
....Не знам дали ме разбра как ще се депресира,ако не се захване с книгите.
Мда, аз също казах на моя, че да отиде в новото у-ще без да е прочел нищо от задължителната литература, не е добро начало. На спортен език това е фалстарт.

# 189
  • София
Досегът ни със задължителната литература до момента се изчерпва с гледането на филма "Троя". Joy

Опитвам се да обясня, че тази година ще има ударно учене на абсолютно нов и непознат език и времето за четене ще е ограничено, та е добре да отметне по-обемните през лятото. Нейният аргумент е, че миналата година е била целодневно на училище, имала е повече домашни заради НВО, наред с това е ходила на уроци за АК, решавала е логически задачи и е писала есета, ходила е на пробни и пак е успяла да прочете задължителната литература през годината, че и да научи стихотворенията. Така че - "Не се филмирай!" Rolling Eyes Може пък и да е права. Thinking Така или иначе, достатъчно голяма е, за да си менажира ангажиментите и да си организира времето, а ако не се справи - да си носи последиците / в интерес на истината, досега е показвала, че се справя/. Моите задължения се изчерпват с набавянето на литературата.

# 190
Здравейте, наясно ли сте как щесе процедира при четвъртото класиране? Мястото, където е записано детрто губи ли се?

# 191
След второто на всяко следващо кл. се губи мястото, защото отписваш детето от второто и играеш в третото, ако резултатът не те удовлетворява, не записваш или пък записваш и после отписваш и играеш на четвърто класиране, като ходиш в самите училища, където има обявени места. Аз поне така го разбирам.

# 192
И на какъв принцип те класират на четвърто класиране ? От любопитство питам.

# 193
   У дома голЕм кеф с тая лична карта.Ходи да си вади риболовен билет,карали го да подписва декларация за лични данни,декларация,че е запознат със забраната за риболов на маломерни риби,и му искали лична карта.И той се кефи,че я показала.ЛУДНИЦА!
  На напомнянето за книжките,отговорът е "Споко,Валенце".И аз като Санака ще кажа,че не са малки,да си теглят последствията./Тайничко ще кажа,че като си знам хлапето,на старта ще е готов с всичко изискуемо,просто няма да си позволи да се изложи./

# 194
  • София
Досегът ни със задължителната литература до момента се изчерпва с гледането на филма "Троя". Joy

Слава богу, и ние сме гледали "Троя" и толкова... Сега е в "компютърна ваканция", а аз нека си се ядосвам, че не се класира за по-по-най- училище.Head BandSob

Общи условия

Активация на акаунт