ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 16

• 20 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
ХАХахахахах тотално съм изперкала и съм отишла да събирам шипки хахахах:joy_cat:

# 631
Ето ме на и мен. Цяяяял ферман. Joy Като гледам май и Тони съм защитила малко. Grinning Обаче някои изведнъж сме поискали Банков да се върне, че Марио да се осъзнае. Joy

Цитат
Не, не и не! Не мога да повярвам какво гледах. Какво му стана на Марио? За какво бяха всички тия думи, ужасен беше. Не мога да го позная. Това същия мъж ли е, който се обясняваше на Зорница как ще я целува пред всички и навсякъде? И изведнъж пак минахме на първоначалната фаза "познавам тия жени". Много грозни думи, ама много. Къде е тая любов неговата, уж щеше да се бори за нея. Заради Тони, който въпреки всичко продължи сам, се отказва от своето щастие. Тони може в момента да е ядосан, гневен, но поне избра някакъв път, а наш Марио още е в миналото и какво, ще почне пак да го дундурка ли? "Десет часа било време за супресорите на Тони". Ужас! През цялото време седях с отворена уста и се чудех къде се намирам и кой е тоя идиот. Grinning Обаче съм сигурна, че щом ги разделят сега преди края на сезона, ще ги съберат на финала. Марио ще осъзнае какво е казал и как я е наранил. А Тони може да се окаже човека, който ще ги събере, точно както си говорихме тук.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 00:23 от yanitsa.s

# 632
  • София
Обаче, само Хъмбъл е била щастлива от случаката с отровата - сбъднала и се мечтата да види Бате тъмен от мъка 😂😂😂😂

Още ми е мил лафа, как в петък ги разпъваме на кръст и до неделя сме ги възкресили 😆. Така процедирахме и със Зорница, след онази злополучна целувка, после и с Марио.

# 633
Росита,Марио беше нашият супергерой,затова така се вбесихме от стъпването му накриво. Kissing Heart
Обаче някой от екипа е решил да ми изпълни неподходящо желание. Joy
Следващия път ще внимавам Close

Цитат
11 май 22:19
Сценаристите са гениални до вчера не искахме да чуем за Банков,а сега всички крещим БАНКОВ,БАНКОВ.Включително и аз не ме разбирайте погрешно.Ако не се появи поне да напише на един билборд пред болницата Зорница обичам те,разведох се ела в Германия при мен да се омъжим и да си шефка на урологията.Искам гърчещ се Марио,да се влачи по корем и да плаче с крокодилси сълзи.

# 634
Зайко, то следващ път няма да има. Птиченцето кацна вече oт Германия.Joy

Виждате ли обаче, колко много други са се включили да си кажат тежката дума за Марио а? Joy

# 635
Случайно или не, току що ютюб ми пусна следваща песен много тематично https://www.youtube.com/watch?v=PsZFRaj05HQ

# 636
Ето още малко от "Да разпънем Марио на кръст" част 2. Дона, забележи колко пъти споменавам Тони и НЕ го хейтя. Joy
Цитат
Марио ще съжалява много затова което направи днес. И накрая може да остане напълно сам, защото Тони си е взел живота в ръце според мен и сега ако с Албена се получи нещо още повече. Накрая Тони ще се окаже по-щастлив и от него, дори и с болестта му. Той има желание за живот, гледа към бъдещето, а Марио още иска да му тича подир гъза. Еми не става така, всеки трябва да поеме по пътя си. Тони от самото начало иска да е самостоятелен човек и май не той е зависим от брат си, а брат му от него. Марио ще гони Зорница да й иска прошка, ще иска да си я върне и а дано да го огрее.

# 637
А Яни много си мекушава моите пожелания всичките завършват с дано да изгние сам и нещастен,защото не я заслужава. Joy
Димитрова незнам кое е случайно.От един месец гледам Под приктитие и те взеха ,че домъкнаха Владо Пенев в ОЖ.Даже в момента ми се блещи от телевизора. Thinking

# 638
Единствената сцена, която ме накара да искам Банков да се върне, ужас, чета и се срамувам Joy А какво стана сега, не само, че се върна, ами и цялата рода с него Joy
Внимавай какво си пожелаваш е лафът.

# 639
Хахахахахах Аничка да, да и аз така. И си спомням как преди сезона казах, че бих поискала Банков да се върне само, ако положението с Марио се омаже до небесата. Joy

Зайко, какво да ти кажа, аз съм благороден човек. Joy Innocent

# 640
  • София
Цитат
Дами, не знам дали си даваме сметка, какъв комплимент за актьорите и екипа е тази вълна от емоции, които изригнаха в нас  ( поне в мен със сигурност) след финалната сцена. Искали са да ни разтърсят, е успяха, сътресението беше жестоко. Това означава, че са си свършили работата отлично, нищо че на мен ми иде да извия вратлето на този извратен сценарист, който е измислил думите на Марио.
Истината е, че Велислав Павлов така беше превзел екрана, че нищо друго не виждах. Имах чувството, че някакъв демон съзирам него, направо тръпки ме побиха.  Адмирации, прекрасен актьор. Жалко, че отнася толкова грозни думи по свой адрес. А всъщност истината е, че до сега толкова пълнокръвно пресъздава образа си, че у мен не остава и какпа съмнение, какво изпитва героя му или да се чудя, какво искаше да каже.  Всяка емоция и внушение се толкова наситени, че след сцени като тази съм безмълвна пред таланта му.

Простете за горното, ако съм отегчила някого, но трябваше да намеря нещо хубаво, с което да завърши вечерта.
Няма да си причинявам повторно гледане, утре може би.

Забравила съм какво съм писала за Марио, но така съм се изказала за Велислав. Все още го мисля, за мен той беше най-убедителният актьор в сезона

# 641
Забравила съм какво съм писала за Марио, но така съм се изказала за Велислав. Все още го мисля, за мен той беше най-убедителният актьор в сезона

Припкай да го кажеш това при комшиите и някои ще ти се присмеят. Joy

Гледам, че даже си го приела в нашия отбор на грешниците. Joy

# 642
  • София
Яни, повярвай ми, големи усилия ми коства да не кажа при комшиите далеч по-нелицеприятни неща относно меренето на талант.

# 643
Моски, ей това е твое. С това последно изречение ме разби. Joy

Цитат
Добре де, хора, в реалния живот така ли се държим с близките си? От осанна до разпни го всеки ден. Ми ядосал се, изплещил некви глупости. До вчера прекрасен, разкошен и истински мъж, днес вече „Зорничке, мръдни от кладата, че ще палим Марио”

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 00:55 от yanitsa.s

# 644
И аз съм поласкала Велислав
Цитат
Достатъчно ми беше противна вчерашната сцена ако ще има още не благодаря. Павлов я изигра блестящо, но те съсипаха героя му.
А за Марио положението е смърт Joy Брей какъв цветущ речник съм имала.
Цитат
А Марио горкия с кран ще трябва да го вдигат от там където е в очите ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт