ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ние си имаме кандидат съпруг от входа за моята кучка. Даже и какдидат осиновители за децата! Mr. Green
133 е много хубаво училище - то си е в топ 10. Пък и руския е много актуален. Ама моята не го ще.

# 541
  • София
Знае ли се балът на четвърто във ФЕГ?

# 542
  • Варна
О, макар и беладжия Заю е страхотен. Предишният ни заек живя с нас 7 години, но имаше генетичен дефект и нямаше зъби и трудно се хранеше - съответно бели не е правил. Вторият ни заек затова пък го връща тъпкано Simple Smile. Гризе и няма спиране, а в същото време е злояд, но пък има вкус към гурме гранулите - то спирулина, то омега 3 мастни киселини, то едно чудо - докато намерим какво харесва, голям зор. Точно седмица преди НВО имаше проблеми и цяла седмица беше на системи, хранехме го със спринцовка, но слава богу оживя - синът ми е много привързан към него и аз сериозно се бях притеснила, че ако стане беля, ще разстрои детето. Обаче Заю излезе корав - обичкам си го аз и му прощавам. Иначе спя като пън и нищо не чувам колкото и да си шумоли. ММ обаче много му се нерви, защото спи леко.

Марулетка, моят син само си мечтае за цял зайчарник (за игране, не за ядене). Даже беше проверил, че има един необитаем японски остров, на който има само зайци и сега е само туристическа
дестинация - мечтае си за там, да го накатерят зайците и той да си играе с тях.

# 543
  • София

Те като гледам са 2 места за момичета и едно за младеж, така че ще е висок.
На нас ни се надуха, че в 127 им бил висок бала, а имаха към 10 места.

# 544
Я каква заешка групичка заформихме, и покрай домашни любимци.

Мъж ми беше чул че бързо умират и лесно се съгласи, после обаче разбра че издържат и до 8-12 год, та сега ги брои с нетърпение! Като тръгнем с деца и две клетки + 15 торбички с багаж....

sanaka ти ме разби, ние да избегнем кучето взехме зайчета, ти обратно.  Ама като на никой не му се излиза да го разходи, зайчетата са ни идеални, пък и не гъкват, няма мяу, няма бау,  идеални са си. Единия гризе, но затова пък територията им е изолирана и няма какво да гризе, та вече съм ок. Синхрон и хармония цари у дома.

Free, а папагалчето, ако върви с клетка и лепенка около човката , да:)

# 545
  • София
ТМ, стискаме палци за 1-ва АЕГ. Къде е записано детето в момента?
133-то. Май още след първото класиране трябваше да го запиша и да не се занимаваме повече. Училището е добро, предвид статистиката след ДЗИ. Този критерий беше важен за нас при подреждането на желанията.
Само хубави неща съм чувала за 133-то. Дори и да не стане в 1-ва АЕГ, детето ще е в добро училище.
Така е. Затова при нас драма няма. Simple Smile

# 546
  • София
Те като гледам са 2 места за момичета и едно за младеж, така че ще е висок.
Предвид, че приемат само незаписани деца, едва ли балът е много висок. В Първа АЕГ на трето приеха деца с доста по-нисък бал от тези, които кандидатстваха на четвърто, но само с ксерокопие, т.е. имаха си сигурни места.

# 547
  • София
ТМ познавам те от детската кухня още. Ще се виждаме на родителските срещи в 133-то.

# 548
  • София
Алексова, и аз взех заек, за да избегна кучето, но накрая бях готова и динозавър да взема, за да разкарам зайците.
В името на истината, когато заекът беше един, женски, нямаше проблем, но в пристъп на слабост се съгласих на втори, който се оказа мъжки и настана една Каспичанска трагедия. Weary Първо, докато разберем, че е мъжки, вече беше свършил работа /след денонощно шумно гонене из клетката/. После женската копаеше неуморно по цяла нощ, опитвайки се да изкопае дупка в пластмасовата клетка, в която да роди. Joy Няма сън! В същото време, мъжкият маркираше територия и всяка сутрин намирахме жълти петна по плочките около клетката. Накрая женската роди мъртви зайчета /или ги е убила след раждането, не разбрахме, защото роди през нощта/. Добре, че ги видяхме преди да се събуди детето. Накрая взехме едно Йорки, а зайците подарихме на други балъци. Joy
В момента имаме един прекрасен женски шоколадов Лабрадор Ретривър, който всички обичаме безкрайно.

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 18:38 от sanaka

# 549
    Олелеее, късметлийка. Аз взех втори, оказа се пак мъж, та сега в семейството сме 3:3. ММспокоен, има подкрепа.
    Това с ражданията не е работа, варианта ви е бил да ги държите отделно, както и ние, че пък моите се ботичкат и хапят.
    Лабрадорът обаче е сериозна работа, браво!

# 550
    • София
    ТМ познавам те от детската кухня още. Ще се виждаме на родителските срещи в 133-то.
    Simple Smile Simple SmileSweat Smile Ще се разпознаем ли?

# 551
    Поизтървал съм ви последните страници, коментирали сте ме. Баща ми беше тексимаджия, а аз бях най-разхайтеното леке, имащо всичко. Такива поразии правех, добре, че мама имаше огромно търпение с мен. Голям бандит бях, но никога не съм закъснявал, или бягал от училище.
    Режимът при децата го налага по-скоро мама, желязната лейди е тя. При нас е начин на живот, няма диктатура на пролетариата.
    В седем въртя палачинки, не всеки ден, де. Правя и пържени филийки, или мекички с готово тесто  hahaha В 7.57 съм изкъпан, напудрен и барнат пред гаража. Нормално е който става в девет, да яде подметки. През учебно време всички ставаме в шест. Тия от МОН са луди, училището да започва толкова рано  ooooh! Поспаланковците да се пързалят по наклона. Да вадя ли сливовата от фризера, някоя оправна булка да прави салатата  Joy, че се почва купонът, до 22.00 Peace

# 552
    Да вадя ли сливовата от фризера, някоя оправна булка да прави салатата  Joy, че се почва купонът, до 22.00  Peace

ОТ 22.00  Mr. Green и имаш салатата Simple Smile

# 553
    • София
    В учебно време и ние ставаме в 6. Изненадващо, но детето е като пушка на първа аларма. Лежейки, става като талпа и в полусън влиза в банята. За 15 мин е готов и пред вратата с раницата.

Е, купона до 10... Верно, че сме лелки вече, ама чак пък толкова... Що, после замесваш тестото за палачинките ли? Joy

# 554
    Имам работа утре, трябва да съм точен  #2gunfire, да не ми треперят ръцете  Joy

Те хората са открили топлата вода. Рано пиле, рано пее. Няма какво да спорим за режими. Има и правилник за обществения ред, всички го знаем.

Общи условия

Активация на акаунт